Nice mutlu yıllaraa sizinle vw tum sevdiklerinizle inşallah. Ben de hiçbir şey yok aslında yoğun bir hafta dedim ama erteliyorum sanırım o gunleri kismetse olud izlemeye devamSelamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
İyidir canım eşinin yeni yaş günü kutlu olsun çocuktan sonra dışarda yemek yemeyi unuttum yaaa Negüzel başbaşa yemeğe gidiceksiniz afiyet olsun :))Selamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
Eritirsin bu tempoyla tatlim.Bence de ama çok güzeldiler
Cumaya kadar fazlasıyla eritecem inşallah :)
Canim hosgeldin. @masalım_ sen de hosgeldin canim. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var. Insallah hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz. Günlük menü vermeyi unutmayin. Cuma günleri de en gec 17:00 ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz . Gerçi biliyorsunuz dur az cok:)Kullanıcı Adı : naneli_sekerim
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglum var 1 bucuk yasında
Yaşadığınız şehir: bıngol ama kayserılıyım :)
Boyunuz : 170
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz ılk hedefım 70
Kilo alma hikayeniz : hıkayem yok kendımı bıldım bılrlı kıloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yasımdan buyuk gosterıyorum bundan artık bıktım ve daha guzel seyler goymek ıstıyorum
Hepimize oluyor arada be gülüm. Boyle bi sey yapmak istemiyoruz.Kizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum
Tebrik ederim canim. Haftaya güzel bir baslangic yaptin.kızlar ben geldimm çok giremedim yoğunluktan ancak gelebildim
dün sabah 59.800
bu sanah 59,500
dün akşam bir kase sarma ve meyve kokteyli götürdüm mideye
bugun menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta domates zeytin
öğlen : yoğurltlu müsli bir tabak
Cumaya sakla gülüm.bana da arkadasim Elazığ dan cevizki sucuk getirmiş az yesem m diye dusunuyorum yatakta gercekten oturfum bunu dusunuyorum
Nice mutlu yıllaraa sizinle vw tum sevdiklerinizle inşallah. Ben de hiçbir şey yok aslında yoğun bir hafta dedim ama erteliyorum sanırım o gunleri kismetse olud izlemeye devam
Aslinda 4 kasim da dogum günü biz bugün gidelim hadi dedik. Sagol Fikriyecim. Biz de ogluşla gitcez kiz. Nerde baş başa yemek:))))İyidir canım eşinin yeni yaş günü kutlu olsun çocuktan sonra dışarda yemek yemeyi unuttum yaaa Negüzel başbaşa yemeğe gidiceksiniz afiyet olsun :))
Sibel diyebilirsin bana bitanem siz bize gerek yok. Biz bizeyiz şurda :)))Nice mutlu yıllaraa sizinle vw tum sevdiklerinizle inşallah. Ben de hiçbir şey yok aslında yoğun bir hafta dedim ama erteliyorum sanırım o gunleri kismetse olud izlemeye devam
hosbuldum canımGonca ablayla yine eşiz
iyiyim canım sen nasılsın
Kim bunlar?
Rezillik diz boyu
Hoşgeldin aramıza
İrem bende
Merhaba hoşgeldin
Hoşgeldin
hosbulduk canım memnun oldum ebrucum
ısım bana da tanıdık geldı ama cıkaramadımOlmazmı var tabi
Bu isim tanıdık geldi sanki
1. Takimdi sanırım ama bizim liste dışı yarışmacı listemiz var beraber zayiflariz
Hoşgeldin bende Gonca evliyim bi kızım var inşallah sağlıkla vericez kiloları
Sorun olmaz canım
O zamana kadar liste dışı yarisirsin
Kucuklermis daha kıyamam bi yerde okumuştum huzursuzluk olan evde hergün bakara suresi okunursa sorun cozulurmus inşallah düzelir araları
Sanki beni anlatmışsın bu ara kötüyüm bende işim olmasa evden çıkasım yok hatta yataktan çıkasım yok ama toparlancaz kuzum başka yolu yok
Menunu akşam yeme içme ve sporun bitince yazarsan daha iyi olur canım
hosbuldum sıbelcımCanim hosgeldin. @masalım_ sen de hosgeldin canim. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var. Insallah hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz. Günlük menü vermeyi unutmayin. Cuma günleri de en gec 17:00 ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz . Gerçi biliyorsunuz dur az cok:)
Çok güzel bir eksi canim. Harikasin.kızlar cuma gunu tartılmıstım 78 cıktım bu sabah 75.1 cıktım sızce sıskınlık mı vardı yoksa tartı dan mı ama tartım dogru emınım. su da olabılır sabhları lımonlu ılık su ıcmeye basladım bırde ekmegı kestım kep ekmek yıyorum
tesekkurler canımmÇok güzel bir eksi canim. Harikasin.
EVET CNM EMZIRICE DE SAKINCALI ICEMIYORUM BU YUZDENBu yeşil çay hamileliğin ilk aylarında düşük tehlikesi yapıyordu dimi?
Bende cocuk düşündüğümden içemiyorumEVET CNM EMZIRICE DE SAKINCALI ICEMIYORUM BU YUZDEN
hmm anladım cnm adet oluce ıcebılırsın benceBende cocuk düşündüğümden içemiyorum
Yeşilçay cok iyi geliodu. tekrar başlıyasım var bu aralarhmm anladım cnm adet oluce ıcebılırsın bencebıde maydanoz kuru yap hem hamıle kalmana yardımcı olur hemde kılo vermene
maydanozu lımonu ve bıraz suyu robottan cekıp ıcıyosun cnm cok faydalı olculer su an aklımda yok ama netten bı arastır ıstersenYeşilçay cok iyi geliodu. tekrar başlıyasım var bu aralar
maydonoz kürü nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?