Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

adimlar sahane, 1.lik gelebilir canim:))

Kizlar kahvaltidan sonra takima gelme planlarim hayal oldu
Evimizde ates karincalari gorduk, tam yatak odasinda duvarin kenarina yuva yapmislar.
Ama oyle alakasiz bir yerki nereden geldiler, nasil yuva yaptilar anlamadik..
Esim dedi ki bahceye bakalim acaba disaridan, topragin altindan mi geldiler ve sooookkkk
Gercekten oyle buyuk bir yuva yapmislar ki, gozlerimiz portledi resmen..
Hemen ilacladik, her yere sacildilar, bahceyi temizledik, her yeri kontrol ettik, tum karinca yuvalarina ilac koyduk..
Oyle kotu isiriyorlar ki Turkiye'de boyle karinca hayatimda gormemistim.
Isirdiklari yer 2-3 gun abartisiz yaniyor, kasiniyor.
Sonra sisiyor ve 1 ayda ancak geciyor izi vs tamamen..
Sonra esim ise gitti, dun yine isleri yetistirememisler, bugun tum gun is yerinde
Hafta sonumuz bile hafta sonu gibi olmuyor..
Akin cok sukur daha iyice, karsimda oyuncaklariyla oynuyor, soran, gecmis olsun dilegi yazan herkese tesekkurler canlar.
Ah birde yemek yedirebilsem..
Neyse adim yarismamizin bitmesine son 25 dk
Sizler neler yaptiniz bugun?

Canim baya yorucu bi gün gecirmissin yaaa insallah kurtulursunuz karincalardan da..
Akının iyi olmasina da sevindim kuzucum:)

umutLatahzen canim senin mi bel ve boyun fitigin vardi ben biraz son gunlerin kosturmacasindan aklimda tutamadim.
Ama bu egzersizler bel fitigi olan insanlar icin, asla rahatsizliklarini zorlamayacak egzersizler.
Ebush_354 canim seninde astimin vardi ve seni cok zorlayacak sporlardan kaciniyordun ya bu egzersizler ayni zamanda senin icinde uygun.
En son paylastigim yoga egzersizi sIkIlasmaniza ve incelmenize yardimci olur kizlar.
Bir deneyin begenmezseniz, bir sorun olursa yeni egzersizler paylasirim..

Menu: sabah
Yumurta
Salatalik
Domates
Sekersiz cay
Oglen: dulavrat corbasi
1 tane mucver ayran
Ara:sade turk kahvesi
Aksam ceyrek nar
Oglen yemegine bayildim :)))
Tebrik ederim canim.
Adimlarin super canim.

Bu ne yaw ben burcumdan memnunum.

cok sagol Ebrucum, sen neler yaptin bugun? :)

Sagol kuzum videolar icin yok benim bebis hikayem vardi ama.iyi oldu bana da..
Ben bugun kosturdum durdum yarin sa kosturcam misafirim gelcek ama adim sayamadim telaşadan telefon her an yanimda olamadi

Sükür Akin daha ii mis kuzum sevindim. Boyle kancali karincalar var onlar gibi mi bu dediklerin Özgem ?

bu da neymis boyle ??

Oglen yemegine bayildim :)))

Tebrik ederim canim.

Adimlarin super canim.

Bu ne yaw ben burcumdan memnunum.

NASA-nın işleri işte :))
Son 3-4 ayda çıktı sanırım bu haber..
Dünyanın yörüngesel salınımı değişmişş, NASA da bunun burç tarihlerini değiştirdiğini açıklayarak yeni tarihler belirlemiş..

İnşaAllah ilaçla kurtlursunuz karıncalardan..
Küçükleri ısırnca bile kötü oluyor, sizinkilerden korktum benn

Akın çok şükür iyileşiyor.. Zorlamanın anlamı yok sanırım, kendini iyi hissettiğinde yer zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…