Saolasın canım geldi çok şükür sürpriz yaptı dün yüreğime indiriyordu az kalsın :) sormadım ama en az 1 hafta kalır izmirden geliyor istanbula..kizlar ne oldu internetlerde neden sorun var?
annecigin ne kadar kalacak, bol bol hasret giderin kuzum:)
Aynen canım kilo vermekte çok etkiliyor reglin düzensizse civanperçemi kullansana canım söktürücüye ihtiyacın kalmaz günü gününe regl olursun dene bak bana dua edersin:)))3. Yılın içindeyiz canım en baştan beridir korunmuyoruz ki zaten istesek de olmuyor söktürücü kullanmadan adet olamıyorum dolayısıyla gebelik ihtimali de olmuyor... Biz de bahçeci fulya da yapmıştık denememizi hatta transferimi Mustafa Bahçeci yapmıştı.. Şu anda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var eğer onlar da olmazsa o zaman dediğin doktora da yönelebilirim canım tavsiyen için çok teşekkür ederim... Şimdi o denemeden çnce kilo vermeye çalışıyorum en azından 70 i görsem faydası olur diyorum..
Saolasın canım geldi çok şükür sürpriz yaptı dün yüreğime indiriyordu az kalsın :) sormadım ama en az 1 hafta kalır izmirden geliyor istanbula..
Hdp li milletvekilleri gözaltında ve Diyarbakırda patlama oldu provokasyonlara karşı önlem amaçlı ülkede internet yavaşlatılıyor sosyal medyaya hele hiç girilemedi sabahtan
Düzensizi geçtim hiç gelmiyor ki ben dürtüklemesemAynen canım kilo vermekte çok etkiliyor reglin düzensizse civanperçemi kullansana canım söktürücüye ihtiyacın kalmaz günü gününe regl olursun dene bak bana dua edersin:)))
3 dk giriyorsam 5 dk giremiyorum ben de canım .. :)Ben hala giremiyorum burdan başka hiç bi yere
Düzensizi geçtim hiç gelmiyor ki ben dürtüklemesemdurup dururken şimdi kullansam olur mu en son 29 eylülde olmuştum hala yok alıp kullansam ne kadar nasıl kullanmalıyım
3 dk giriyorsam 5 dk giremiyorum ben de canım .. :)
ortımm sıkma canını verrsın onu da emınım canımmmmKizlar her yerim sis daha adet olmadim ama yarin bigun olucam belli eli kulaginda arti 700 gosteriyorum suan
Sagol balimmmm iyiki varsinortımm sıkma canını verrsın onu da emınım canımmmm
Canım günde 2 bardak tüketmelisin mutlaka aksatmadan regl olduğunda bırak reglin bittikten sonra tekrar başla kaynamış 1bardak suya küçük bir dal atıp demliyosun fazla atma tadı biraz acıdır 5dk demlensin ić günde 2 defa benimde pko var çocuktan önce çok içtim günü gününe oluyodumDüzensizi geçtim hiç gelmiyor ki ben dürtüklemesemdurup dururken şimdi kullansam olur mu en son 29 eylülde olmuştum hala yok alıp kullansam ne kadar nasıl kullanmalıyım
sende ıykı varsın canımSagol balimmmm iyiki varsin
kızlar nasılsınız spor yapcam ama su an cok usuyorum kalorıfere yaslandım oturuyorum hıc kalkasım yok
tamam canımmmBen üşüdüğüm zaman yapıyorum asıl.. çok iyi geliyo ısınıyo insan kalk kalk durma tempoo
Allah verecek kolaylığını kuzum illaki bi fırsatını buldukça arar seni nerede asker nişanlın
Canım ya demekki sıkıya almışlar ortalık karışık allah yardımcın ız olsun bolbol allaha sıģın dua et dua birçok belayı defeder içini ferah tut olurmu
kızlar nasılsınız spor yapcam ama su an cok usuyorum kalorıfere yaslandım oturuyorum hıc kalkasım yok
Çok sağolun canlar.. Allah razı olsun..
Habersiz kalmak nasıl zor çok iyi bilirim, 1 hafta bile haber alamayınca ne yapacağımı bilemiyordum
Şimdi habersiz 8 hafta dayanmak zorundayım, nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Tek yardımcım Allah, dualarım zaten, onlar da bana yeter.. Ama illa ki zor olacak..
Ben Azerbaycandayım ya o da burda diye şehir yazmam biraz anlamsız geldi :)
Aslında yeri çok iyi, sınır da değil çok şükür, ama askerlik sonuçta merak etmemek mümkün değil..
Hayıtı hatırladım da bunu hatırlamamıştım canım. Denemekten zarar çıkmaz bakayımKuzum onu ben de kullanıyordum ya söylüyodum hep hatta.. Aslan pençesi civan perçimi bu ikisi çok faydal söktürmeye hatta adaçayı da ekleyebilirsin ben içiyorum bi dönem hayıt tohumu içerken bunları da içiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?