Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aleykum selam canım :)
Hoşgeldin aramıza..
Ben de Fatime..
Merak ettiğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin..
Kilomuzu da evet cuma günü aç karnına, kıyafetsiz ve mümkünse wc sonrası tartılıp yazıyoruz...

tamamdır canım ben hafta içi her gün girerim ama haftasonu giremeyebilirim sıkıntı olurmu beni listeden atmazsınız demi

selam kızlar aranıza yeni katıldım. 59,80 kiloyum hedef 53 inşallah zayıflarım bende artık ya

Hoşgeldin aramıza canım bende Gonca 167 cm 67 kiloyum
Geçmiş olsun canım nane limon falan iç usuttunmu acaba

Geçmiş olsun canımm..

Yok canım hiç sorun değil.. Zaten haftasonu kimse pek aktif olamıyor.. Yine de menü yazmayı ihmal etme :)

tamam canım ya artık bi zayıflasam şöyle aslında şuan görenler kilolusun demiyor hatta iyiymiş kilom ama ben mükemmel olmak istiyorum yıllardır 53 kiloyu görmedim 63 kiloya çıkmıştım hazirandan beri çok az dikkat ederek 58 e düştüm sonra gene başladım yemeye şuan 59,800

Günaydın mıı cadı bu saatte günaydın mı olurrr
Özge iyi korkutmuş desenee

Anlıyorum canım..
Ben de şu an senin gibiyim yani kilolu görünmüyorum aksine zayıflama diyorlar ama insan kendi vücudundan memnun olmadıkan sonra kim ne derse desin pek tatmin edici olmuyor..
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olmalısın :)

ben kendi yaptığımdan bahsedeyim genelde ekmek yemiyorum yada çok az yiyorum
akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum
daha önce hamilelik sonrası 77 kilodan 57 kiloya düşmüştüm 2 ayda yine yapacam kararlıyım

işte yanımda böyle konuşan arkdaşlarım olsaydı şimdiye dal gibinn olmuştum ben

Ekmek günde 2-3 dilim tüketebilirsin canım..
Akşam yemeği erken yemen de çok güzel..
Bunun yanında spor yaparsan daha hızlı verirsin kiloları :)

hoşgeldin aramıza
Bende İrem

hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…