• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özgecim birara 7.takıma göz attımda onlar mesaj kotası koymuşlar aylıkmı haftalıkmı artık bilmiyorum mesaj yazma zorunluluğu getirmişler mesela kişi şukadar mesaj yazmak zorunda diye bizde böyle bişey yapsak ya bide mesajları sayıyorlar

Özgecim birara 7.takıma göz attımda onlar mesaj kotası koymuşlar aylıkmı haftalıkmı artık bilmiyorum mesaj yazma zorunluluğu getirmişler mesela kişi şukadar mesaj yazmak zorunda diye bizde böyle bişey yapsak ya bide mesajları sayıyorlar
zaten 5 mesaj zorunluluğu var bizde , ama yazmayana ceza verilmiyor o konuda biraz gevşeğiz

abla listeyi paylaşmayımı unuttunuz ? paylaşım yerinede sordum süresi kaça kadar diye.
ben inanıyorum sana her şey bu hafta güzel olacak çok güzel kilo vereceksin :)
Daha var süresi canım 8 e kadar
Goncam hedefimiz aynı bende haftaya 66.5 hedef koydum azimliyim sen 66.5 olmazsan haftaya dilimden kurtulamazsın söyleyim :dondurma::KK48:
Tamam hadi bakalım azimle cabaliycaz bu hafta

Bizdede var mesaj sayısı en az 5 mesaj ama hem saymak için bir gönüllü lazım hemde üyeler msj sayısı çok görünsün diye çoklu alıntı yapmayıp tek tek cevap yazıyorlar sayfalar boş yere dolmuş oluyor

Back
X