Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedim
ben ki doğumdan sonra 20 kilo verdim
üstüme yapışan 5 kiloyu veremiyorum şaka gibi

Son kilolar hep zor ve gram gram gider.. Bazen kaç hafta hiç gitmez ama vazgeçmemek gerek :)
Sen istedikten sonra elbet gidecekk

Kızlar selam :) siyah noktalarımı sıkıp burnumda kırmızı benek benek iz yapan ben, bu halde okula rezil olmaya gidiyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben esma :)

Aleyküm selammm...
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :))
Bunu yapacaksan geceden yapsaydın yaa sabaha birşey kalmazdıı

Merhaba kizlar yer varmi acaba ☺
Olmazmı var tabi
Merhabalar kızlar aranıza bende katılmak ıstıyorummmm??
Bu isim tanıdık geldi sanki
Tamam cnm tesekkurler ama benım bı sorunum var daha once bı grupta dıskalıfoye olmustum aranıza katılabılırım degıl mı
1. Takimdi sanırım ama bizim liste dışı yarışmacı listemiz var beraber zayiflariz
Hoşgeldin bende Gonca evliyim bi kızım var inşallah sağlıkla vericez kiloları
Bende 6 7 ay önce başka takimdaydim ama ozel nedenlerden dolayi musade isteyerek ayrılmıştım bu sorun olur mu ki
Sorun olmaz canım
Dahlia_ canim ben baktimda haziran basinda ayrilmisim neyazikki daha 5 ay olmus ben 6 ay oldu sanmistim
O zamana kadar liste dışı yarisirsin
Aynen ablam haklısın da çocuklar biri 2.5 yaşında biri yeni 9 aylık falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kim bakar ki
Kucuklermis daha kıyamam bi yerde okumuştum huzursuzluk olan evde hergün bakara suresi okunursa sorun cozulurmus inşallah düzelir araları
Sanki beni anlatmışsın bu ara kötüyüm bende işim olmasa evden çıkasım yok hatta yataktan çıkasım yok ama toparlancaz kuzum başka yolu yok
Menunu akşam yeme içme ve sporun bitince yazarsan daha iyi olur canım

Kolay gelsin ablacım..
O kadar süre susuz dayanılır mı ya Bir kaç saat kesilince bile kötü oluyor..

ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedim
ben ki doğumdan sonra 20 kilo verdim
üstüme yapışan 5 kiloyu veremiyorum şaka gibi
Canım 20 kilonun yanında 5 kilo nedirki keşke benimde sadece 5 kilo olsa 15 kilo var daha vereceğim:))

kaç kilosun merak ettim
Cuma günü 57.1 kiloydum boyumda 157zaten kısayım .74 kilodan once 54 kiloya indim.sonra diyeti bıraktım .tatil falan derken 2 buçuk y sonra tekrar 62 oldum.simdi de uğraşıyorum işte . Çok degil 5 _6kili daha versem süper olacak ama hiç gücüm kalmadı sanki.

Kolay gelsin ablacım..
O kadar süre susuz dayanılır mı ya Bir kaç saat kesilince bile kötü oluyor..
Dayancaz mecbur ama zor olmaz burda Çeşme suyu içiliyor çayda yapılmıyor çok sert içme suyu hergün boş damacanayi kapıya bırakıyoruz apartman görevlisi değiştiriyor sürekli saka lar geliyo kamyonetle o yüzden sadece banyo ve bulaşık sorun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…