Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın. Mutlu günler.
Günaydın tatlım sanada mutlu günler olsun:)))
Kizlar hepinize günaydın
Kaçamaksız bir gün diliyorum (en başta kendime)
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ,hep birlikte vericez kilolari inşallah
Sanada günaydın canım benim için kaçamak sız olucak Buhafta zaten sözverdim özgeye kaçışım yok
Daha mayısa çok var canım verirsin bende eşimle iddiaya girdim inanıyorum vericem ama moralini düşürme arada oluyor öyle şeyler ama iradeni topla ve azimli ol bu aylarda kırgınlık oluyo canım ya havalar soğuyunca insana bir miskinlik ćöküyo ama havalara alışınca oda geçiyo:)))
Herkes evde ben kahvaltı hazirlasam iyi olacak . yanlizken daha düzenli yiyiyorum.ama ailecek olunca herkes yerken benimde canım çekiyor veee hazin sonn
Dikkat et canım o hazin sonlar zaten bize ne yapıyosa yapıyo hop sonra kendini frenliyemiyosun zaten zayıflamanın 1.kuralı kendini frenlemek oyüzden yemeee

kaç kilosun merak ettim

Canım menünü akşam yaz, hepsi bir arada olsun yorum yapalım :)

olucam inşallah kararlıyım canım bide şuan regl günümdeyim ama yine azalma var pazar günü 60,300 düm dikkat ederek 59,500 oldum cumaya 59 inşallah haftaya 58 için yarışacağımmm

Böyle kendini motive etmen çok güzel :)
Cumaya kadar reglin ödemi falan da giderse 59-dan bile az olabilirsin

Böyle kendini motive etmen çok güzel :)
Cumaya kadar reglin ödemi falan da giderse 59-dan bile az olabilirsin
ayy ağzından bal damlıyoo :) valla canım ya olıyım artık kaç yıldır 57 den aşağı göremedim
ben ki doğumdan sonra 20 kilo verdim
üstüme yapışan 5 kiloyu veremiyorum şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…