Öyle diyince hevesim kaçtı istemiyorum ceza verseydi belki yerdim çok iyi niyetli oldu böyle
Galiba tatlım :/ sabırlı kadınım vesselam
Zaten çocuklara kıyamıyorum yazık masumlar. ama anaları umursamaz bakalım yarın gerekirse ben derim yavaştan gidin planımız var diyecok sabirlisin gulum, cocuklara laf anlatamazsin ama annelerini uyar..
Ya senin ceza verilmeli bir tarafın kalmamış kii, evdekiler sana ceza zatenn
De vallahi canim..Zaten çocuklara kıyamıyorum yazık masumlar. ama anaları umursamaz bakalım yarın gerekirse ben derim yavaştan gidin planımız var diye
Özgem zaten kadın dikkat etse evi yıksalar dahi derim kadın yetişemiyor başedemiyor hiç takmıyor arada bağırır sonra sigarasına devam.benim oglanda 1dk durmaz Hazalim ama nereye gitsem 1 saniye pesinden ayrilmam.
kimsenin evinde bir seyine dokunmasina izin vermem.
hattta kendi gittigimden fazla misafir davet ederim, millete sIkInti vermeyelim diye.
bu nasil bir rahatlik anlamadim.
cocuklar uyandiysa annede kalkar, ee yoksa cocuklar evi insanin basina yikarlar....
feyza 1.ligi kimselere kaptirmazfyzanur :)
Özgem zaten kadın dikkat etse evi yıksalar dahi derim kadın yetişemiyor başedemiyor hiç takmıyor arada bağırır sonra sigarasına devam.
Kızçeler iyi geceler benim gözlerim kapanıyor
cok kotu bir anne modeli, ben cocuklara cok uzuldum canim...Özgem zaten kadın dikkat etse evi yıksalar dahi derim kadın yetişemiyor başedemiyor hiç takmıyor arada bağırır sonra sigarasına devam.
iyi geceler canim..Kızçeler iyi geceler benim gözlerim kapanıyor
Fatimem bende gidiyorum, sanada iyi geceler guzelim..İyi geceler canımm :)
Feyza varken ben kimim ya
Fatimem bende gidiyorum, sanada iyi geceler guzelim..
Feyza varken ben kimim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?