benim esim ve Akinda aynen senin esin gibiydiler.Yok canım yemicem yersem arkası gelir kendimi tutamam sonradünde benim ensevdiğim gofret ten almış nispet yapar gibi banada almış ama yemedim sakladım cumaya gofreti m bekliyo beni orda
ALLAH razı olsun canim benim okucam mutlaka cok iyisin yureginr sağlık tesekkur ederim kuzumOlur canım merak etme ićini ferah tut şöyle düşün enazından birsorunun yok çok şükür hamilede kalabiliyosun daha zamanı var dua et bol bol bide Meryem süresini sıksık oku hamile kalmaya faydası varmış bu surenin
Canimsinnn cok sagol kuzumAnladım canım :) Ben 9. takımda öyle gördüm adını o yüzden :)
İnşaAllah sağlıklı bir bebeğin olur da istediğin ismi koyarsın
Kuzum benim AMIN ALLAH razi olsun melegimcanim fitt miray ile kontrol edeyim hemen cevap vereyim sana :)
insallah rabbim bekletmeden tez zamanda evinizi cocuk civiltilariyla doldursun canim...
canim masadan doyarak kalkiyorsun degil mi?
cok guzel :)
epey is halletmissin ablacim.
bogaz pastili aldim,birde ihlamur patlatirim:)
20sine alacagim heralde, hep cok pahali biletler malesef
sopalar, cezalar, listeden ayrilmalar bunlari dusun istegin kacar canim :)
Kuzum senide ugrastrdm hakkini helal et_Masalim_ canim 17 haziranda, 470. etapta, kendi isteginle 9.takimdan ayrilmissin.
17 araliktan itibaren listeye dahil olabiliyorsun canim.
6 ay suren 17 aralikta doluyor.
17 araliga kadar liste disi olarak kilo verirsin Sedacim, sonra hala verecegin kilolar olursa, listeye girip devam edersin, olur mu? :)
Cogkofteye bayilirim oyyYa eşimin canı bu saatte ćiğ köfte çekmiş sipariş verdi bide bana soruyor sanada söyleyimi diye kızdım rejimde olduğumu biliyosun bu satte ćigköfte söylüyosun diye yemicem dedim resmen kendimle savaşıyorum açım aç
Düşün halimi insanında canı oturup tv izlerken bişeyler istiyo oda sürekli atıştırıyo benimde ićime oturuyo ama napalım yolumuz uzun kilo vermek istiyosam bu zorluklarla karşılaşacağımbenim esim ve Akinda aynen senin esin gibiydiler.
her aksam en olmadik saatlerde cikolata ve dondurma yerlerdi.
ben takimda kilo verirken.
nasil icime oturduysa hala unutamadim:)
Aynen ya kilo verene kadar akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum yemiycemde bu saatten sonra yersem kilo olarak geri dönücek bide yersem pişman olurum biliyorum oyüzden yememek en iyisiCogkofteye bayilirim oyybenim esimde manti yedi aksam ahhh bu erkekler
tamam canim cok sevindik , birlikte verelim kilolariALLAH razı olsun canim benim okucam mutlaka cok iyisin yureginr sağlık tesekkur ederim kuzum
Canimsinnn cok sagol kuzum
Kuzum benim AMIN ALLAH razi olsun melegim
Kuzum doyarak kalkiyorum bide aksamlari yogurt yiyiorum acikirsam yada sut icip uyuyorum canim
Kuzum senide ugrastrdm hakkini helal etben sizi birakmak istemiyorum kuzum listede olmasamda sizinleyim ALLAHIN izniyle cok sevdim hepinizi
Patates çalmayaydın iyiydi menün güzel canım spor da şahaneBugünki menüm
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 kase nesfit (sütle)
Öğle
4-5 dilim patates (eşimin tabagindan çaldım)
5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Salata
Su
3 litre
Spor
400 Jamping Jack
200 Squat
40 dk zumba
15 dk koşu
Adım
5000
Yawrukush Dahlia_
esinin patateslerine goz mu diktin canim :)Bugünki menüm
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 kase nesfit (sütle)
Öğle
4-5 dilim patates (eşimin tabagindan çaldım)
5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Salata
Su
3 litre
Spor
400 Jamping Jack
200 Squat
40 dk zumba
15 dk koşu
Adım
5000
Yawrukush Dahlia_
bugun anlasmis mi bu esler ne yapmislar:))Cogkofteye bayilirim oyybenim esimde manti yedi aksam ahhh bu erkekler
sende aksam tvnin yaninda kucuk 1 avuc yemis ye canim.Düşün halimi insanında canı oturup tv izlerken bişeyler istiyo oda sürekli atıştırıyo benimde ićime oturuyo ama napalım yolumuz uzun kilo vermek istiyosam bu zorluklarla karşılaşacağım
5 cok erken 6-7den sonra bir sey yemesen de olur.Aynen ya kilo verene kadar akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum yemiycemde bu saatten sonra yersem kilo olarak geri dönücek bide yersem pişman olurum biliyorum oyüzden yememek en iyisi
Canım Menün çok güzel spora da bayıldım bu hafta iyi eksi gelecek inşallah
iyi geceler canim :)Kızlar bana bugünlük muhabbet yeter size doyum olmaz tatlışlar hepinize iyigeceler muck
Kızzzz bugün feyzaya yazmak istediklerimin hepsini bir sonraki mesajda bakıyorum sen yazmışsınBak senin yalnış davranışlarından bir tanesi bu :)
Yani kurduğun cümleye bir bak canım, benimle biri bu şekilde konuşsa ona yakın gitmem mesela :)
Daha yumuşak konuşmayı denesen bir, "bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç" yerine sadece kolay gelsin ya da haklısın bu kadar işinin arasında buraya vakit ayıramazsın gibi cümleler kurabilirdin :)
Haklısın aslında yazdıklarını okuyunca benim de aklımdan aynısı geçer, yani bunu önceden düşünemedin mi falan ama yüzüne karşı söylemem bunu :)
İkiyüzlülük değil bu, sadece başkalarını kırmamak için daha nazik konuşmak şart :)
Yalnış anlama canım benim fikrim seni eleştirmek ya da kırmak değil asla, hani diyorsun ya arkadaşlık kuramıyorum, uyum sağlayamıyorum ya da beni kırıyorlar diye işte bu şekil konuşursan aynısını hatta daha fazlasını başkalarından görürsün...
Aynen canim en iyisi yememekAynen ya kilo verene kadar akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum yemiycemde bu saatten sonra yersem kilo olarak geri dönücek bide yersem pişman olurum biliyorum oyüzden yememek en iyisi
Canim benim bi listem olcak mi cumalari kilo bldrckmym?tamam canim cok sevindik , birlikte verelim kilolari
Iki gunluk menum kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Kayisi tereyagli
CEviz
Ogle
Kahve cay kahve cay
Aksam
2 tereyagli peynirli yumurta
Cig fistik
Su 3 olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 zeytinyagli peynirli yumurta
10 zeytin
Krem peynir
Roka
6 ceviz
2 tereyagli kayisi
Aksam
BAlik
Salata
Ezogelin çorbası
Bi dilim helva
Su hic bilmiyorum bugun
Spor yok
Defne hasta aksama kadar hastanedeydik kizlar serum yedik vs. kusma ishal gibi salgin biseyler olmus iyi simdi. bugun spora gidemedim o yuzden.
Bilmiyorum aksam ustu cok uyudu ilaclarin etkisiyle gece uyuyabilecek mi
Iki gunluk menum kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Kayisi tereyagli
CEviz
Ogle
Kahve cay kahve cay
Aksam
2 tereyagli peynirli yumurta
Cig fistik
Su 3 olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 zeytinyagli peynirli yumurta
10 zeytin
Krem peynir
Roka
6 ceviz
2 tereyagli kayisi
Aksam
BAlik
Salata
Ezogelin çorbası
Bi dilim helva
Su hic bilmiyorum bugun
Spor yok
Defne hasta aksama kadar hastanedeydik kizlar serum yedik vs. kusma ishal gibi salgin biseyler olmus iyi simdi. bugun spora gidemedim o yuzden.
Bilmiyorum aksam ustu cok uyudu ilaclarin etkisiyle gece uyuyabilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?