- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ahaha en azından 7 poğaça yemedikbunlar beni yola koyacağına bende yoldan çıkayım diyolar , 1.sınıf öğrencisi gibiler ayolllumutLatahzen littlecoffeedoc
böyle oldum aynı ya
zaaftan ziyade bir yerden sonra saldim cayira mevlam kayira diyorsun canim :)Cocuk konusunda nasıl zaaflarim olacak suan bi fikrim yok ben de kizmam gibi geliyo o kadar titiz degilimpasakli da degilim iste bu yuzden camlari silmem gerekti
sen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senleumutLatahzen görürsünüz siz
ben diyete uyamiyorum, bari kacamak yapanlara mi saldirayim diyorsun canim :))sen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senleumutLatahzen görürsünüz siz
gorusuruz canim..Allah iyi etsin seni
Kuzum beni guldurdun bu kadar Allah ta seni guldursun yaaaben kactim gelirim yinee optm sizii
aaaa saldırmak mı ben öyle bir insanmıyımben diyete uyamiyorum, bari kacamak yapanlara mi saldirayim diyorsun canim :))
Yazdım yazdım baksen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senleumutLatahzen görürsünüz siz
Menü
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir light
1 bardak yeşil çay
1 mandalina
Ara 14.30
Yarım kepekli simit
Ara 16.30
Yarım kepekli simit
1 bardak ayran light
2 ceviz
Akşam 18.50
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara 21.00 (daha yapmadım )
1 elma veya 1 muz karar veremiyorum
1 bardak tarçınlı süt (bundan öğğ geldi artık diyetisyene söyliyim bunu çıkarsın listeden)
Su: 2 lt uyuyana kadar 3 lt içicem
Spor :fyzanur 'unkinden
tamam hade bir kez daha inanalim kuzum :)aaaa saldırmak mı ben öyle bir insanmıyımuyacam diyete diyorum
hala taniyamadiniz mi beni, boyle iyi niyetli, sevimli, tatli gorunup, alttan alttan lafimi esirgemiyor, kurekle agzina vuruyorum :))
yas farki mi var aranizda yoksa gecen gunki olayi mi protesto ediyorlar??sınıfın watshapında biri bana tamam ablacım yazdı
bugün ne dersen de ablacım diyen kadar sert vuramazsınhala taniyamadiniz mi beni, boyle iyi niyetli, sevimli, tatli gorunup, alttan alttan lafimi esirgemiyor, kurekle agzina vuruyorum :))
yaş farkı varda çoğu kişi yaşıtı sanıyordu beni yani onlar yaşımı söylediğimde inanamıyordu. şimdi oğlanın teki okey yazmış bende ne ingilizce konuşuyosun türkçe yaz dedim şaka olarak . oda tamam ablacım ayzmışyas farki mi var aranizda yoksa gecen gunki olayi mi protesto ediyorlar??
bu siralar hep istesin ablacim , yoruldun epey..Sabah nöbetten geldim kızın okuluna geçtik yürüyüşe katilacakti kahvaltı falanda yapmadık aç aç ve uykusuz havada soğuk tören güzeldi ama çocuklar dondu soğukta tabi bizde. Şimdi kahvaltı bitti duş alıp yaticam bikaç saat. Yarın gündüz mesaim var bu ay garip oldu nöbet listesi benim haftasonu nöbetim yoktu ama yarın 8/16 çalışcam sonra üç gün evdeyim.
canim cumadan cumaya guncelliyorum daralma tablosunu :)Can'ımcım ben tartıldım şuanki güncel kilom 79.5
Başlangıçtaki net kilom da. 81.3 tü bu arada
Tabloda düzeltmek istersen diye söylemek istedim :)
Kızım yollamak istiyo gibiydin benim vurarım tebii
Can'ım gözün aydıın :) orda mı okuyor kardeşin..
Bu arada geçmiş olsun canım benim..
Ebuşumu ben de çok özledim yasgiremiyo pek bebişle evle uğraşmaktan.. yerim o bebişiiii :)
Gece ben de hiç uyuyamadım yaaa sabaha karşı uyudum öğlende uyandım nerdeyse ve bende saçma sapan rüyalar gördüm uyandım da kurtuldum
canim yuruyus bandi da , bisiklette bende oldukca is goruyorlar evde.İnşallah atlatır kısa sürede canım.
Çok teşekkürler egzersiz için de benim de bir sorum olucaktı sizlere şu mekanik yürüyüş bantları yada bisikletler sizce nasıldır? Yorumlardan baktığım kadarıyla daha çok kalori verdiriyormuş. Mekanik istememdeki amaç yerim yok katlanabilirler o yüzden işim bittiğinde kaldırmak, hem de enerjiden tasarruf..
o zaman ablacim 1, yawrukush 0 :))bugün ne dersen de ablacım diyen kadar sert vuramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?