Psikologa görürseniz birdesorduk Hazalim , Akin ilgi cekmek icin simariyor.
yani simarmanin tatli, sevimli bir sey oldugunu dusunuyor.
yaptiginin hos olmadigini soyluyoruz ama hic takmiyor...
Akinin sIkIntisi yaramaz olusu feyzos :))Özgecim akınla konusmussundur neden böyle yaptiğıni söylüyormuş,bir sıkıntısı vardır belki
sagol canim benim gunaydin :)Günaydın kızlar ♥
Özgem sana da iyi geceler ♥
canim pedagoga goturmek istedik, hatta aradim bir pedagogu, ama ingilizce kendisinin konusamadigini soyledim.Psikologa görürseniz birde
Allah sabır versin özgem hic bir öneri gelmedi aklımaAkinin sIkIntisi yaramaz olusu feyzos :))
Bence o şekilde faydasi olmaz ,türkçe konuşan olsa belki olurducanim pedagoga goturmek istedik, hatta aradim bir pedagogu, ama ingilizce kendisinin konusamadigini soyledim.
doktor siz cevirirsiniz dedi fakat, esas onunla ozel konusmak daha etkili olur dedi.
esimde bende gotursek de bir sey anlatmaz biz varken diye dusunduk...
Acaba yeni bebişin geleceği vs onu etkilemiş olabilir mi kuzum. çünkü bu yaşta çocuklar çok alıngan olabiliyor. yeğenim akınla yaşıt kız kardeşi doğmadan 1 2 ay öncesi davranislari bir tuhaf olmuştu. bebek gibi davranıyor hiç kimseyi takmıyordu bebek doğunca da ona olan ilgi azalmayınca düZeldi.sorduk Hazalim , Akin ilgi cekmek icin simariyor.
yani simarmanin tatli, sevimli bir sey oldugunu dusunuyor.
yaptiginin hos olmadigini soyluyoruz ama hic takmiyor...
eksik olma canim..Allah sabır versin özgem hic bir öneri gelmedi aklıma
malesef burada nereden bulalim Turk PedagoguBence o şekilde faydasi olmaz ,türkçe konuşan olsa belki olurdu
olabilir Hazalim, cunku arada bebek gibi davraniyor, bebek sesleri cikariyor, kardesine aldigim biberondan su icmeye calisiyor, yani illaki farkinda aileye bir uyenin katilacaginin.Acaba yeni bebişin geleceği vs onu etkilemiş olabilir mi kuzum. çünkü bu yaşta çocuklar çok alıngan olabiliyor. yeğenim akınla yaşıt kız kardeşi doğmadan 1 2 ay öncesi davranislari bir tuhaf olmuştu. bebek gibi davranıyor hiç kimseyi takmıyordu bebek doğunca da ona olan ilgi azalmayınca düZeldi.
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | |||||
| haeshin | - | - | - | - | - | ||
| gogo2405 | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | 200IA | - | - | |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
| Burcak41 | - | - | |||||
| AKovser | - | - | |||||
| KarKralicesi | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | |
| belindamm | - | - | |||||
| Alya008 | ODUL | 250IA | - | - | |||
| edsoff | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | |
| pembe hayaller | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | - | |
| Adsr | - | - | - | - | - | ||
| marlin18 | ODUL MUAF | 200IA | - | 15DK Y 100IA | - | - | |
| Saadetim33 | - | - | |||||
| Masalim_ | - | - | - | - | - | - | |
| naneli_sekerim | - | - | - | - | - | - | |
| murphmercy | - | - | - | - | - | - | |
| Ebush_354 | 10DK Y | - | - | ||||
| fyzanur | 2 SAAT Y | - | - | ||||
| Dersaadet_ | ODUL | - | - | ||||
| gulpinargul | - | - | - | - |
Canim cok ozurdilerim ben nickimi degstrdm_Masalim_ Sedacim senin bilgilerini bulamadim canim.
Sonuc listelerini, paylasimi, diskalifiye listelerini taradim ama bilgilerine ulasamadim.
Acaba nickini degistirdin mi hic?Yoksa hep bu nick ile mi yarismaya katilmistin?
Kacinci takimdaydin guzelim??
tamam canim hic sorun degil :)Canim cok ozurdilerim ben nickimi degstrdmsoylemeyi unutmusum kusuruma kalma canim successtory benim eski nickim 9takimdaydim tatlim
Bravo kız ekmeği nasıl yaptın tadı güzel oldumu kalorisi dahamı az oluyo yulaf kepegi ekmeğinin:))MenüM
Sabah
Yulaf kepeginden ekmek yaptim ondanda lor peynirli tost yaptim(kucuk boy)
1 bardak acik cay (limonlu sekersiz)
Öğlen
1 kase iskembe corbasi
2 dilim tambugday ekmegi
Aksam
1 tabak patlican yemeği
1 bardak ayran
Gecede yogurt kurumu yapıcam kizlar
Spor
30 dk yürüyüş
30 dk dans
İşte ben böyle gözleriyaşartırım :)))Allahım Allahım gözlerim yaşardı ben şok hele sporlar beni benden aldı
Offfff Negüzel yermiş orası insanın yürüdükçe yürüyesi gelirEki Görüntüle 1906205 yürüyüş yolumdan bir kare kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?