tamam fıstık hemen indiriyorum yarından itibaren hesaplayım yediklerimin kalorilerini :)Canım Google playden indiriyosun sabah öğlen akşam yediklerini yazıyorsun kaloriyi hesaplıyo mesela günlük alman gereken 1700 kalori orda yazan sen misal günlük 1000 kalorilik beslenirsen 1 hafta sonunda farkı görüyosun
bende yemek yerken birlikte çay içmezsem yapamıyorum :)Burdayım canım :)
Çay da mi içmiyek
Yemek yedim çay içmezsem başım patlar ağrıdann
sen de hic asagi kalmiyorsun kuzum :)Feyza başlattı özgem bana kötü örnek oluyo ceza ver ona
desene sen başlatmışsın diyeeesen de hic asagi kalmiyorsun kuzum :)
canim fitt miray ile kontrol edeyim hemen cevap vereyim sana :)Canim acaba demekki takimda değilmişim canim zaten kisa durmustum. 2 hafta sonra takima greblrmym tatlim ben peki?
insallah rabbim bekletmeden tez zamanda evinizi cocuk civiltilariyla doldursun canim...Bi tane bebegimi dusuk sonucu kaybettim 8 ay öncesagliklica kucagima aliyimda erkek kiz farketmez kiz olursa adını masal koyucam hayalim canim INŞALLAH cok cok cok sagol canimmm
canim masadan doyarak kalkiyorsun degil mi?Kızlar bende menumu yazayim
Sabah
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 yemek kaşığı kiyma
2 dilim tam bugday ekmek
1 bardak süt
Öğlen
1 kase yoğurt corbasi
1 dilim tam bugday ekmek
Aksam
1 tabak patlıcan yemegi
1 kase yoğurt
Su 3litre
cok guzel :)
epey is halletmissin ablacim.Bi dur silme facebook tan falan az uzak dur insanlardan biraz tanımaya çalış zaten yaşları senden küçük dahada 4 sene var önünde
Ev işleri pazar falan işte birazda yürüdüm şimdi de jj yapayım diyorum.
Hakkında hayırlısı yolun açık olsun canım.
Aman hasta olma canım dikkat et kendine. Ne pahalıymış biletler 21 inden önceye alınca iyi olur.
sopalar, cezalar, listeden ayrilmalar bunlari dusun istegin kacar canim :)Ayy şuan bir ćikolatalı pasta olsa gözümün önünde tatlılar geziyo reglim yakın tatlıya aşeriyorum resmen
Tatlim nasil olsun cocuklarin hastaliklariyla bogusuyorum kres bizi cok yoracak daha belki ki. menu vermeye geldim. sen nasilsin canim@gulpinargul , @tiffany20 ,haeshin nasilsiniz kizlar?
@edsoff kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
@Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
@belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
@asya_01 nasilsin gulum?
@umutLatahzen , @Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
@murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
Bugün sabah tartıldım 400 gr vermişim az değilmi okdarda çabaladım gerći daha cumaya varcanim fitt miray ile kontrol edeyim hemen cevap vereyim sana :)
insallah rabbim bekletmeden tez zamanda evinizi cocuk civiltilariyla doldursun canim...
canim masadan doyarak kalkiyorsun degil mi?
cok guzel :)
epey is halletmissin ablacim.
bogaz pastili aldim,birde ihlamur patlatirim:)
20sine alacagim heralde, hep cok pahali biletler malesef
sopalar, cezalar, listeden ayrilmalar bunlari dusun istegin kacar canim :)
Yok canım hazır yoğurt . tatlı canım çekti bende çikolata yerine yoğurt yedimBende merak ettim sen yaptıysan hangi meyveleri koydun
bende iyiyim Busem..Tatlim nasil olsun cocuklarin hastaliklariyla bogusuyorum kres bizi cok yoracak daha belki ki. menu vermeye geldim. sen nasilsin canim
hic de az degil haftada 500-1000gr arasi cok cook iyi..Bugün sabah tartıldım 400 gr vermişim az değilmi okdarda çabaladım gerći daha cumaya var
Canım çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallahIki gunluk menum kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Kayisi tereyagli
CEviz
Ogle
Kahve cay kahve cay
Aksam
2 tereyagli peynirli yumurta
Cig fistik
Su 3 olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 zeytinyagli peynirli yumurta
10 zeytin
Krem peynir
Roka
6 ceviz
2 tereyagli kayisi
Aksam
BAlik
Salata
Ezogelin çorbası
Bi dilim helva
Su hic bilmiyorum bugun
Spor yok
Defne hasta aksama kadar hastanedeydik kizlar serum yedik vs. kusma ishal gibi salgin biseyler olmus iyi simdi. bugun spora gidemedim o yuzden.
Bilmiyorum aksam ustu cok uyudu ilaclarin etkisiyle gece uyuyabilecek mi
Ben 2kg hedeflemiştim goncaya yrtişecektim artık haftaya kesin goncam bekle benihic de az degil haftada 500-1000gr arasi cok cook iyi..
bak dikkat edince nasil gidiyor.
cumaya hedef koy mesela 750gr ekside olacagim gibi canim, aynen devam:)
cok gecmis olsun Busem..Iki gunluk menum kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Kayisi tereyagli
CEviz
Ogle
Kahve cay kahve cay
Aksam
2 tereyagli peynirli yumurta
Cig fistik
Su 3 olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 zeytinyagli peynirli yumurta
10 zeytin
Krem peynir
Roka
6 ceviz
2 tereyagli kayisi
Aksam
BAlik
Salata
Ezogelin çorbası
Bi dilim helva
Su hic bilmiyorum bugun
Spor yok
Defne hasta aksama kadar hastanedeydik kizlar serum yedik vs. kusma ishal gibi salgin biseyler olmus iyi simdi. bugun spora gidemedim o yuzden.
Bilmiyorum aksam ustu cok uyudu ilaclarin etkisiyle gece uyuyabilecek mi
Umarım Buhafta sana 1.lik gelir özgem bunun için Buhafta çok çabalıyorumhic de az degil haftada 500-1000gr arasi cok cook iyi..
bak dikkat edince nasil gidiyor.
cumaya hedef koy mesela 750gr ekside olacagim gibi canim, aynen devam:)
oyy oyyy diyet yapan insanin yaninda olaak is miYa eşimin canı bu saatte ćiğ köfte çekmiş sipariş verdi bide bana soruyor sanada söyleyimi diye kızdım rejimde olduğumu biliyosun bu satte ćigköfte söylüyosun diye yemicem dedim resmen kendimle savaşıyorum açım aç
insallah canim gitmeden takimin derecesini son bir kez gorsem hic fena olmaz:)Umarım Buhafta sana 1.lik gelir özgem bunun için Buhafta çok çabalıyorum
Yok canım yemicem yersem arkası gelir kendimi tutamam sonraoyy oyyy diyet yapan insanin yaninda olaak is mi
cok canin cekiyorsa 3-4 tane durumsuz ye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?