Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanlarim benim tabloda başlangıç kilometre 64 görünüyor ama 64.7 ile basladm. ilk gün öğleden sonraydı net kilo mu bilmediğinden yazamamistim. Ertesi gün tartildin sabah64.7 ydim.64.2 yim bugün. bilginize arz ederim

Günaydınnn :)
Mutlu haftasonları :)
Bugün yine biraz kaçak olucam, misafir gelecek falann o yüzden akşama anca gelirim...

Adım yarışmamızı unutmayalım lütfen

Eşine geçmiş olsun canım.. Kolay gelsin sana..

Evet canım bugün mü yarın mı bilmiyorum ama gidecekler..

Ben bütün gece bekletileni yapmıştım canım..
Kavanoza soğanı koyup üzerine ılık su alıp sabaha kadar bekletiyordum..
Nasıl yapılırsa yapılsın, soğanın tadını sevmeyene ağır geliyor..

Canım benim yaa yüzümle bitse daha ne derdim olur kii :))
Yüzümde çıkmasını engellesem sırtıma çıkıyor, yer bulamasa çıkmaya omuzlarıma çıkıyorr. :))
O yüzden böyle içten kurutmalı birşey istiyorum..

Teşekkürler canım inşallah :)) dediğim gibi spor salonu var bu hafta salı ve cuma güzel etkiyi verir inşallah :))

Teşekkürler canım inşallah güzel eksiler gelir hepimizden hafta derece bizim olur

Aynen canım pcosluyum ben de amaç tabi ki bebiş... Soğanı zaten ben çok severim hemen hemen her gün yerim ama o şekilde bir faydasını inan hiç görmedim kısırın üzerine sumaklı soğan yaparım genelde ya da çoban salataya güzel oluyor belki bu sefer soğan suyu etki eder dedim bakalım

Kuzum bende pko yok icmemde zarar olmaz dimi ? ??

Dünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
Domates salatalık

Öğle
1 ızgara tavuk baget
2 kaşık pilav
Çoban salata

Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık taze fasulye
1 tavuk baget (ızgara)
1 kaşık pilav

2 lt su
Yarım saat youtube dan egzersiz

canm tiyi vereyim herkesin yumurtlamasi ayni degil ama genel ayni . eger benim gibiyseniz adete bi kac gun kala yumurtluyir olebilirsinuz . yapmaniz grreken tek sey 2 gunde 1 duzenli . adet o.lana kadar . bole . bi bakion hamis :) vallahi vok utanarak yaziorum . ama yarari olur belki yazim dedim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…