insallah canim, evet texas houstond yasiyorum.
insallah annem gelir oyle dogururum ablacim:)
insallah canim eksik olma:)
cok tesekkur ederim canim benim...
Hay ALlah gecmis olsun canim, insallah siddetlenmeden biter gider..
canim ilk menun gayet guzel, makarna yerine baska bir yemek olsaydi nazar boncukluk olurdu:)
Dahlia_ canim Fatimem iyiki dogdun, Rabbim gonlunden gecen seyleri nasip etsin insallah.
Askerinle cok mutlu nice yillariniz olsun...
tamam canim dunede bir arti atayim :)
Bu arada hepinize günaydınlar
Merhaba
Uzun uzun zaman sonra güzel bir menüm oldu.Ama benim arkideşlerim uyuyorlar, çalışıyorlarr.
Ahhh yine başlama Ebru
Yani hala menüme yorum alamadımm.Siz bir-iki bişey söyleseniz olar mı??
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
Çok şükür diş işim bitti kızlar 10 da evdeydim artık dinleneyim biraz. 24 saat sağ tarafı kullanamiycam sıvı beslenirim artık.
Ya ben size bir sey sormak istiyorum. Ben desem ki şeri hukukunceza yaptirimlarinidogru bulmuyorum bu durum benim tevbe dine bagliligimi etkilwr mi yani dememek mi lazim
Ya ben hukuk okuyorum ders dolayisiyla okudugum kitaplarda da şer-i hukukunda verilen cezaları az çok gördüm. Sonra da kendi kendime pek dogru olmadığını dusundum. Sonra da açıkçası dini boyut aklıma geldi ben bunun yanlış olduğunu dusunurken dini bağımı zedelemeyim dedim size sordumNiye böyle birşey diyorsun ki zaten ben onu anlamadım :)
Kuzum doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara askerinle inşallah ♥Hep iyi olun inşaAllah canımmm
Çok teşekkür ederim tekrarçok mutlu oldum gerçekten..
Sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşaAllah
Günaydın Feyzam maşallah bu aralar bu pozitif hallerin benim de iştahımi kesiyor kilo vermem lazim diyorum ♥günaydın güzel takımım,bugün perşembe sakın kaçamak yapmayalım :)su içelim acıktıkça su içelim,eksi çıkmamız lazım
Kuzum makarna 4 yk falan. patatesde Fırında yağsız tuzsuz haşlanmış gibiydi ama az yedimptates ve makarna ağır karbonhidrat ama miktarları azdır heralde,yani makarna az ,patateste azsa hiç bir sorun yok canım,suyunda çok iyi. ahhh şu sporuda artırsak bi :)
Günaydın canım. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin :)Bu arada hepinize günaydınlar
Hımmm kim o arkidişler ebruya yorum yapmamışlarMerhaba
Uzun uzun zaman sonra güzel bir menüm oldu.Ama benim arkideşlerim uyuyorlar, çalışıyorlarr.
Ahhh yine başlama Ebru
Yani hala menüme yorum alamadımm.Siz bir-iki bişey söyleseniz olar mı??
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
Günaydın tatlım nasılsınGünaydın kızlar musmutlu bir gün olur inşallah
Günaydın gülüm iyiyim şükür sen nasilsin soğan kürüne mi başladın menülerde görüyorum daGünaydın canım nasılsınn
Günaydın Sibelim nasılsınGunaydinlar kizlar.
Bizim metobolizma kafayı yemiş kuzum sorma. geçen diyetim zordu ama yine de 100 200 gr gidiyordu bu defa inanılmaz zorlanıyorumMikemmmeellll olmus
Ayni dert bu sefer bende de var kuzum. Geçen sefer çok az yiyordum hemen verdim kilolari . Simdi doyamiyorum ya.
Ozgem nasilsin canim ? ?
Gecmis olsun canim. Insallah bulas ma.
Canim gonlunü ferah tut . Her seyin bir zamani var.
Kuzum doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara askerinle inşallah ♥
Ben niye yeni gordumIste 15 hafta once falan
Bayadır var aslında hamilelik takvimim ama gozunden kacti sanirim canim :)
Ya ben hukuk okuyorum ders dolayisiyla okudugum kitaplarda da şer-i hukukunda verilen cezaları az çok gördüm. Sonra da kendi kendime pek dogru olmadığını dusundum. Sonra da açıkçası dini boyut aklıma geldi ben bunun yanlış olduğunu dusunurken dini bağımı zedelemeyim dedim size sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?