bunların hepsini yedin mi kızİnşallah canım ne demek tabiki de söylerim
Yıldız şehriyeden salata yaptım içine garnitür mısır kırmızı biber turşu derotu fln koydum
Mercimek köftesi ve kek vardı.. Ayrıyetten bizim yöresel bir şeyimiz vardır dızmana diye (bir çeşit hamurişi) ondan yaptım..
Hepsinden yedim ama tabi çok yemedim miktar azdı ama yedimbunların hepsini yedin mi kızsen menünü yaz bakıyım hele ,bekliyorum
sabah güzel olmuşta öğlen çok bozmuş,sağlıksız olmuş ,spor olsa dengelerdi belki :/Menümü utanarak da olsa yazaıyorum
Sabah aç karna soğan kürü
Kahvaltı
Şekersiz çay
1 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Öğle
1 tane mercimek köftesi
1 küçük parça kek ( ben genellikle baklava dilimi keserim keki köşelerde kalan küçük dilimler vardır ya ondan)
Yarım kase şehriye salatası
2 lokma hamurişi
Akşam
Yok
Su
2 lt
Spor yapamadım koşuşturmam vardı bütün gün misafirler yüzünden
döndüm canim sükür:) nasilsin..artık döndün mü canım , çok sevindim hadi bakalım :)
dizmanayi bende yapmistim bi keresinde cok güzel oluyorİnşallah canım ne demek tabiki de söylerim
Yıldız şehriyeden salata yaptım içine garnitür mısır kırmızı biber turşu derotu fln koydum
Mercimek köftesi ve kek vardı.. Ayrıyetten bizim yöresel bir şeyimiz vardır dızmana diye (bir çeşit hamurişi) ondan yaptım..
yuvarlanıp gidiyorum işte canım ,sen nasılsın ,neler yapıyosun ,işini değiştirdin mi ?döndüm canim sükür:) nasilsin..
dizmanayi bende yapmistim bi keresinde cok güzel oluyor
selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.
ders çalışıcamda ,korkudn çalışamıyorum balıkla peyniri aynı anda yedim ,ölürsem diye tırstım,psikolojik başım dönüyorHayirli aksamlar fistiklar neler yapiyorsunuz gununuz nasil gecti
Selam canlar nasilsiniz? :)
ders çalışıcamda ,korkudn çalışamıyorum balıkla peyniri aynı anda yedim ,ölürsem diye tırstım,psikolojik başım dönüyorsen nasıl oldun canım ?
yarı aksak yarı topalmı denir denirya hani ondanSelam canlar nasilsiniz? :)
azıcık verdide gitti ,performansının doruğundaydı diyinKiz korkma bisey olmaz bisey olursa zayiflayamadan gitti deriztobeestagfirullah Ben iyiyim cok sukur
balık ne balığıydı ve yağdamı pişti ızgara mı fırındamı bunlarıda istiyorum :) su ben gibi çok az olmuş artırmamız lazımMenum gelsiin
Sabah
Limonlu su
1 nar
Oglen
2 balik
Ara
1 elma
Aksam
1 tabak,sac kavurma,
1 bardak ayran
1 litre su
Spor,olarakta adim attim saat 22de kac oldugunu soylerim
azıcık verdide gitti ,performansının doruğundaydı diyin
yok canim isimde devam hala kosturmaca ayni.. iyiym sükür bi sorun yok kilo disinda su andayuvarlanıp gidiyorum işte canım ,sen nasılsın ,neler yapıyosun ,işini değiştirdin mi ?
hosbulduk canim amin insallah isteyen herkesle birlikte...Hosgeldin canim bende melis memnun oldum tanistigima Rabbim hayirli bir sekilde bebis verir sana insallah
kiz korkma bi sey olmazazıcık verdide gitti ,performansının doruğundaydı diyin
onu mezar taşıma yazarsın , millete benim dediğimi deTamam tamam sen merak etme o is bnde hep kacamak yapardi kaptanimi sinirlendirirdide diyimmi
balık ne balığıydı ve yağdamı pişti ızgara mı fırındamı bunlarıda istiyorum :) su ben gibi çok az olmuş artırmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?