Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınn :)

Çok teşekkür ederim canım benimmm
Allah razı olsun

Bu arada hepinize günaydınlar

Günaydın canım :)

Canım sporun güzel ama menün az bence..
Yani bütün gün yemek yememişsin gibi..

Niye böyle birşey diyorsun ki zaten ben onu anlamadım :)
Ya ben hukuk okuyorum ders dolayisiyla okudugum kitaplarda da şer-i hukukunda verilen cezaları az çok gördüm. Sonra da kendi kendime pek dogru olmadığını dusundum. Sonra da açıkçası dini boyut aklıma geldi ben bunun yanlış olduğunu dusunurken dini bağımı zedelemeyim dedim size sordum

Hep iyi olun inşaAllah canımmm
Çok teşekkür ederim tekrar çok mutlu oldum gerçekten..
Sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşaAllah
Kuzum doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara askerinle inşallah ♥

günaydın güzel takımım,bugün perşembe sakın kaçamak yapmayalım :)su içelim acıktıkça su içelim,eksi çıkmamız lazım
Günaydın Feyzam maşallah bu aralar bu pozitif hallerin benim de iştahımi kesiyor kilo vermem lazim diyorum ♥

ptates ve makarna ağır karbonhidrat ama miktarları azdır heralde,yani makarna az ,patateste azsa hiç bir sorun yok canım,suyunda çok iyi. ahhh şu sporuda artırsak bi :)
Kuzum makarna 4 yk falan. patatesde Fırında yağsız tuzsuz haşlanmış gibiydi ama az yedim

Hımmm kim o arkidişler ebruya yorum yapmamışlar Hemde bu kadar güzel menüye gayet güzel olmuş kuzum

Bizim metobolizma kafayı yemiş kuzum sorma. geçen diyetim zordu ama yine de 100 200 gr gidiyordu bu defa inanılmaz zorlanıyorum

Anladım canım..
Senin yerinde olsam hiç sorgulamazdım bu konuyu..
Sana doğru ya da yalnış gelebilir ama dini mevzu olunca söz söylemek bizim haddimize değil sonuçta..
Bugün bunu doğru bulmazsın, yarın başka bir şeyi bir zaman sonra dini bağını gerçekten zedelersin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…