işte tesselli veren biri çıktı yarabbi çok şükür,,,herkes ölmememin peşinde hele bu nilgünnnyok canim isimde devam hala kosturmaca ayni.. iyiym sükür bi sorun yok kilo disinda su anda
hosbulduk canim amin insallah isteyen herkesle birlikte...
kiz korkma bi sey olmaz
keyfin yerinde kuzum masallah:)yarı aksak yarı topalmı denir denirya hani ondansen nasılsın canım günaydın :)
onu mezar taşıma yazarsın , millete benim dediğimi de
Hosgeldin Haticem, nasilsin gulum :)yok canim isimde devam hala kosturmaca ayni.. iyiym sükür bi sorun yok kilo disinda su anda
hosbulduk canim amin insallah isteyen herkesle birlikte...
kiz korkma bi sey olmaz
Evet canım maalesef dayanamadım misafirlere o kadar yapınca yaptım gitti ama pişmanım anca daha yeni yeni oturdum baya koşuşturmam vardısabah güzel olmuşta öğlen çok bozmuş,sağlıksız olmuş ,spor olsa dengelerdi belki :/
cok sükür bitti canim üstüne birde nöbet tuttum.. nasilsinHosgeldin Haticem, nasilsin gulum :)
bitti mi konferans?
Evet canım çooookk güzel oluyor ama diyette cıssss oldu banaadöndüm canim sükür:) nasilsin..
dizmanayi bende yapmistim bi keresinde cok güzel oluyor
afiyet olsun canim cok severim palamutu ben:)Balik izgara canim ve palamuttu :) ya suyu,cok zorla iciyorum inan hic canim istemiyor ;(
oyy epey yorulmussun gulum.cok sükür bitti canim üstüne birde nöbet tuttum.. nasilsin
afiyet olsun canim cok severim palamutu ben:)
suyun icine limon, salatalik ,portakal, elma koy 1 gece onceden..
ertesi sabah ic guzelim:)
sporu biraz fazla yap artik canim yarin aksam yemeginide az yersin üzülme..Evet canım çooookk güzel oluyor ama diyette cıssss oldu banaa
yoruldum canim gercekten kendime gelemedim daha. sen neden top gibi oldun o kadar sporaoyy epey yorulmussun gulum.
bende iyiyim artik top gibi oldum, yuvarlaniyorum:))
zorlamaya çalışalım yarından itibaren,en az iki litre içmemiz lazımBalik izgara canim ve palamuttu :) ya suyu,cok zorla iciyorum inan hic canim istemiyor ;(
yok canim mesela bir gun salatalikli yap.Hepsini birmi koyayim tadi guzel oluyormuki valla boyle birsey yapmayi dusunuyorum zaten
kiz ne sporu dogurdum doguracagim 20kusur gun kaldi doguma:))sporu biraz fazla yap artik canim yarin aksam yemeginide az yersin üzülme..
yoruldum canim gercekten kendime gelemedim daha. sen neden top gibi oldun o kadar spora
evet 1.5- 2lt icin canim..zorlamaya çalışalım yarından itibaren,en az iki litre içmemiz lazım
yok canim mesela bir gun salatalikli yap.
1 tane salatalik dilimle surahiye at. 2lt mesela.
ertesi gun limon, sonra elma, portakal artik hangi meyve ve sebzeyi seviyorsan.
icebiliyorsan maden suyuda icebilirsin.
okul aynı canım , buraya gelince huzuru buluyorum ondan neşeliyim :)afiyet olsun :)akıncık napıyokeyfin yerinde kuzum masallah:)
nasil gecti bugun okul?
bende iyiyim kahvalti ediyorum feyzos:)
yalannn...Kiz Allah korusuntamam derim derim gozun arkada kalmasin mezar tasida aynen syle
Kacamak yapip ozgemi delirtiyodu
ayyy palamut benim tek sevdiğim balık :)diğerlerini sevmeden yiyorumafiyet olsun canim cok severim palamutu ben:)
suyun icine limon, salatalik ,portakal, elma koy 1 gece onceden..
ertesi sabah ic guzelim:)
evet 1.5- 2lt icin canim..
aksamdan yaparsan dahada aromali olur suyun tadi, elmayi dilimle sabah kalk gun boyunca ic guzelim:)Super bn gidip hemen elmayi deniycem size bol sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?