Yok canım ya regl bekliyorum ćok şükür bugün olmaya başladım hamile değilim zaten bebiş çok küçük erken daha bebiş istemiyorum :)))Allah kabul etsin canim, ip atlama yerine digerlerini sayariz hic merak etme:)
ablam bugunde biraz kacirmissin..
canim sorun degil, not et cezalarini,musait oldugunda yaparsin.
yahu regli bekliyor musun, yoksa bebis falan olmasin:))
oglen yememisssin Burcakcim, ac birakma kendini kuzum:)
nasil gidiyor sinav hazirliklari, kolayladin mi?
Hazalim nasilsin gulum, sinav hazirliklari nasil gidiyor canim?
O Kadar yorgunluğunun arasında beni hatırladığın için çok çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim bitanem,gayet iyi geçtiguzel olur elbet canim, anneciginle nasil geciyor gunleriniz?
basla canim, harikasin:)
sinavin guzel gecsin diye dua ettim feyzos, nasildi kuzum?
Allah rahmet eylesin ablacim..
harikasin kuzum, gurur duyuyorum seninle:)
hic takma kafani canim, cocuk nasilsa sen ona gore sekillenirsin azicik hallolur gider:)
cok guzel olmus Fikriyecim, nasilsin gulum?
supersin superrr:)
oyy sevsinler seni:))
cok cok guzel canim, nasilsin iyi misin?
Günaydın feyzacim nsilsin. Vize zmaani galiba. Ne okuyorsun acaba yeniyimde vakıf değilim tam konularaO Kadar yorgunluğunun arasında beni hatırladığın için çok çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim bitanem,gayet iyi geçti
Iyiyiyim canım sen nasılsın@haeshin , @edsoff kuzular nasil oldu kizlar?
marlin18 canim sende iyi misin?
@Masalim_ , @Asyaca , @belindamm , @gulpinargul sizlerde dun yoktunuz iyi misiniz canlar?
Sinavlari olan, sinavlara hazirlanan tum citirlara kolayliklar ve zihin acikliklari diliyorum.
Bugunden itibaren tam motivasyonla cuma gunune kadar diyetlerimize asiliyoruz.
Egzersizlerimizi aksatmiyoruz kizlar.
Bugun firsati olanlarla da ADIM YARIMASI yapalim.
Gununuz aydin olsun ve umuyorum enerji dolu, guzel gecsin canlar.
Eki Görüntüle 1908884
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe umutLatahzen ODUL - - - haeshin MUAF MUAF - - - - - gogo2405 ODUL 15DK Y 100IA 10DK Y - - - tiffany20 10DK SPOR CEZA 10DK SPOR CEZA 10DK SPOR CEZA - - - Burcak41 ODUL ???? - - - AKovser ODUL - - - KarKralicesi - ODUL - - - - Masalim_ - - - - - belindamm 200IA ODUL 100S - - - - Alya008 ODUL 200IA 10DK DANS - - - edsoff - 10DK Y 10DK DANS - - - - pembe hayaller - ODUL - - - marlin18 ODUL 10DK Y 20DK YURUYUS - - - Saadetim33 - - - - zeynepRK - ODUL 300IA - - - Ebush_354 10DK Y - - - fyzanur ODUL 100M 100S 100DK - - - naneli_sekerim - - - - - - Asyaca 100IA - - - - - - gulpinargul 10DK Y - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
**YARISMA**
- Kizlar bugun ADIM YARISMASI yapalim, biraz gec haber vermis oldum ama firsati olan herkes katilsin olur mu?
- Adimsayarlari acin, aksam 22'ye kadar bos durmayalim, adimlayalim.
Saat 22'deDahlia_ kaptanimizi ve beni etiketleyerek adim sayinizi yazabilirsiniz.
- Kolay gelsin bol ter atmalar.
Elektronorofizyoloji okuyorum canım:)Günaydın feyzacim nsilsin. Vize zmaani galiba. Ne okuyorsun acaba yeniyimde vakıf değilim tam konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?