Elektro- nöro-fizyoloji. :) basit aslindaAdını zor okudum
Dahlia_ napiyosun babyy hic sesin cikmiyor:)
Elektro- nöro-fizyoloji. :) basit aslinda
Sebebsiz depresyonmu canim,alerji ilaci bir sure sonra uyku yapmiyor bünye alistigi için.bi psikiyatride felan git o kadar kotusun madem.zorla yemeye calis bitanemSana tanıdık gelecek şeyler yapıyorum, depresyondayım
Şaka bir yana da cidden bir kaç gündür iyi değilim.. İçime kapandım yine..
Gece uyuyamıyorum, alerji ilacı bile uyutmuyor artık..
Sabah kalkmak istemiyorum..
Bugün daha beter uyandım.. Kalktığımdan beri ağzıma tek lokma koymadım
havalar soğudu dengemiz şaşıyor bence ondan ötürü diye düşünüyorum benSana tanıdık gelecek şeyler yapıyorum, depresyondayım
Şaka bir yana da cidden bir kaç gündür iyi değilim.. İçime kapandım yine..
Gece uyuyamıyorum, alerji ilacı bile uyutmuyor artık..
Sabah kalkmak istemiyorum..
Bugün daha beter uyandım.. Kalktığımdan beri ağzıma tek lokma koymadım
Allahın izniyle haftaya spora tam bir şekilde başlamayı düşünüyorum kuzumSağ ol canim,düşe kalka iste:)
Memnun çok hafif,ama ikimizinde sporu artirmamiz gerek
8de uyuyup kalmisim:)
Acikmaya firsatim olmadi,erkenden uyumusum:)
Ayyy kiyamam,hamile hamile bir suru yük omuzunda,Allah kolaylik versin özgem
sabah niye yiyemedin,menin çok güzel:)
Iyiyim kuzum şükür iyi gidiyor az kaldı konular bitsin test çözerken daha aktif olacağım burayla sen nasilsin gülümcanim Allah kolaylik versin, telefonun tamir olunca bekliyoruz uzme kendini:)
nasilsin kuzum, nasil geciyor sinavlarin, her sey yolunda mi?
iyiyim bir tanem, bugun epey yorgundum ama az evvel Akinin yatirdim gunun en guzel kismi benim icin:))
gunaydin canim gunun guzel gecsin:)
Gayet güzel menü de canım bilmediğimden soruyorum sabah kahvaltısında sadece çikolata tok tutar mı?DÜNKÜ MENÜM
SABAH
1kuru kayısı
2gün kurusu kayısı
1nescafe
2kücük kalıp kakao oranı%80 olan bitter yedim
ÖGLE
ıspanak yemegi 2 kaşık
1kase kuru fasulye
1kase yogurt
1büyük yeşil elma (kafam kadardı lan sanki)
AKŞAM
1tabak soğan yahnisi(etsiz)
2yemek kaşıgı bulgur pilavı
2,5lt su
42dkka leslie
dambılla saga sola egilme 20 adet
dambılla arka kol çalışma 25adet
Uzulme canm diğer günler telafi edersin insallah. Cuma da benim var. Neler yapacağımı daha netlestiremedim fikir almak amacıyla neler yaptığını sorabilir miuimBugün misafirlerim vardı yaptıklarımdan yedimmmm
bende yarından itibaren artırcam , sen neden haftayı beklyosun canım , çok hafif ufaktan başlasana yarın , mesela yarın seninle basen çalışması yapalım :)Allahın izniyle haftaya spora tam bir şekilde başlamayı düşünüyorum kuzum
artık döndün mü canım , çok sevindim hadi bakalım :)selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.
İnşallah canım ne demek tabiki de söylerimUzulme canm diğer günler telafi edersin insallah. Cuma da benim var. Neler yapacağımı daha netlestiremedim fikir almak amacıyla neler yaptığını sorabilir miuim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?