- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
elbette canim hosgeldin aramiza:)
sagol kuzum :)
lays, pogaca naptin senn....
ne heves cam silmek icin, agzim acik kaldi canim :)
canim 4 kilo hemencecik verirsin hic merak etme:)
Bende Ozge 28 yasindayim, evliyim.1 oglum var,2.bebisi bekliyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima, destege ihtiyacin olursa hep buralardayim :)
saatler mi alindi ablacim.
kotu olmus ama hep yaptigin bir sey degil ki...
cok sevindim canim :)
bizde aramizda oldugun icin cok mutluyuz :)
seni var ya duvardan duvara vurasim geldi Feyza cidden yanimda olsan cok fena seyler yapabilirdim :))
ozledik guzelim, sohbete gel arada :)
iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz sukur..
gelsene takima beraber kilo verelim :)
ozmaan salatalardan falan ye canim, hamur isine cok bulasma...kız Akın nasi oldu demiyo da yedimi diyo akli fikri yemekte
Kuzum benim bu senede 1 basima gelen bise kuzenlerim geliyo bana yarin ve herkes yerken ben izleyemicem sanirim
bu hafta cumaya kadar tek bir kaçamak yapmıycammmmelbette canim hosgeldin aramiza:)
sagol kuzum :)
lays, pogaca naptin senn....
ne heves cam silmek icin, agzim acik kaldi canim :)
canim 4 kilo hemencecik verirsin hic merak etme:)
Bende Ozge 28 yasindayim, evliyim.1 oglum var,2.bebisi bekliyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima, destege ihtiyacin olursa hep buralardayim :)
saatler mi alindi ablacim.
kotu olmus ama hep yaptigin bir sey degil ki...
cok sevindim canim :)
bizde aramizda oldugun icin cok mutluyuz :)
seni var ya duvardan duvara vurasim geldi Feyza cidden yanimda olsan cok fena seyler yapabilirdim :))
ozledik guzelim, sohbete gel arada :)
iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz sukur..
gelsene takima beraber kilo verelim :)
oyy severim seni :)ben akınımın iyi olup olmadığını yemek yemesinden anlıyorum bikerem
okuldakiler cift xl diyecek yakinda haberi yok hatununKizim benim bahanem ayda 1 tane senin gibi hergün mühamburgeri yuttun cipsleri yedin pogacalarida ooooh yan gel yat
Bide spor yok su icmek yok bizinle deyılsın
böyle söyleyince farkettim ne pis boğazmışım ben ya ,bir daha hafta içi kaçamak yapan tosbağa olsunnnKizim benim bahanem ayda 1 tane senin gibi hergün mühamburgeri yuttun cipsleri yedin pogacalarida ooooh yan gel yat
Bide spor yok su icmek yok bizinle deyılsın
ozmaan salatalardan falan ye canim, hamur isine cok bulasma...
ben zaten çift xl ım da amacım 3 xl olmamakokuldakiler cift xl diyecek yakinda haberi yok hatununfyzanur :))
hic cami falan aklima takmam ben , bende mi gariplik var acaba :)Heves degil be hevesi kuzum
Aklima takilinca uykum kacti bayadir silmemistim
okuldakiler cift xl diyecek yakinda haberi yok hatununfyzanur :))
böyle söyleyince farkettim ne pis boğazmışım ben ya ,bir daha hafta içi kaçamak yapan tosbağa olsunnn
'verilip tutulmayan sozler' cok yakinda sinemalarda :))bu hafta cumaya kadar tek bir kaçamak yapmıycammmm
evett hem gerçek hem mecazi anlamda dengesizim artıkolur yuruyus olur dogru dengeni kaybetmistin degil mi feyzoss :))
hic cami falan aklima takmam ben , bende mi gariplik var acaba :)
misal sabah esim tras oldu, Akinda eline tras kopugunu sIkip banyo aynasina el izleri yapmis:)
Esim farketmemistir bile :)
Bir girdim banyoya kisa sureli sok yasadim sonra cok tatli olmus deyip ciktim banyodan.
Bir ara silerim :))
onu biliyoruz bilmedigimiz bir sey soyle :))evett hem gerçek hem mecazi anlamda dengesizim artık
'verilip tutulmayan sozler' cok yakinda sinemalarda :))
Kız kahkaha attim delii
O kadar buyuk konusma ben güvenemiyom sana
'verilip tutulmayan sozler' cok yakinda sinemalarda :))
Kan şekerini dengeliyormuş tarçın , tatlı isteğini falan bastırıyor güya Ama benim tatlı isteğimi 1 kilo tarçın bile bastıramazCanım tarçınlı süt ne fayda sagliyomus merak ettim de ?
Bu aradafyzanur üstüne bide tatlı ye bugün benden
Sus kız 6 poğaça yemiş bi de konuşuyo
Kan şekerini dengeliyormuş tarçın , tatlı isteğini falan bastırıyor güya Ama benim tatlı isteğimi 1 kilo tarçın bile bastıramaz
Sus kız 6 poğaça yemiş bi de konuşuyoay 7 miş pardon
Haaaah kitabi cikmisti yetmedi sinema girdi vizyona
Ay yerlere yatcam gulmekten
sen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senleKan şekerini dengeliyormuş tarçın , tatlı isteğini falan bastırıyor güya Ama benim tatlı isteğimi 1 kilo tarçın bile bastıramaz
Sus kız 6 poğaça yemiş bi de konuşuyoay 7 miş pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?