Güzel olur bence ama hafif makyaj sürekli yapman gerekirkizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede
Kabul ederiz tabi ki liste dışı olan arkadaşlar var biliyorsun sen başla menü paylaşmaya birde katılım formunu doldurursan tekrar yeni arkadaşlar seni tanımış olurlarsagol canım mezun olmussun ne güzel ilaçlar tedaviler ben tede tekrar aldım kiloyu..inşallah verelim canım.
hoşbulduk canım bende bi düzen istiyorum gelsem güzel olacak tekrardan
evet canım kızlarla görüştük inşallah beraber verelim tekrar kiloları
hoşbulduk canım nasılsın kabul ederseniz dönmek istiyorum.
tamam canım enm kısa zamanda doldurayım formu ama yarından sonra kongre ve ralli için antalyay gidiyırum bu hafta menü paylaşmam zor olabilir oradaki yoğunluktanKabul ederiz tabi ki liste dışı olan arkadaşlar var biliyorsun sen başla menü paylaşmaya birde katılım formunu doldurursan tekrar yeni arkadaşlar seni tanımış olurlar
YARISMA
Canlar bugun aksam saat 22'ye kadar attiginiz ADIMLARINIZI , saat 22'deDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz. Lutfen hepimiz elimizden geldigince yarismamiza katilalim.Kolay gelsin, bol ter atmalar.
Emeğine sağlık canım..
Bana kalırsa batar takımm
Ben uyanıp takıma gelene kadar, hatırlatma yapana kadar gün biterr
Slm canım :)))Selam canlar :)
Aramıza hoşgeldin canım umarım kısa zamanda verirsin kilolarını 1.sayfada katılım formu var onu doldurursan aramıza katılabilirsin canım:))selam kızlar aranıza yeni katıldım. 59,80 kiloyum hedef 53 inşallah zayıflarım bende artık ya
Bende fikriye canım memnun oldum tanıştığıma bende evliyim 1 kızım var tekrar hoşgeldin aramıza :)))Kullanıcı Adı : murphy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: hatay
Boyunuz : 1,65
Kilonuz: 59,800
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz :yıllardır aynı kilodayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Aynada kesinlikle daha sıkı bı vucut görebilmek için
Canım geçmiş olsun kekik kaynatıp suyunu içer sen karın ağrısına iyi geliyor :)))Hepinize mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum kizlar . Çok kötü karnım ağrıyor neden bilmiyorum . burda okullar tatil 2 gün . eşimle çocuklari dışarı gönderdim . evi temizlemem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum . havada çok güzel bugün . biraz yürüsem belki iyi gelir
günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadımadım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 59,80 kiloyum hedef 53 inşallah zayıflarım bende artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?