Adım sayın süperr canım:)Bugün ki menüm
Sabah Sirkeli su
Omlet
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye
4 yk pilav
Akşam
Ciğer sote
Biber Turşusu 3 tane
1 dilim ekmek
Ara 1 salatalık
Su 2.5
Spor 12000 adım
İyi geceler canım benim:)Neyse herkese iyi geceler
iyi geceler canlarım :)
Güzel maşALLAH :) sabah sosis biraz fazla gibi görünse de yaptığın spora oranla iyi bir beslenme tercihi olmuşbugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık biber
sahanda yumurta
çay şekersiz
2 dilim ekmek
sosis
6 adet yeşil zeytin
ara
1 adet mandalina
1 adet elma
öğlen yok
ara
süt
muz
akşam
barbunya yemeği
yoğurt
su 3 litre
adım 6000
20 mekik
100 yan mekik
500 ip atlama
Yawrukush
Yok canım gerçek değildir oben bugün 5,6 tane minik poaça yedim
eski takim arkadaslarim selam nasilsiniz nasil gidiyor diyetler
Hoşgeldin canım dön tekrar takımabende sizi özledim sizler nasilsiniz. degisiklik yok canim aynen devam biraz daha kilo aldim 70 olmusum. bakalim vermeye calisiyorum
Bitti canım 3 gün evdeyimbu siralar hep istesin ablacim , yoruldun epey..
bitti mi bugun nobetin?
canim cumadan cumaya guncelliyorum daralma tablosunu :)
canim yuruyus bandi da , bisiklette bende oldukca is goruyorlar evde.
Bende gecen sene bisiklet aldim.
senin gibi yuruyus bandi ve bisiklet arasinda kalmistim.
daha az yer kapladigi icin ve daha uygun fiyatli oldugu icin bisiklette karar kildim.
ve onun sayesinde cok guzel kilolar verdim.
takimda bisikleti olan arkadaslarda var, yuruyus bandi olanlarda.
duzenli kullandiginda ikisi de cok guzel kilo verdirip, sIkIlastiriyor.
sen kendi durumuna gore karar ver gulum.
maddi olarak, yer kaplamasi acisindan vs...
Tadını çıkar eğlen dinlenKizlar Akin uyudu, aperatif bir seyler hazirladim.
1 bucuk saat sonrasina, arkadaslarla parkta piknik planladik.
Simdi piknik sepetimi hazirlayayim, sonrada kendimi:)
50dk sonra evden cikmamiz gerek, park bize biraz uzak.
Tum hafta sonu evdeydim, bu sayede biraz hava almis olacagim..
Evden cikmadan yine yazarim, menulerinizi yazmayi unutmayin.
Bu aksam hem cumartesi, hem pazar gunleri menu tablomuzu hazirlayacagim.
Simdilik optum :))
Geçmiş olsun canımYawrukush
gogo2405
Arkadaşımın düğününe yatılı olarak katıldığım için kilo bildiriminde bulunamadım
Yediğime içtiğime az çok dikkat ettim ama düğün evinden cırcır kapmışım iyi değildim yeni yeni adapte olmaya başlıyorum sağlıklı beslenme ve spor düzenime tekrar... Bu yüzden menü de paylaşamadım... Şimdi kurallara göre halim nedir cezam nedir? Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra... Bu hafta içi hastanenin diyetisyenine gideceğim o zamana dek kendi bilgilerime göre sağlıklı beslenmeye çalışacağjım bugünden itibaren menümü de her gün yazmaya devam edeceğim...
tiffany20 seni nle eştik bu hafta ama malesef bu hafta adapte olamadım hastaneyle uğraştım d vitamini eksikliği için ampül ilaç yazdılar ondan içtim dikkatliydim bu hafta ama menü yazma olayına adapte olamadım haliyle senin menülerine de bakamadım kusuruma bakma lütfen
aaa nie banlandiki :?KarKralicesi kız banın kalkmış hadi gözün aydın :)
kizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede
basla canim, kolay gelsin:)Aynen canım bisikleti almazsam bu sebepten almayacağım.. Yürüyüş iyi oldu gerçekten biraz açıldım yarın hafiften paylaştığın videolara başlamayı düşünüyorum..
Pinarcim simdiye dek hep azimle menulerini paylastin, kilolarini verdin, cabanin farkindayim..Yawrukush
gogo2405
Arkadaşımın düğününe yatılı olarak katıldığım için kilo bildiriminde bulunamadım
Yediğime içtiğime az çok dikkat ettim ama düğün evinden cırcır kapmışım iyi değildim yeni yeni adapte olmaya başlıyorum sağlıklı beslenme ve spor düzenime tekrar... Bu yüzden menü de paylaşamadım... Şimdi kurallara göre halim nedir cezam nedir? Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra... Bu hafta içi hastanenin diyetisyenine gideceğim o zamana dek kendi bilgilerime göre sağlıklı beslenmeye çalışacağjım bugünden itibaren menümü de her gün yazmaya devam edeceğim...
tiffany20 seni nle eştik bu hafta ama malesef bu hafta adapte olamadım hastaneyle uğraştım d vitamini eksikliği için ampül ilaç yazdılar ondan içtim dikkatliydim bu hafta ama menü yazma olayına adapte olamadım haliyle senin menülerine de bakamadım kusuruma bakma lütfen
menulerin nerede Edacim?kizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | - | - | |||
| haeshin | - | - | - | - | - | - | |
| gogo2405 | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | - |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
| Burcak41 | - | - | - | - | |||
| AKovser | - | - | - | - | - | ||
| KarKralicesi | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | - |
| belindamm | - | - | - | - | |||
| Alya008 | ODUL | 250IA | - | - | - | - | |
| edsoff | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | - |
| pembe hayaller | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | - | - |
| Adsr | - | - | - | - | - | - | |
| marlin18 | ODUL MUAF | 200IA | - | - | - | - | - |
| Saadetim33 | - | - | - | - | |||
| Ebush_354 | - | - | - | - | |||
| fyzanur | 2 SAAT Y | - | - | - | - | ||
| Dersaadet_ | ODUL | - | - | - | - | ||
| gulpinargul | - | - | - | - | - | - |
sagol canım mezun olmussun ne güzel ilaçlar tedaviler ben tede tekrar aldım kiloyu..inşallah verelim canım.Iim canm . Mezun oldum biraz kilo alip geri döndüm. Gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. Gelsene takíma yine verelim beraber kilolari
hoşbulduk canım bende bi düzen istiyorum gelsem güzel olacak tekrardanHoşgeldin haticem iyiyiz sen nasilsin yoksa geri mi geldin
evet canım kızlarla görüştük inşallah beraber verelim tekrar kilolarıUmutLatahzen de var gülüm gel valla nöbetten dolayi pek yazmıyorum sana yoğun oluyorsun diye
hoşbulduk canım nasılsın kabul ederseniz dönmek istiyorum.Hoşgeldin canım dön tekrar takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?