Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Peki bisiklet gerçekten yardımcı oluyor mu bir tercih yapsan hangisini seçersin ikisininden birini de alırsam mekaniklerden alacağım sanırım
Canım tercihim yine bisiklet olurdu düzenli kullanıldığında vücudu forma sokuyo
Menunuz cok guzel gorunuyor afiyet olsun :)
Teşekkürler canım :))
iyiyiz canim senden ne haber?
Ay canım akşam uyuyup kalmışım mesajları yeni okuyorum:)))iyiyim canım teşekkürler :))
Canım akının sevdiği birşeyler hazırlasan belki yer köfte falan :))
tebrikler kizlar :)
Alya008 yine kil payi dereceyi kacirmis :))
Canım evin içinde oda oda dolaşmaktan ancak bukadar oluyo dışarıya çılabilsem yürüyüş e kimseye bırakmam 1.liği
Bilerek çaktırdım birazda ben sataşayım dedim

İyi yaptınnn, hep o sataşacak değil yaaa Alya008

Öyle diyince hevesim kaçtı istemiyorum ceza verseydi belki yerdim çok iyi niyetli oldu böyle
özgenin taktiği bu çok iyi niyetli ayağına yatıp duygu sömürüsü yapıyor kedi gibi kediiiii Yawrukush

Zaten çocuklara kıyamıyorum yazık masumlar. ama anaları umursamaz bakalım yarın gerekirse ben derim yavaştan gidin planımız var diye
ozamanda ne planınız var der... açıkça misafirlikte bir yere kadar canım kusura bakma artık gitseniz iyi olur de ... çok sinir oldum ya yazmayım yazmayım dedim kudurdum burda ...hayır demeyi de öğrenmemiz lazım bazı şeylerde ya bende dahil...
Derece bekliyorum dicem de Feyza 1. olcak diye demiyorummm fyzanur

feyza 1.ligi kimselere kaptirmaz fyzanur :)
bi sen vurmamıştın vur vur
Feyza varken ben kimim ya
hepinizi asacam kesecem vuracam ya da daha beterini yapıp iremin eline verecem , çok pis çizer KarKralicesi

Bunları okuyunca öldürmeye ilk benden başlayacakkk
seni ireme bırakmıycam uzun yıllardır olan arkadaşlığımızın hatrına seni ben halledicem
Biliyorum biliyorumm
fyzanur kıyamaz banaa

bak hele bakkk gecenin bi vakti internette fink atıyo , sonrada kültürlü ifade atıyo bi elinde kahvesi bi elinde kitabıı...hanımm hanımm sana bu uyuyo o değil bu da benim son sözüm D:

Ben de takima girebilir miyim kızlar

aramıza hoş geldin canım , ben feyza

Günaydın kızlar benim de adım ırmak cok tesekkurler sıcak kanliliginiz için ☺☺

Kullanıcı Adı : ADRS
İsim (İsteğe Bağlı ):IRMAK
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Yaşadığınız şehir:ISTANBUL
Boyunuz :159
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Hormon dengesizligi insulin direnci ve yalnis beslenme tatliya duskunluk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha once 47-48 kiloydum ve daha mutluydum ama herseyden onemlisi saglik ve insulun direncini yenmek ilerde seker riskim varmis doktor dedi

Valla kadın bugün 15 gün diyordu kocası da 20 bende şok
Ne biçim insanlar garip sizin akrabanizmi bunlar nasıl bi rahatlık.
*** YARIŞMA SONUCU ***
@Saadetim33 - 12.500 adım
Alya008 - 12.100 adım
umutLatahzen - 4.000 adım
B belindamm - 19.000 adım
@marlin18 - 20.000 adım
Tebrikler kızlar 5300 adım atmışım bende yazmayı unuttum dün
Katılıyorum
Geç odana çalış gülüm napican

bir fyzanur birde sen bugun yatmissiniz kuzum :))
Bende bende
Hoşgeldin aramıza fazla kilon yokmuş senin verirsin kısa zamanda.

ates karincasi gulum, isiranlardan,kancasini gormedim...
Onlar pis isirir ya eger ayni seyden bahsediyorsak çok acıtįr.
Ben bunu yogurtlu yapiyorum . Eriste yesil mercimek sogan yogurt ayranli çorba gibi oluyor.
Valla kadın bugün 15 gün diyordu kocası da 20 bende şok
Yuh artik diyeydin. Çok yakin akraban mi Hazalım?
Tebrikler canlar.
KarKralicesi kız banın kalkmış hadi gözün aydın :)
Niye ban konulmustu ki Irem e?
Hos geldin gülüm e kilon da pek yokmuş. Su gibi verirsin. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var.

Tesekur ederim hosbukduk ☺☺ az olunca gitmiyo malesef yapisti bana

Memnun oldum Sibel abla ☺☺ 48i gordugum gun bayram edicem kendime 1 ay sure verdim

Hoşgeldin canım ben de yeniyim. İsmim Ebru 27 yaşındayım. Kilon fazla yokmuş kısa sürede toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…