Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım :)
Özge, Ebruya güzel güzel yürüyüş cezaları yaz bitanem

bekliyorum canım.. nasılsın bu arada iyimisin ve sen turkiye de yasmiyomusun merak etttim tanismistik sanirim ama karistirdimmi yoksa

Canım sen bebek istiyosun sanırım bunun için tedavi görüyomusun olmamasının sebebi ne merak ettim:))

Canım ben 2 yıllık evliyim.. ilk bi iki ay cok ustune dusmedim olacak diye bekledigimden.. sonra 4-5aylik evliyken doktora gitmeye basladim cok istedigim icin kontrol amacli.. daha yeni evlisin 2-3sene olmamasi normal cevabini aldim bicok doktordan.. bunun yani sira hormondu usg ydi surekli kontrol oldum farkli zamanlarda ve kac doktora gittiysem hic bi sorun yok gebe kalmaman icin dedi..
Esimde gitti.. sorunumuz yok sözde ama bebis de olmuyo.. bu arada bi klomen tedavisi kimyasal gebelik ve ic kanamayla gecti üstümden.. doktor ilgisizliginden ölümden döndüm ve özel hastaneydi.. neyse... velhasıl 1 bucuk yıl gecti gitti boyle.. en son adet donemimde sancilandim acile gittim o zaman yumurtaliklarin yavas calisiyo dedi doktor.. neyse iyi diye duydugum baska bi doktora gitmeye karar verdim yine klomen basladi yine gebe oldugumu ogrendim yine 2 gun sonra kanamam oldu bu seferki igne etkisiylemiydi bilmiyorum degerim 20 25 oldu sonra sifirlandi.. en son 2 ay oldu olmadi bunlari yasayali.. ve en son konustugum doktora sebebini sordugumda bunu Allahtan baska kimse bilemez dedi...

tabi bu arada 2 yil boyunca her ay adet donemimde aşeriyorum sandım hep psikolojik olarak bebek istedigim icin.. kendimi incitmedim aman bebek vardir aman sunu yiyim bunu yiyim her ay hüsran.. ve 68 kiloyla baslayan seruvenimde suan 81 kiloyum 2 yil bana sadece +13 kg katti sagolsun

Simdi herseyin duzene girmesi icin once zayiflamam gerektigine karar verdim.. sonrasi Allah kerim..

Uzun oldu kusuruma bakma ama cok fazla da detayina girmeden bi sekilde anlatmak istedim.. iste böyle kuzucum benim hikayem

Çok şükür iyiyim canım :)
Yok canım azeriyim, Azerbaycandayım yani :)

Allah büyük canım, en uygun zamanda hayırlısıyla senin de bebeğin olur inşaAllah

Çok şükür iyiyim canım :)
Yok canım azeriyim, Azerbaycandayım yani :)

Allah büyük canım, en uygun zamanda hayırlısıyla senin de bebeğin olur inşaAllah

Ay ne guzel topik yahu heryerden arkadasimiz var cok memnun oldum tekrardan kuzum..

Bu arada amin diyorum guzel duana onceden olsa surekli kafamda olurdu ama artik biraktim kuzum yaa Rabbim neylerse guzel eyler olursa hayirli zamanda verir Mevlam insallah... ♡

Hastaneye gittim odanin karsisinda kantin ,sinirliydim aldim yedim valla,bende hic zevk almadim
yeme birdaha kuzum
tadını biliyorum de. yeme

soğan kürü.incir kürü gibi şeyler denedinmi?
bende 2-3aydır düşünüyorum henüz olmadı.
Aydur ilk ayımı anlatım sana gülelim

ilk ay 1hafta adetim gecikti.
fena hassaslaşma ve kramplarda var alttarafda.
en son dayanamadım test yaptım silik cizgi.
1gün daha bekledim yine test yaptım cizgi az daha belirgindi.
kendi içimde kafamda idrak edemedim ama hiç. hamileliği
1gün sonrası cumartesi.
işten cıktım tıngır mıngır eve gidiyorum
asansördew karnıma dokundum ilk kez. bırakma anneyi yavrum dedim.
ne alaka hala şaşkınım
kapıyı actım adım attım benden ılık bişey aktı.
wceye gittim. adettim. felakette sancım vardı.
ceee eeeeeee yapmış oldu bana.
doktora vs. gittim düşük olabilir dedi. reglim bence dedim.
test yaptırdım 4,21 di hcg
4,99 olsa yandım
öyle bir serüven gecirdim bende. kendi ficudum bana kafa kol bacak yaptı resmen ya

superiz yaa bu hallerimize de guluyoruz kafalar gidik..
Kimyasal gebelik gecirmissin canim sen de.. kanama oldugu icin degerin dusmus muhtemelen fazla da artamamistir..
HEr sabah kuru incir yemeye calisiyorum artik sogsn kuru de cok yaptim ama o daha cok kistlere de iyi geliyo.. aslinda herseye faydali regli oldugumda baslicam yapmaya onumizdeki ay aklimda yani o da

Valla nasıl bir şey gecirdim bilmiyorum.
Çok komikti bana göre.

Bu ay bende soğan kürü denedim. ama sanırım bu ayda olmaz.
bu cumartesi regl günüm. genelde 2-3 gün gecer
35-36. gün oluyorum illaki
ara ara sancım var. geliyo yine şükrü

dene dene bu ay. yılmak yok yola devam

odamı bebiş istiyor

Sen ne kadarlık evlisin canım hic belli olmaz bu aradaaa :) regl sanarsın bebis gelir belli mi olur :)
Evet o da bebis istiyor ve zayiflamak tabiiki :))

Sen ne kadarlık evlisin canım hic belli olmaz bu aradaaa :) regl sanarsın bebis gelir belli mi olur :)
Evet o da bebis istiyor ve zayiflamak tabiiki :))
2yıldır evliyim bende canım.
regl sancımı az cok bildigim için kıvrandırıyor arada namıssız
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

2yıldır evliyim bende canım.
regl sancımı az cok bildigim için kıvrandırıyor arada namıssız
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Desene ayniyiz
Gebelik belirtilerinde genelde regl belirtileriyle ayni olurmus derler baslarda ama herkesin farkli oluyo tabi.. Rabbimden hayirlisi bakalim yaa kısmet :)
Regl olmak da iyi bisey olamasak o da sıkıntı stres herseyi etkiliyo biliyosun..

Canım hayırlısı diyelim üzülme enazından hamile kalabiliyosun daha zamanı var demekki allah ol der ve olur bu yüzden bol bol dua et benimde 6 sene sonra oldu:))

Canım hayırlısı diyelim üzülme enazından hamile kalabiliyosun daha zamanı var demekki allah ol der ve olur bu yüzden bol bol dua et benimde 6 sene sonra oldu:))

Amin canim benim hayirlisi evet..
Sen de zahmetli bi yoldan gectin sanirsam..
Rabbimden hayirlisi neylerse guzel eyler kurban oldugum :)

Amin canim benim hayirlisi evet..
Sen de zahmetli bi yoldan gectin sanirsam..
Rabbimden hayirlisi neylerse guzel eyler kurban oldugum :)
Aynen canım benimkisi çok zahmetliydi polikistik over teşhisiydi benimkisi sonunda 3.tüp bebek yaptırdık 3.sünde tuttu bebiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…