- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Teşekkürler canım :)oyy agzim sulandi ne guzel menu, lesliede harika :))
Günaydın :)günaydın canlarım :)
canim hiiic zorlama, milletinde dediklerine kulak asma..
oyy bende senin mesajina duygulandim canim..
Haydi kizlar adimlamaya :)
artsin canim, azmin daim olsun:)
sifa olsun canim:)
ahh bu asker bizim Fatimemizin aklini basindan aldi..
hafta sonu gidiyor mu kayinvalidenler askeri ziyarete gulum?
ablam az yormaya calistim kendimi.
ama esim hasta geldi isten
grip olmus bir gorsen nazi, niyazi ormanda 10 kaplan gucunde, beni cok zor bir hafta sonu bekliyor
hastayim diye Akina da yanasmaz, oyy oyyyy
Bebegi her aya dusunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin
Kuzum regli bitiminden 2 gun sonea baslamak gerekiyomus ben yanlis biliyodum regliyle baslamistim ama sen dogrusunu yap :)
Bu arada kizlar yazislamalari ancak okuyabildim acaba demlemesini mi yanlis yapiyosun kuzum ben yapiyorum tadi cok guzel cok da rahat iciliyo agiz kokusu felan da kesinlikle yok bitki cayi gibi oluyo..
Ama soyle bi durum var oldukca sicak iceceksin ılındıktan sonra tadı fena oluyo hele soguk hiiic icilmiyo baya sicakken bitki cayi gibi tatlimsi bi tadi var
Dahlia_ canım yüzündeki sivilceler için kil maskesi uygula derim biraz kilin içine 1 domatesin suyunu sık macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür 1saat beklet sonra yıka haftada ikidefa uygula bana teşekkür ediceksin:))))benim yüzümde tekbir sivilce bile ćıkmıyo çok şükür :))))
Teşekkürler canım inşallah :)) dediğim gibi spor salonu var bu hafta salı ve cuma güzel etkiyi verir inşallah :))cok sagol gulum.
listeye girdin bugun hayirli olsun:)
haftaya lutfen listenin hatrina guzel bir eksiyle gel,yuzumuz gulsun:)
bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))
tebrikler kuzum:)
ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...
cok tesekkur ederim canim benim:)
canim sen bir gebelik testi alip yapsana..
hic degilse icimiz rahat eder..
diger turlu reglidense de sislik normal.
ama bu hafta takimin ortalamasini cok kotu etkiledi arti gelmen..
haftaya o eksi gelecek, baska yolu yok:)
tebrikler canim:))
devami gelsin insallah..
Teşekkürler canım inşallah güzel eksiler gelir hepimizden hafta derece bizim olurListemiz hazir hemen paylasiyorum.
umutLatahzen ve Ebush_354 listeye girisiniz hayirli olsun guzeller..
Bu hafta ortalamamiz cok kotu, ben derece beklerken, sonuncu olacagiz bu gidisle
***4. Takım 491. Etap ***
gogo2405 (67.3/66.8/0.5/%0.74)
tiffany20 (52/52.1/+0.1/%-0.19)
KarKralicesi (69/68.6/0.4/%0.58)
Alya008 (68.2/69/+0.8/%-1.17)
gulpinargul (81.7/81.6/0.1/%0.12)
haeshin (61.2/60.8/0.4/%0.65)
Pembe hayaller(60///%) kilosu sabit
Burçak41(52/51.5/0.5/%0.96)
umutLatahzen (79.9/79.6/0.3/%0.38) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (83.2/82.7/0.5/%0.60) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60
4. Takim Ortalaması: % 0.267
***UGUR BOCUKLERI***
belindamm (67/66.8/0.2/%0.30) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
marlin18 (57.1/56.7/0.4/%0.70)
fyzanur (78.1/76.5/1.6/%2.05)
edsoff (82.5///%)
Masalim_ (87.7///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75.1/75/0.1/%)0.13 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (91/90.8/0.2/%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64/64.7/+0.7/%-1.09)yeni uye, Baslangic kilosu:64, Baslangic tarihi:5 Kasim.
Ortalama: %
Kuzum sogani o dedigin sekilde sürekli yiyoruz zaten :)
Ve sogan sarmisak dedigin gibi cok faydali vücusa direk dogal antibiyotik..
Ama bu sogan kürü pko ya gerilemesine yardimci kuzum ondan cabaliyoruzEbush_354 la ben en azindan bu yuzden
Aynen canım pcosluyum ben de amaç tabi ki bebiş... Soğanı zaten ben çok severim hemen hemen her gün yerim ama o şekilde bir faydasını inan hiç görmedim kısırın üzerine sumaklı soğan yaparım genelde ya da çoban salataya güzel oluyor belki bu sefer soğan suyu etki eder dedim bakalımTatlım bende pko luyum günlük düzenli 1 tane soğan özellikle kahvaltıda hem regl düzenliyor hemde oda hamile kalmayı kolaylaştırıyo saraçoğlu söylemişti hatta o bide üzerine sumak döküp yiyin demişti
Feyzosum akşam yatmadan yarım saat önce papatya çayı demleyip iç ise yarıyor bi dene bakGecenin 4ü,,,bölük pörçük uykunun dibine vurdum,,,ne uyaniyon demi uyu yoookkk illa uyanacamm,,,
Kuzum bende pko yok icmemde zarar olmaz dimi ? ??Bebegi her aya dusunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin
Kuzum regli bitiminden 2 gun sonea baslamak gerekiyomus ben yanlis biliyodum regliyle baslamistim ama sen dogrusunu yap :)
Bu arada kizlar yazislamalari ancak okuyabildim acaba demlemesini mi yanlis yapiyosun kuzum ben yapiyorum tadi cok guzel cok da rahat iciliyo agiz kokusu felan da kesinlikle yok bitki cayi gibi oluyo..
Ama soyle bi durum var oldukca sicak iceceksin ılındıktan sonra tadı fena oluyo hele soguk hiiic icilmiyo baya sicakken bitki cayi gibi tatlimsi bi tadi var
Bildiğim kadarıyla canım yumurtalıkları çalıştırmak için kullanılabiliyor ya da vücutta iltihap olduğunu düşünüyorsanKuzum bende pko yok icmemde zarar olmaz dimi ? ??
tamam canım :) dışarı çıkmıştım bilseydim alırdım :)Feyzosum akşam yatmadan yarım saat önce papatya çayı demleyip iç ise yarıyor bi dene bak
canm tiyi vereyim herkesin yumurtlamasi ayni degil ama genel ayni . eger benim gibiyseniz adete bi kac gun kala yumurtluyir olebilirsinuz . yapmaniz grreken tek sey 2 gunde 1 duzenli . adet o.lana kadar . bole . bi bakion hamis :) vallahi vok utanarak yaziorum . ama yarari olur belki yazim dedim ,Bebegi her aya dusunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?