Kizlar esimin 50dk sonra is yerinde toplantisi var.
Dun tum gun calisti bugunde gidecek
Simdi Akinla parktan gelmek uzeredirler, ben hemen bulasiklari kaldirayim ortadan.
Masanin yarisini topladim, yarisi ortada..
Esimi ise gonderip yine gelirim.
Simdilik optum hepinizi :)
sagol kuzum kactim ben :)Kolay gelsin canımm :)
sebeb vardırda işte biz bulamıyoruz bazenYok canım ya, havalar buz gibi, evimiz de normal sıcaklıkta niye böyle oldu ben de anlamadım, ne zamandır güzel güzel idare ediyoruz bir birimizi :))
yok yok bugün kesin çok kötü bir günherkes bana karşı
felsefik konuşma kız benle
Herkes değil sen kendine karşısınnn
ben demişmiydim benim sayemde diye
sebeb vardırda işte biz bulamıyoruz bazen
Canım ne okuyorsun kaç yaşındasın neden yaş farkı var benim de yaş farkı var kimseye söylemedim yaşıt sanıyorlaryaş farkı varda çoğu kişi yaşıtı sanıyordu beni yani onlar yaşımı söylediğimde inanamıyordu. şimdi oğlanın teki okey yazmış bende ne ingilizce konuşuyosun türkçe yaz dedim şaka olarak . oda tamam ablacım ayzmış
Iim canm . Mezun oldum biraz kilo alip geri döndüm. Gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. Gelsene takíma yine verelim beraber kilolari?hosbulduk canim nasilsin
Ne haftasonu kacamagi ozgem. Burdayiz her gun birbirinin ayni.@Saadetim33 , B belindamm , @Ebush_354 , @gulpinargul , @haeshin , @tiffany20 , @KarKralicesi ,Alya008 ,@marlin18 , B Burcak41 ,@edsoff nerelerdesiniz hafta sonu kacaklari??
ben iktisatı bıratım bu ikinci üniversitem,elektronörofizyoloji okuyorum şuanCanım ne okuyorsun kaç yaşındasın neden yaş farkı var benim de yaş farkı var kimseye söylemedim yaşıt sanıyorlar
Takdir ediyorum :) ama yaş farkı olunca ben kendimi kötü hissediyorum ya çocuklarla okuyormuşum gibi hissediyorumben iktisatı bıratım bu ikinci üniversitem,elektronörofizyoloji okuyorum şuan
benim sınıfımdakiler bayağı olgun canım...o konuda sıkıntım yok...aksine ben değilim sanırımTakdir ediyorum :) ama yaş farkı olunca ben kendimi kötü hissediyorum ya çocuklarla okuyormuşum gibi hissediyorum
Bizimkiler de olgun ondan demedim psikolojik olarak kompleks yapıyorumbenim sınıfımdakiler bayağı olgun canım...o konuda sıkıntım yok...aksine ben değilim sanırım
bugun de gittin mi dukkana canim?Iim canm . Mezun oldum biraz kilo alip geri döndüm. Gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. Gelsene takíma yine verelim beraber kilolari?
Ne haftasonu kacamagi ozgem. Burdayiz her gun birbirinin ayni.
Memnun oldum Esma ☺☺☺Merhaba Irmak hoşgeldin :) ben Esma, 21 yaşındayım (22 olmama 1 ay kaldı ama hala 21 diyorum) vermek istediğin kilo zaten azmış inşallah kısa zamanda verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?