Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
Nice mutlu yıllaraa sizinle vw tum sevdiklerinizle inşallah. Ben de hiçbir şey yok aslında yoğun bir hafta dedim ama erteliyorum sanırım o gunleri kismetse olud izlemeye devam

Selamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
İyidir canım eşinin yeni yaş günü kutlu olsun çocuktan sonra dışarda yemek yemeyi unuttum yaaa Negüzel başbaşa yemeğe gidiceksiniz afiyet olsun :))

Bence de ama çok güzeldiler
Cumaya kadar fazlasıyla eritecem inşallah :)
Eritirsin bu tempoyla tatlim.
Canim hosgeldin. @masalım_ sen de hosgeldin canim. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var. Insallah hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz. Günlük menü vermeyi unutmayin. Cuma günleri de en gec 17:00 ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz . Gerçi biliyorsunuz dur az cok:)
Hepimize oluyor arada be gülüm. Boyle bi sey yapmak istemiyoruz.
Tebrik ederim canim. Haftaya güzel bir baslangic yaptin.
bana da arkadasim Elazığ dan cevizki sucuk getirmiş az yesem m diye dusunuyorum yatakta gercekten oturfum bunu dusunuyorum
Cumaya sakla gülüm.
Nice mutlu yıllaraa sizinle vw tum sevdiklerinizle inşallah. Ben de hiçbir şey yok aslında yoğun bir hafta dedim ama erteliyorum sanırım o gunleri kismetse olud izlemeye devam

Sagol bitanem. Amiinnn. Ben de dükkanda islerimi yaptim. Eve geldik oglani doyurdum uyuttum. Size bakayım dedim.

İyidir canım eşinin yeni yaş günü kutlu olsun çocuktan sonra dışarda yemek yemeyi unuttum yaaa Negüzel başbaşa yemeğe gidiceksiniz afiyet olsun :))
Aslinda 4 kasim da dogum günü biz bugün gidelim hadi dedik. Sagol Fikriyecim. Biz de ogluşla gitcez kiz. Nerde baş başa yemek:))))

ıyı gunler kızlar nasılsınız telefonum bozuldu bılgısayrdan gırıyorum, sureklı acamadıgım ıcın bu saatı buldu gelmem
Gonca ablayla yine eşiz

iyiyim canım sen nasılsın

Kim bunlar?
Rezillik diz boyu

Hoşgeldin aramıza
İrem bende

Merhaba hoşgeldin

Hoşgeldin
hosbuldum canım

_Masalim_ @naneli_sekerim kızlar hoşgeldiniz.. Ben de Ebru 27 yaşındayım benim de amaç gebelik
hosbulduk canım memnun oldum ebrucum
ısım bana da tanıdık geldı ama cıkaramadım

kızlar cuma gunu tartılmıstım 78 cıktım bu sabah 75.1 cıktım sızce sıskınlık mı vardı yoksa tartı dan mı ama tartım dogru emınım. su da olabılır sabhları lımonlu ılık su ıcmeye basladım bırde ekmegı kestım kep ekmek yıyorum

hosbuldum sıbelcım tesekkurler verdıgın bılgıler ıcın ıns hedefımıze ulasırız kısa surede

Çok güzel bir eksi canim. Harikasin.

BUNU BULDUMDA?

Hamileliğinizde, günlük sıvı ihtiyaçlarınızı karşılamak için siyah çay ya da kahve gibi içeceklerin yerine, daha faydalı olduğunu bildiğiniz bitki çayları tüketmelisiniz. Uzmanlara göre hamileliğinizde içeceğiniz bitki çayları sizin için gerçekten faydalıdır, ancak bazı türlerinin erken doğum ve düşük riskini artırdığıda unutulmamalıdır.

Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?

Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.

Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.

Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.

Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.

Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.

Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.

Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…