Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasılsın canım ? :)

Ben de bir kaç gündür evdeki çaya bakıyorum, içmeye başlasam artık diyordum..
Hele sinir, stres için mutlaka içmeliyim..
Teşekkürler ablacım güzel bilgiler için :)

Yapalim kaptanim
canim azicik karbonhidrat miktarini arttir bu hafta, ve hergun mutlaka spor yap.
leslieye baslayalim mi bu hafta?

Dunku menum
Sabah
İki dilim cia tohumlu ve tamtahilli ekmek arasi peynir tost
1bardak sut
2gun kurusu kayisi

Ogle
Yarim citir simit

Aksam
2izagara kucuk balik
1kase salata
Limonlu roka

2lt su
10bin adim
cok guzel olmus canim:)

Cundaya gidioz biz. Goruşmek uzere
iyi eglenceler, iyi gezmeler:)

Kizlar cuma cumartesi menulerim
Cuma
Sabah
Yarim simit.
Su 1 lt anca
Spor yok
Cumartesi
Sabah
Bi kucuk kase yogurt corbasi
Aksam
Az taze fasulye
Yogurt
Su 1.5 lt anca
Spor yok
RAhatsizdim bu kadar oldu iyilesmeyi umuyorum bugun :)))
ahh Busem hicbir sey yememissin....

canim son ayin bu senin, luften firsatin varsa degistir bu doktoru.
bana surekli basiniza is cikartip, para kazanmaya calisiyor gibi geliyor, insallah gunahini almiyorumdur.

en guzeli degismede zaten. seni oldugun gibi seven insan seninle arkadas olsun, o kadar...

tek kalınca sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor , hani vardırya kimseyle konuşmayan uyumsuz tipler hakkımda öyle düşünecekler diye çok çekiniyorum ,bütün sorun bu aslında
dusunurlerse dusunsunler..
ne yaparsan yap insanlar sabit fikirliyse dusuncelerini degistiremezsin.
onun icin kendinden taviz verme.
millet ne dusunecek diyede kafana takmanin sonu yok, lutfen rahat ol biraz canisi..

Allah yardimcin olsun asyam. Insallah de iyi cikar kuzum.

Slm kızlar nasılsınız ya iki gündür uğrayamadım ders çalışıyorum malum konular bitsin inşallah aktif olacağım. geçmişi okuyamadım Ama özlendiniz ♥
Kolay gelsin Hazalım.
Kizlae biraz hastayim grip regli olunca kendimi iyi hsetmiyorum
Gecmis olsun canim.

iyiyim Fatimem, azicik yorgun ama sukur iyiyim.
Bugun sonunda haftalar sonra, Akin uykudan uyaninca ikeaya gidip, bebegin kiyafetleri icin cekmecelik alacagiz.
sen nasil oldun?

Ozgem Park yatak mi kullanacaksin ilk zamanlar????

canim hamile insan kiloda alir, ayaklarida siser, hormonlardan oturu bir mutlu, bir sinirli, bir uzgunde olur sen gayet normal seyler yasiyorsun.
bu doktor size yardimci olacagina sizi bunaltip, strese sokuyor.
lutfen dogum oncesi degistir doktorunu, dogumda sana yardimci olacak, rahatlatacak birisini bulursunuz insalllah...

ben 2.ye hamileyim canim ilkinde 12 kg almistim , 2.si daha farkli gulum,
bir ay kaldi dogumuma ama 15 kg aldim suan.
her dogum farkli oluyor, once kilo ver sonra hamile kal, benim tavsiyem bu yonde:)

Allah yardimcin olsun asyam. Insallah de iyi cikar kuzum.

Kolay gelsin Hazalım.

Gecmis olsun canim.

Ozgem Park yatak mi kullanacaksin ilk zamanlar????
evet Sibelim siparis ettim internettten, tekerlekli, ilk 9 aya kadar kullaniliyormus.
Turkiyeyede gidersem goturecegim, portatif ya oradada ailelerin evinde rahatca kullanirim diye dusundum gulum :)

Menüm
Sabah Yumurta , peynir , zeytin ve 2 dlm tbe avakado
Ara kahve
Ogle balik salata sogan ve patates dilim Firinda

Ara 1 mandalina

Aksam 4 ksk eriste kavurmasi ve yogurt

3 lt su 100 squat , 300 ip atlama yaptim. Ben adimsayarimi acmayi unutmusum ama 10000 î coktaaan gecmistir.

evet Sibelim siparis ettim internettten, tekerlekli, ilk 9 aya kadar kullaniliyormus.
Turkiyeyede gidersem goturecegim, portatif ya oradada ailelerin evinde rahatca kullanirim diye dusundum gulum :)
Süper kuzum onlar çok ii oluyor. Bi de içine katlanan yatak aldin mi süper. Peki bebis büyüyünce Akin la ayni odayi mi paylasacak ? ?

canim bu haftaki adimlari haftalik olarak hesaplamaya calisayim bir mani cikmazsa.
pazartesiden pazar gunune kadar:)
Haftanin 1.sinide odul tablosunda renklendiririm.
ama hergun menu tablosu, eslestirmeler, cuma listelerimiz, daralma tablomuz, birde simdi haftalik adim hesabi derken cok fazla yapmam gereken liste vs isleri var gulum.
su hesaplamasi icin soz versem yerine getiremem.
birde hamileligimin son ayi, cok cabuk yoruluyorum, evde islerim fazlaca, oglum cok hareketli onu okula gotur getir...
o sebeple affina siginiyorum.
ek olarak takimdaki herkesinde hali hatri, hastaligi,sinavlari vs ile ilgilenmeye calisiyorum elimden geldigince..
is yuku artinca zor oluyor gulum.
@gulpinargul
Ayrica Dahlia_ kaptanimiz spor yarismalariyla-uyelerle, gogo2405 kaptanimizda listeler, uyelerle ilgileniyor ve birde calisiyor Gonca abla, yani onlarda yogunlar oldukca..
ama adim yarismasini haftalik hesaplayacagim guzel hatrin icin:))

Süper kuzum onlar çok ii oluyor. Bi de içine katlanan yatak aldin mi süper. Peki bebis büyüyünce Akin la ayni odayi mi paylasacak ? ?
evet canim, 1 yasinda Akinin ki gibi tek kisilik yatak alirim Sibelim, odasini ayiririm, Akinin yanindaki oda bos suan, camasir ve utu odam.Orayi 1. yasinda 2numaranin odasi yaparim Allah izin verirse.
1 yil orada kalir sonra kismet olursa ranza almak istiyoruz 2 yasina gelince bidik, Akinda 6 yasina gelecek neredeyse ozaman abi kardes ranzada, ayni odada kalirlar:))

Allah gonlune gore versin kuzum. Bakalim Akin nasil karsilayacak minik kardesini :)))
Çok degisik bir duygu ya..... Bir evladin oluyor ondan baskasi olmaz gibi dusunuyorsun sonra bir tane daha oluyor ve dünya degisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…