Canim ilk basta fitt miraydi sonra successtory oldum simdide ugur getrsn diye nasip olursa kizima koyucagim ismi yazym dedim masal
ödül gününde simit yiycem ben 1 hafta önceden planladım,kendimi onunla motive ediyorum kaç gündür bekle bekle diyeBide geçen pazar günü karamio ilkdefa yedim hani reklamda ćıkan tadı çok güzeldi ya ödül gününde dene derim feyza tadı resmen ćikolatalı pasta
Hehe özge bunları okuyunca diyet sayfasımı yemek sayfasımı diye bize ne söylicek acaba kaçsakmı feyzane çok konuştun , zaten iradesi zayıf insanım yapma böyle
ben dedim yapma etme diye ordan yırtıyorum da sen giy sporları koşmaya başla benceHehe özge bunları okuyunca diyet sayfasımı yemek sayfasımı diye bize ne söylicek acaba kaçsakmı feyza
Ödül günü simitmi senmi güldürme beni hayatta inanmamödül gününde simit yiycem ben 1 hafta önceden planladım,kendimi onunla motive ediyorum kaç gündür bekle bekle diye
1 haftadır canım simit çekiyor sormaya , peynirli domatesli kuracam ortamıÖdül günü simitmi senmi güldürme beni hayatta inanmam
Benmi ayarttım seni hiçte bileben dedim yapma etme diye ordan yırtıyorum da sen giy sporları koşmaya başla benceayartmaktan izine ayrılacaksın yakında hahah
Canım kahvaltıda yarım simit ekmek yerine yiyebilirsinki1 haftadır canım simit çekiyor sormaya , peynirli domatesli kuracam ortamı
hatırlamıyorum öyle bişiiiiiBenmi ayarttım seni hiçte bilespangleyi söyleyen sendin
yarım kesmiyor beni tüm olması lazımCanım kahvaltıda yarım simit ekmek yerine yiyebilirsinki
bişeyi unuttum diyorumFeyza sana dediğim fatsecret programını okudunmu yazdığımı
Sana tümde yetmez 1 haftanın acısını ćıkarır 5 tane birden yersinhatırlamıyorum öyle bişiiiii
yarım kesmiyor beni tüm olması lazım
Sana tümde yetmez 1 haftanın acısını ćıkarır 5 tane birden yersin
Canım Google playden indiriyosun sabah öğlen akşam yediklerini yazıyorsun kaloriyi hesaplıyo mesela günlük alman gereken 1700 kalori orda yazan sen misal günlük 1000 kalorilik beslenirsen 1 hafta sonunda farkı görüyosunAlya008 şimdi bunu telefona mı indircem? yediklerimin kalorisini mi hesaplıycak ?
1 yudumdan bir sey olmaz.ağğğğğğğ erkek kardeşim kahve getirmiş ,şekersiz sandım 1 yudum aldım şekerli çıktıaneemmmm kalori aldım kalorii aldımmm öldümm bittimmm bennn 1 yudumda ne kadar kalori vardır ki
su ve adimlar enfes:)
kolay gelsin gulum, calis bol bol..Canım buralardayım arada uğruyorum ders çalışıyorum o yüzden pek aktif olamıyorum nasılsın
tamam canim sagolasin :)Canım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
@Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??
yinede ogun atlama, ac kalma, azar azar da olsa ye guzelim :)Biraz azaldı çok şükür yani acikiyorumda izin aldım ya kendimi çok saldim o yüzden çok yememeye çalışıyorum
hic soma canim cocuklarin okullari vs derken hep pahali biletlere kaliyoruz biz, haksizlik cidden...Kizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok .Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor
sanki beni anlatmissin :)Aynı tas aynı hamam . yemek ,bulaşık ,ev süpür derken akşam oldu . bulasik makinesini çalıştırıp uzandım yeni.cocuklar da oynayalim diye tepemde . bebiste telefonu elimden almaya çalışıyor
cok guzel canim, su ne kadar ictin?KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , domates ,biber ,yarım dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Ara ;sade Türk kahvesi
Öğle ;15 badem ;2 kuru kayısı ,1dilim ekmek
Aksam ,4 kaşık çorba ,bir tabak yogurtlu ıspanak ,4 kaşık etli bulgur pilavı
Ara,6 fıstık ,1 meyveli yoğurt
Spor ,15.400 adım yürüdüm
Yawrukush , Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?