Günaydın tatlım sanada mutlu günler olsun:)))Günaydın. Mutlu günler.
Sanada günaydın canım benim için kaçamak sız olucak Buhafta zaten sözverdim özgeye kaçışım yokKizlar hepinize günaydın
Kaçamaksız bir gün diliyorum (en başta kendime)
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ,hep birlikte vericez kilolari inşallah
Daha mayısa çok var canım verirsin bende eşimle iddiaya girdim inanıyorum vericem ama moralini düşürme arada oluyor öyle şeyler ama iradeni topla ve azimli ol bu aylarda kırgınlık oluyo canım ya havalar soğuyunca insana bir miskinlik ćöküyo ama havalara alışınca oda geçiyo:)))Kizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum
Dikkat et canım o hazin sonlar zaten bize ne yapıyosa yapıyo hop sonra kendini frenliyemiyosun zaten zayıflamanın 1.kuralı kendini frenlemek oyüzden yemeeeHerkes evde ben kahvaltı hazirlasam iyi olacak . yanlizken daha düzenli yiyiyorum.ama ailecek olunca herkes yerken benimde canım çekiyor veee hazin sonn
Canım sen gene hafta olmayınca özge unuttu sanırım akşam geldiğinde senide eleştirirYawrukush ben takım icii eşleştirmede yokum :/
Kızlar hoşgeldiniz ben fikriye evliyim 1 kızım var güzel kilolar verirsiniz umarim azminiz daim olsunCanim ya açıkçasi ben cikis tarhimdende emin deglm 6 ay olduguna emindim kafam karisti simdi 2 hafta denemeden sonra sanrim greblrm
hoşbulduk tatlımmm :)Hoşgeldin kuzum bende Hazal
anemmmm okula geç kalcam oku oku bitmedi ...alıntılarıma dokunmayın bunları gelince doldurcam
kaç kilosun merak ettimKizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum
kızlar ben geldimm çok giremedim yoğunluktan ancak gelebildim
dün sabah 59.800
bu sanah 59,500
dün akşam bir kase sarma ve meyve kokteyli götürdüm mideye
bugun menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta domates zeytin
öğlen : yoğurltlu müsli bir tabak
tamamdır tatlım :)Canım menünü akşam yaz, hepsi bir arada olsun yorum yapalım :)
kızlar hadi tam motive olalım ya valla ben cumaya kadar düz 59 olacağım hadi yarışalımm kızlar canlanın azıcık
Canım menünü akşam yaz, hepsi bir arada olsun yorum yapalım :)
olucam inşallah kararlıyım canım bide şuan regl günümdeyim ama yine azalma var pazar günü 60,300 düm dikkat ederek 59,500 oldum cumaya 59 inşallah haftaya 58 için yarışacağımmmDikkat edersen olursun gibi, bugünü de saysak tam 3 günün var :)
Ama ama benim eşim yokki bn yetimmm ben yetiiimm
olucam inşallah kararlıyım canım bide şuan regl günümdeyim ama yine azalma var pazar günü 60,300 düm dikkat ederek 59,500 oldum cumaya 59 inşallah haftaya 58 için yarışacağımmm
ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedimBöyle kendini motive etmen çok güzel :)
Cumaya kadar reglin ödemi falan da giderse 59-dan bile az olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?