Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TAKIM ICI ESLESTIRME
  • Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.

1.GRUP

umutLatahzen
B Burcak41

B belindamm

2. GRUP
Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur

3.GRUP
murphymercy
Alya008
M M_atruska

4.GRUP
gogo2405
KarKralicesi
Adsr

5.GRUP
marlin18
@gulpinargul
@AKovser

6.GRUP
tiffany20
@edsoff
haeshin

7.GRUP

@pembe hayallerr
_Masalim_
@naneli_sekerim

Psikologa görürseniz birde
canim pedagoga goturmek istedik, hatta aradim bir pedagogu, ama ingilizce kendisinin konusamadigini soyledim.
doktor siz cevirirsiniz dedi fakat, esas onunla ozel konusmak daha etkili olur dedi.
esimde bende gotursek de bir sey anlatmaz biz varken diye dusunduk...

Bence o şekilde faydasi olmaz ,türkçe konuşan olsa belki olurdu

sorduk Hazalim , Akin ilgi cekmek icin simariyor.
yani simarmanin tatli, sevimli bir sey oldugunu dusunuyor.
yaptiginin hos olmadigini soyluyoruz ama hic takmiyor...
Acaba yeni bebişin geleceği vs onu etkilemiş olabilir mi kuzum. çünkü bu yaşta çocuklar çok alıngan olabiliyor. yeğenim akınla yaşıt kız kardeşi doğmadan 1 2 ay öncesi davranislari bir tuhaf olmuştu. bebek gibi davranıyor hiç kimseyi takmıyordu bebek doğunca da ona olan ilgi azalmayınca düZeldi.

**YARISMA**
  • Canlar bugun yuruyus yapabilenler aksam saat 22'ye kadar attiklari ADIMLARI, jumping jack egzersizini yapabilenlerde yine saat 22'ye kadar kac adet JUMPING JACK yaptiklarini, @AKovser kaptanimizi etiketleyerek yazsinlar lutfen.
  • Haydi tam katilim saglayalim kizlar.
  • Cuma tartimizdan onceki son yarismamizzz, bol ter atmalar.

Allah sabır versin özgem hic bir öneri gelmedi aklıma
eksik olma canim..

Bence o şekilde faydasi olmaz ,türkçe konuşan olsa belki olurdu
malesef burada nereden bulalim Turk Pedagogu

olabilir Hazalim, cunku arada bebek gibi davraniyor, bebek sesleri cikariyor, kardesine aldigim biberondan su icmeye calisiyor, yani illaki farkinda aileye bir uyenin katilacaginin.
ama insallah bende Akinla bol bol ilgilenebilirim de dogumdan sonra o da bu sureci kolay atlatir..

@naneli_sekerim Aysenurcum, 8 Nisanda, 8. takimdan , takima ugramadigin icin diskalifiye edilmissin.
Takima ugramama nedenin neydi canim?
Bizim takimda deneme suresince katilimini gozlemleriz, eger kuraalara uyar ve katilim konusunda da sorun olmazsa, paylasimda diger kaptanlara senin listeye donmek istedigini belirtiriz.
Itirazi olan takim olmaz ise yeniden listeye dahil olabilirsin canim...

_Masalim_ Sedacim senin bilgilerini bulamadim canim.
Sonuc listelerini, paylasimi, diskalifiye listelerini taradim ama bilgilerine ulasamadim.
Acaba nickini degistirdin mi hic?Yoksa hep bu nick ile mi yarismaya katilmistin?
Kacinci takimdaydin guzelim??

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen --
haeshin -- ---
gogo240510 DK Y10 DK Y10 DK Y200IA 100S--
tiffany20-- ----
Burcak41 200IA 200DK ???--
AKovser ------
KarKralicesi10 DK Y10 DK Y10 DK Y ---
belindamm 250IA --
Alya008 ODUL 250IA --
edsoff10 DK Y10 DK Y10 DK Y- 200IA--
pembe hayallerMUAFMUAFMUAF- --
Adsr-- 100IA ---
marlin18ODUL MUAF200IA -15DK Y 100IA --
Saadetim33 ---- 10DK Y--
Masalim_---- --
naneli_sekerim---- --
murphmercy--- ---
Ebush_354 MUAF MUAF MUAF MUAF10DK Y --
fyzanur 10 DK Y2 SAAT Y --
Dersaadet_ODUL 10DK Y --
gulpinargul-- DINLENME DINLENME --

[/td][/td][/td][/td]

TAKIM ICI ESLESTIRME
  • Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.

1.GRUP

umutLatahzen
B Burcak41

B belindamm

2. GRUP
Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur

3.GRUP
murphymercy
Alya008
M M_atruska

4.GRUP
gogo2405
KarKralicesi
Adsr

5.GRUP
marlin18
@gulpinargul
@AKovser

6.GRUP
tiffany20
@edsoff
haeshin

7.GRUP

@pembe hayallerr
_Masalim_
@naneli_sekerim

**YARISMA**
  • Canlar bugun yuruyus yapabilenler aksam saat 22'ye kadar attiklari ADIMLARI, jumping jack egzersizini yapabilenlerde yine saat 22'ye kadar kac adet JUMPING JACK yaptiklarini, @AKovser kaptanimizi etiketleyerek yazsinlar lutfen.
  • Haydi tam katilim saglayalim kizlar.
  • Cuma tartimizdan onceki son yarismamizzz, bol ter atmalar.

Canim cok ozurdilerim ben nickimi degstrdm soylemeyi unutmusum kusuruma kalma canim successtory benim eski nickim 9takimdaydim tatlim

Bravo kız ekmeği nasıl yaptın tadı güzel oldumu kalorisi dahamı az oluyo yulaf kepegi ekmeğinin:))
Allahım Allahım gözlerim yaşardı ben şok hele sporlar beni benden aldı
İşte ben böyle gözleriyaşartırım :)))
Eki Görüntüle 1906205 yürüyüş yolumdan bir kare kızlar
Offfff Negüzel yermiş orası insanın yürüdükçe yürüyesi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…