Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptanim yemiyorsa donuyorum cocugu uyuttum anca. Cocuklarini kosturmaca misafir onlarla ugrasiyorum canm. Cuma cumartesi misafirim var. Telaslardayim. Insallah bebisin vakitlice gelir. Bebegin anneannesini bekler insallah. Annen yanindayken doğuma gitmen bambaşka olur. İnşallah aceleci olmaz

ben anlamafim canim icerigi ne yani ornek verirmisin ?

Menum
Sabah
1 tane kepekli tost (peynirli)
Domates
Salatalık
2 tane zeytin

Öğlen
Tavuk ciger
1 dilim tam buğday ekmek
Sogan salatasi

Aksam
Tonbalikli marol salatasi (yicem 6da)

Spor
1 saat yürüyüş

Su 3litre
menün çok güzel , suyuna hayran kaldım ,sporunda çok iyi canım :) cuma öncesi çok güzel beslenmişsin :)

Ya ben size bir sey sormak istiyorum. Ben desem ki şeri hukukunceza yaptirimlarinidogru bulmuyorum bu durum benim tevbe dine bagliligimi etkilwr mi yani dememek mi lazim
canım bazı kurallar banada ters geliyor ama Allah öyle emretmiş işte , din zaten sorgulamadan kabul etmen gereken bir şey eğer inanıyorsan , ters gelsede eğer inanıyorsan Allah öyle emretmiş diyip boyun eğeceksin yapacak bir şey yok :)

sen uyuyosun şuan değilmi :) kalkınca hemen hastaneye mi gideceksin canım ...habersiz bırakma beni...bende iyiyim sınav stresi işte onun dışında iyiyim çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…