- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Oliyk suc olmiyk gine sucDesene ayniyiz
Gebelik belirtilerinde genelde regl belirtileriyle ayni olurmus derler baslarda ama herkesin farkli oluyo tabi.. Rabbimden hayirlisi bakalim yaa kısmet :)
Regl olmak da iyi bisey olamasak o da sıkıntı stres herseyi etkiliyo biliyosun..
sen kac yıllık evlisin canımAynen canım benimkisi çok zahmetliydi polikistik over teşhisiydi benimkisi sonunda 3.tüp bebek yaptırdık 3.sünde tuttu bebiş:))
8 bitti canımsen kac yıllık evlisin canım
maşallah.8 bitti canım
var canim noldu . ozelde var mi die sordun sanirim ?eda-sofi kız cocuk doktorun varmı? senin
Aliağa'ya taşınan arkadaşgil var. 1yaşında kızı var. o cocuk doktoru bakıyorduda.var canim noldu . ozelde var mi die sordun sanirim ?
Cignemeden diş ve dudaklar uyusuktu hala benim açlıktan gözüm döndü nasıl yedim anlamadım garip bi tecrübe oldu.
Adım sayar yükleyemedim telefona s health yada walklogger internetsiz çalışıyorlar
kiz aliagala benim ne alakam var ben taaaaa bornovadayim :)Aliağa'ya taşınan arkadaşgil var. 1yaşında kızı var. o cocuk doktoru bakıyorduda.
Ondan sordum canım
Aliağa'da zaten hastane yok.kiz aliagala benim ne alakam var ben taaaaa bornovadayim :)
yok canim ksk degilim. izbanla gelir ama bu tarafa sonucta her zamn doktora gidilmiyir.Aliağa'da zaten hastane yok.
Ben snei karşıya'Da sanıyordum. ondanda sordum.
Saolasın canım etiket için geldimmm ben dee.. Kesinlikle gaza gelmeliyim:)Ebush_354 kuzuuuum gelsene sen de buraya :)
Cok eglenceli ortam tam bizi gaza getirecek yer burasi sanirsam
Evetttt :))odamı bebiş istiyor
Aynen canım benimkisi çok zahmetliydi polikistik over teşhisiydi benimkisi sonunda 3.tüp bebek yaptırdık 3.sünde tuttu bebiş:))
Oliyk suc olmiyk gine suc
o ilk ay memüşlerim benim feci agrıodu. eşim degse yanlışlıkla bile bagırıyodum. agrıdan
Saolasın canım etiket için geldimmm ben dee.. Kesinlikle gaza gelmeliyim:)
Aynen canım inşallah motive edecekCanım bana da yavas calisiyo diyen doktor polikistik over sendromu da var gibi ama ilerlemesin kilo ver falan demisti.. hangi doktor ne diyo belli degil ki zaten...
Ama senin 3 tüp bebek maddi manevi cok zor bi surec Rabbim vermis mukafatini cok sukur :)
Ben senden ümitliyim ama cok gecmeden olacakmis bebek gibime geldi :)
Hos geldin kuzucum hep beraber devam edicez bi gaz la artikhadi bakalim..
harikasin canim :)sabah tempolu bir şekilde yaptım cezamı :)
canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.dr doğduktan sonra takip edilecek dedi ama doğum içinde canımı sıktı şekerden dolayı abuk subuk konuştu.haftaya çağardı yine gidicem hiç bilmiyorum neden oluyor noluyor.Allaha sığınıyorum
canim her sey senin zihninde bityor.Üffff sorma kaptanım ya.
aynıyım.
sabah sporuna başlıcaktım oysa. planlı ilerlicektim.
ders calışmam lazım.
lys düşünüyorum bu yıl.
ona bile başlıyamadım.
Gecen hafta cok enerji ve istekliydim. bu hafta resmen balon gibi sönügüm.
Noldu anlamadım
elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?