boyle boyle okul guzellesecek feyzos merak etme:)okul aynı canım , buraya gelince huzuru buluyorum ondan neşeliyim :)afiyet olsun :)akıncık napıyo
yalannn...
ayyy palamut benim tek sevdiğim balık :)diğerleini sevmeden yiyorum
artık bu hafta başka kaçamak yapmazsın canım,cumaya eksi gelelim hep birlikte tamam mıEvet canım maalesef dayanamadım misafirlere o kadar yapınca yaptım gitti ama pişmanım anca daha yeni yeni oturdum baya koşuşturmam vardı
bu hafta hic umidim yok 4.takimartık bu hafta başka kaçamak yapmazsın canım,cumaya eksi gelelim hep birlikte tamam mı
aaa orda niye tatil,haftasonu felan mı :) günlerimiz aynı değil mi çarşamba değil mi :) oyun parkına götürde senin okadar gücün varmı ,taşıyabiliyomusun kendini,doğumuna çok az kaldı,kendini çok zorlama ,Allah korusun erken doğum felan olurboyle boyle okul guzellesecek feyzos merak etme:)
Akin sipasi suan oyun oynuyor..
bugun okuluda tatil, evdeyiz, havada cok yagmurlu,kapali oyun parkina gotureyim diyorum:)
artık doğumdan sonraki ay gelirsin takıma ozaman doğum hediyesi olarak yaparız bunubu hafta hic umidim yok 4.takim
yahu takimdan ayrilmadan bir 1.lik geleydi de , aglaya aglaya gitseydim:))
canim bugun secim gunu Abdde, o yuzden ogretmenler oy kullanacak okullar tatil:)aaa orda niye tatil,haftasonu felan mı :) günlerimiz aynı değil mi çarşamba değil mi :) oyun parkına götürde senin okadar gücün varmı ,taşıyabiliyomusun kendini,doğumuna çok az kaldı,kendini çok zorlama ,Allah korusun erken doğum felan olur
yaa hic tamam haftaya disimizi sIkalim 1. olalim demek yokartık doğumdan sonraki ay gelirsin takıma ozaman doğum hediyesi olarak yaparız bunu
ben bu hafta takım içi 1.liği hedefledim ,milletide organize etmek uzun sürüyo napıyımyaa hic tamam haftaya disimizi sIkalim 1. olalim demek yok
hayirlisi olsun canim:)Yok canım ya regl bekliyorum ćok şükür bugün olmaya başladım hamile değilim zaten bebiş çok küçük erken daha bebiş istemiyorum :)))
cok sevindim canim, tebrikler:)O Kadar yorgunluğunun arasında beni hatırladığın için çok çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim bitanem,gayet iyi geçti
tamam canim haber verdigin icin sagol:)
cok yogun gecmis ablam, dinlen guzelce..Günaydın kızlar bugün gündüz mesaideyim telefona pek bakamam
spor sahae, menude guzel Iremcim:)DÜNKÜ MENÜM
SABAH
1kuru kayısı
2gün kurusu kayısı
1nescafe
2kücük kalıp kakao oranı%80 olan bitter yedim
ÖGLE
ıspanak yemegi 2 kaşık
1kase kuru fasulye
1kase yogurt
1büyük yeşil elma (kafam kadardı lan sanki)
AKŞAM
1tabak soğan yahnisi(etsiz)
2yemek kaşıgı bulgur pilavı
2,5lt su
42dkka leslie
dambılla saga sola egilme 20 adet
dambılla arka kol çalışma 25adet
sorma gulum artik en ufak seyden yoruluyorum..I
Iyiyiyim canım sen nasılsın
Baya yoruluyosun gene
stres sinav baslayinca gecer tahminim, benim hep oyle oluyordu..KolayladiiimYawrukush ama stres yapiyorum az kalincaaa siz neler yapıyorsunuz bu arada :)
sen askerini ozlemissin Fatimem ama bak 50li gunler bile bitiyor neredeyse canim...Sana tanıdık gelecek şeyler yapıyorum, depresyondayım
Şaka bir yana da cidden bir kaç gündür iyi değilim.. İçime kapandım yine..
Gece uyuyamıyorum, alerji ilacı bile uyutmuyor artık..
Sabah kalkmak istemiyorum..
Bugün daha beter uyandım.. Kalktığımdan beri ağzıma tek lokma koymadım
haydi insallah canim, kolay gelsin.Iyiyim kuzum şükür iyi gidiyor az kaldı konular bitsin test çözerken daha aktif olacağım burayla sen nasilsin gülüm
eyvah eyvah...Bugün misafirlerim vardı yaptıklarımdan yedimmmm
Menümü utanarak da olsa yazaıyorum
Sabah aç karna soğan kürü
Kahvaltı
Şekersiz çay
1 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Öğle
1 tane mercimek köftesi
1 küçük parça kek ( ben genellikle baklava dilimi keserim keki köşelerde kalan küçük dilimler vardır ya ondan)
Yarım kase şehriye salatası
2 lokma hamurişi
Akşam
Yok
Su
2 lt
Spor yapamadım koşuşturmam vardı bütün gün misafirler yüzünden
Hayirli aksamlar fistiklar neler yapiyorsunuz gununuz nasil gecti
Menum gelsiin
Sabah
Limonlu su
1 nar
Oglen
2 balik
Ara
1 elma
Aksam
1 tabak,sac kavurma,
1 bardak ayran
1 litre su
Spor,olarakta adim attim saat 22de kac oldugunu soylerim
ders çalışıcamda ,korkudn çalışamıyorum balıkla peyniri aynı anda yedim ,ölürsem diye tırstım,psikolojik başım dönüyorsen nasıl oldun canım ?
hosgeldin tekrar canim :)selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.
guzel olmus masallah canim :)bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
25grm labne
2dilim ekmek
4zeytin
öğlen : 1 tabak nohut
1 tabak cacık
3 kaşık çorba
akşam : 3 tane fırında hamsi
1dilim tb ekmeği
25grm labne
1 tabak salata
su :1.5 ltre
spor : yarım saat yürüyüş
Yawrukush @Saadetim33 @belindamm
off off ne ikramlar bunlar boyle, Allahtan hep kosturmussun canim..İnşallah canım ne demek tabiki de söylerim
Yıldız şehriyeden salata yaptım içine garnitür mısır kırmızı biber turşu derotu fln koydum
Mercimek köftesi ve kek vardı.. Ayrıyetten bizim yöresel bir şeyimiz vardır dızmana diye (bir çeşit hamurişi) ondan yaptım..
ozmaan haftaya kadar sana sure feyzoss:)ben bu hafta takım içi 1.liği hedefledim ,milletide organize etmek uzun sürüyo napıyımhepsini tek tek tembihlemek kafalarına yemiyeceksini empoze etmek zaman istiyor baby
çok yormamaya çalış kendini ,kolay gelsin özgecim :)Canlar Akin camlara tirmanmaya basladi ben bilgisayarin basindayim diye..
Kahvaltiyi toplayayim sonrada, Akini parka gotureyim..
Parktan yine girerim internete:)
Opuyorum simdilik..
Hoşgeldin canım tekrarselam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menüBugün oruç tut kizlar..menüm
Sahur ;1 yumurta , zeytin ,peynir ,salatalik ,biber ,2k kaşık yoğurt ,1 avuç ceviz badem
İftar ;1 kase tavuk çorba ,3 kuru patlıcan dolma (bulgurla )cacık ,
Ara ;4 ceviz ,2 hurma ; 2 bisküvi
Su; 1 buçuk litre
Spor ;11550 adım yürüdüm
Yawrukush , gogo2405 , B Burcak41
@AKovser
Bugün iyi olmuş su ve spor yazmamışsın ama sonramı yazicanMenuu:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Tereyagi
1 dilim salam
Domates zeytin ucgen b peynir
1 dilim ekmek
Oglen: corba 1,5 dilim ekmek
Aksam: çorba salata balık ekmek yok
Ara: ceviz, kuru uzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?