Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush
gogo2405
Arkadaşımın düğününe yatılı olarak katıldığım için kilo bildiriminde bulunamadım
Yediğime içtiğime az çok dikkat ettim ama düğün evinden cırcır kapmışım iyi değildim yeni yeni adapte olmaya başlıyorum sağlıklı beslenme ve spor düzenime tekrar... Bu yüzden menü de paylaşamadım... Şimdi kurallara göre halim nedir cezam nedir? Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra... Bu hafta içi hastanenin diyetisyenine gideceğim o zamana dek kendi bilgilerime göre sağlıklı beslenmeye çalışacağjım bugünden itibaren menümü de her gün yazmaya devam edeceğim...

tiffany20 seni nle eştik bu hafta ama malesef bu hafta adapte olamadım hastaneyle uğraştım d vitamini eksikliği için ampül ilaç yazdılar ondan içtim dikkatliydim bu hafta ama menü yazma olayına adapte olamadım haliyle senin menülerine de bakamadım kusuruma bakma lütfen

30 ekim menüm

Kahvaltıdan önce
Elma

Kahvaltı
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Çay

Ara
5 kaşık yoğurt
Elma

Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
1 kibrit kutusu kaşar
2 küçük dilim ekmek

Ara
Mandalina
Çay

Su
Saymadım ama azdı sanırım

Egzersiz
Dinlendim(hasta olduğum için)

Yawrukush

Güzel maşALLAH :) sabah sosis biraz fazla gibi görünse de yaptığın spora oranla iyi bir beslenme tercihi olmuş

ben bugün 5,6 tane minik poaça yedim
Yok canım gerçek değildir o
eski takim arkadaslarim selam nasilsiniz nasil gidiyor diyetler

bende sizi özledim sizler nasilsiniz. degisiklik yok canim aynen devam biraz daha kilo aldim 70 olmusum. bakalim vermeye calisiyorum
Hoşgeldin canım dön tekrar takıma
Bitti canım 3 gün evdeyim
Tadını çıkar eğlen dinlen
Geçmiş olsun canım

kizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede

Çoğunluk buğday ya da esmer olanlar yapıyor galiba yani ben öyle gördüm :)) Beyaz tende nasıl olur bilemedimm..
Ya aslında bence ten renginden çok yüz şekline göre de uygun olmalı saç rengi.. Ben her rengi her yüz şekline yakıştıramıyorum mesela..

Aynen canım bisikleti almazsam bu sebepten almayacağım.. Yürüyüş iyi oldu gerçekten biraz açıldım yarın hafiften paylaştığın videolara başlamayı düşünüyorum..
basla canim, kolay gelsin:)

Pinarcim simdiye dek hep azimle menulerini paylastin, kilolarini verdin, cabanin farkindayim..
Cuma gunu kilo bildirimi yapmaman takimimizi kotu etkiledi,hatta bu haftaki bildiriminde de yuzden 2ye bolunecek , yani bu haftada takim icin iyi olmayacak.
Boyle durumlarda birkac gun oncesinden dahi dugune gidecegini, bildirim yapamayacagini bildirirsen cok guzel olur.
Bir daha boyle bir durum yasamayacagimiza dair senden soz alirsam cok memnun olurum.
Eger ki sozunu tutamazsan ileride, o zaman takimin yararina bir yol izleyebiliriz bizlerde canim.
Bu hafta hastalik,tez durumlariyla bogustun biliyorum ama ha gayret yeniden motive olabilirsin..
Yeni haftaya, yeni bir azimle merhaba diyelim :)

kizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede
menulerin nerede Edacim?
3gun ust uste menu yazmazsan ceza aliyorsun..
bu sene bir arkadasim gri ombre yaptirip, hemde uzun saclarini erkek trasi gibi kestirdi.
kendisi beyaz tenli ama cok cok guzel oldu.
sende istiyorsan dene, denemekten zarar gelmez canim :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI - PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen ----
haeshin ------
gogo240510 DK Y10 DK Y10 DK Y----
tiffany20-- ----
Burcak41 200IA 200DK----
AKovser -----
KarKralicesi10 DK Y10 DK Y10 DK Y----
belindamm 250IA ----
Alya008 ODUL 250IA ----
edsoff10 DK Y10 DK Y10 DK Y----
pembe hayallerMUAFMUAFMUAF----
Adsr-- 100IA----
marlin18ODUL MUAF200IA -----
Saadetim33 ---- ----
Ebush_354 MUAF MUAF MUAF----
fyzanur 10 DK Y2 SAAT Y----
Dersaadet_ODUL 10DK Y----
gulpinargul-- DINLENME----

[/td][/td][/td][/td]

Öncelikle. Günaydın herkese dün taziye dağıldı herkes evine gitti artık bizim yakınlarınız baş sağlığına tek bizim eve gelir yani herkesin yakını kendisine gider o yüzden bugünde akşama kadar misafir agirliyacam ama artık gerçekten gücüm kalmadı 5gundur hiç durmadan çay servisi,bulasik,yapiyorum bi kaç güne buraya dönerim inşallah bizim
misafirlerde biterse Yawrukush

Son düzenleme:
Iim canm . Mezun oldum biraz kilo alip geri döndüm. Gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. Gelsene takíma yine verelim beraber kilolari
sagol canım mezun olmussun ne güzel ilaçlar tedaviler ben tede tekrar aldım kiloyu..inşallah verelim canım.
Hoşgeldin haticem iyiyiz sen nasilsin yoksa geri mi geldin
hoşbulduk canım bende bi düzen istiyorum gelsem güzel olacak tekrardan
UmutLatahzen de var gülüm gel valla nöbetten dolayi pek yazmıyorum sana yoğun oluyorsun diye
evet canım kızlarla görüştük inşallah beraber verelim tekrar kiloları
Hoşgeldin canım dön tekrar takıma
hoşbulduk canım nasılsın kabul ederseniz dönmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…