ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedim
ben ki doğumdan sonra 20 kilo verdim
üstüme yapışan 5 kiloyu veremiyorum şaka gibi
Kızlar selam :) siyah noktalarımı sıkıp burnumda kırmızı benek benek iz yapan ben, bu halde okula rezil olmaya gidiyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben esma :)
Olmazmı var tabiMerhaba kizlar yer varmi acaba ☺
Bu isim tanıdık geldi sankiMerhabalar kızlar aranıza bende katılmak ıstıyorummmm??
1. Takimdi sanırım ama bizim liste dışı yarışmacı listemiz var beraber zayiflarizTamam cnm tesekkurler ama benım bı sorunum var daha once bı grupta dıskalıfoye olmustumaranıza katılabılırım degıl mı
Hoşgeldin bende Gonca evliyim bi kızım var inşallah sağlıkla vericez kilolarıKullanici adim=Masalim_
iSmim =iki ismim var Seda
1 bucuk yillik Evliyim
Çocuğum yok INŞALLAH nasip olur
Yaşım 26
kilom 87
Boyum 162
Kilo alma nedenim psikolojik sorunlar
Vermek istedigim enbuyuk nedeni hamilelik
Hedefim 77
Suanlik amacim 10 kilo vermek İNŞALLAH
Sorun olmaz canımBende 6 7 ay önce başka takimdaydim ama ozel nedenlerden dolayi musade isteyerek ayrılmıştım bu sorun olur mu ki
O zamana kadar liste dışı yarisirsinDahlia_ canim ben baktimda haziran basinda ayrilmisim neyazikki daha 5 ay olmus ben 6 ay oldu sanmistim
Kucuklermis daha kıyamam bi yerde okumuştum huzursuzluk olan evde hergün bakara suresi okunursa sorun cozulurmus inşallah düzelir aralarıAynen ablam haklısın da çocuklar biri 2.5 yaşında biri yeni 9 aylık falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kim bakar ki
Sanki beni anlatmışsın bu ara kötüyüm bende işim olmasa evden çıkasım yok hatta yataktan çıkasım yok ama toparlancaz kuzum başka yolu yokKizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum
Menunu akşam yeme içme ve sporun bitince yazarsan daha iyi olur canımkızlar ben geldimm çok giremedim yoğunluktan ancak gelebildim
dün sabah 59.800
bu sanah 59,500
dün akşam bir kase sarma ve meyve kokteyli götürdüm mideye
bugun menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta domates zeytin
öğlen : yoğurltlu müsli bir tabak
Bugünde evdeyim biraz ortalık topladım makinaları çalıştırdım suların kesilmesi cumaya kalmış cuma sabah 7 den cumartesi akşam 8 e kadar kesilecekmis o yüzden çamaşır kalmasın yıkayayım bitsin.
Merhabaaalar buralar hep yagmur camur
Canım 20 kilonun yanında 5 kilo nedirki keşke benimde sadece 5 kilo olsa 15 kilo var daha vereceğim:))ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedim
ben ki doğumdan sonra 20 kilo verdim
üstüme yapışan 5 kiloyu veremiyorum şaka gibi
Cuma günü 57.1 kiloydum boyumda 157zaten kısayım .74 kilodan once 54 kiloya indim.sonra diyeti bıraktım .tatil falan derken 2 buçuk y sonra tekrar 62 oldum.simdi de uğraşıyorum işte . Çok degil 5 _6kili daha versem süper olacak ama hiç gücüm kalmadı sanki.kaç kilosun merak ettim
Kız öyle eme fikriyec im .gram gram veriyorum bende.son 5 kilo gitmiyo artık . daha zor gidiyor sanki son kilolarCanım 20 kilonun yanında 5 kilo nedirki keşke benimde sadece 5 kilo olsa 15 kilo var daha vereceğim:))
Ozaman bünyeyi şaşırtmak gerek canım menülerine biraz karbonhidrat ekle :))Kız öyle eme fikriyec im .gram gram veriyorum bende.son 5 kilo gitmiyo artık . daha zor gidiyor sanki son kilolar
Disari cikasim yok derse bile gitmiyorum ya havalari böyle sevmiyorumMerhaba canım, buralar da hep öyle..
Dayancaz mecbur ama zor olmaz burda Çeşme suyu içiliyor çayda yapılmıyor çok sert içme suyu hergün boş damacanayi kapıya bırakıyoruz apartman görevlisi değiştiriyor sürekli saka lar geliyo kamyonetle o yüzden sadece banyo ve bulaşık sorun olacakKolay gelsin ablacım..
O kadar süre susuz dayanılır mı yaBir kaç saat kesilince bile kötü oluyor..
Sen o cevizli sucuğu cumaya sakla ödül olarakbana da arkadasim Elazığ dan cevizki sucuk getirmiş az yesem m diye dusunuyorum yatakta gercekten oturfum bunu dusunuyorum
Hayat gerçekten zor yaaaSen o cevizli sucuğu cumaya sakla ödül olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?