Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oliyk suc olmiyk gine suc

o ilk ay memüşlerim benim feci agrıodu. eşim degse yanlışlıkla bile bagırıyodum. agrıdan

Cignemeden diş ve dudaklar uyusuktu hala benim açlıktan gözüm döndü nasıl yedim anlamadım garip bi tecrübe oldu.

Adım sayar yükleyemedim telefona s health yada walklogger internetsiz çalışıyorlar
fyzanur sana yazıyorum yüklemedin mi diye yanlış olmuş

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..

Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..

Aynen canım benimkisi çok zahmetliydi polikistik over teşhisiydi benimkisi sonunda 3.tüp bebek yaptırdık 3.sünde tuttu bebiş:))

Canım bana da yavas calisiyo diyen doktor polikistik over sendromu da var gibi ama ilerlemesin kilo ver falan demisti.. hangi doktor ne diyo belli degil ki zaten...
Ama senin 3 tüp bebek maddi manevi cok zor bi surec Rabbim vermis mukafatini cok sukur :)

Oliyk suc olmiyk gine suc

o ilk ay memüşlerim benim feci agrıodu. eşim degse yanlışlıkla bile bagırıyodum. agrıdan

Ben senden ümitliyim ama cok gecmeden olacakmis bebek gibime geldi :)

Saolasın canım etiket için geldimmm ben dee.. Kesinlikle gaza gelmeliyim:)

Hos geldin kuzucum hep beraber devam edicez bi gaz la artik hadi bakalim..

Aynen canım inşallah motive edecek

sabah tempolu bir şekilde yaptım cezamı :)
harikasin canim :)

dr doğduktan sonra takip edilecek dedi ama doğum içinde canımı sıktı şekerden dolayı abuk subuk konuştu.haftaya çağardı yine gidicem hiç bilmiyorum neden oluyor noluyor.Allaha sığınıyorum
canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.
sen icini ferah tut, Allahin izniyle saglikla kavusacaksin kuzuna...

canim her sey senin zihninde bityor.
guzel bir program yap, zaten calisan birisin, zamani etkin kullaniyorsun.
halledemeyecegin bir sey yok Iremcim :)

elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…