Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar soğanı n suyunu içemeyenler için söylüyorum sabah kahvaltıda yada herhangi bir öğünde Birtane soğan doğrayıp yemeğin yanında yada yanına domates salatalıkla tüketebilirsiniz aynı görevi görüyor hatta bu şekilde daha da faydalı tavsiyemi dikkate alın derim :)))

Son düzenleme:
@AKovser canım yüzündeki sivilceler için kil maskesi uygula derim biraz kilin içine 1 domatesin suyunu sık macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür 1saat beklet sonra yıka haftada ikidefa uygula bana teşekkür ediceksin:))))benim yüzümde tekbir sivilce bile ćıkmıyo çok şükür :))))

Kuzum sogani o dedigin sekilde sürekli yiyoruz zaten :)
Ve sogan sarmisak dedigin gibi cok faydali vücusa direk dogal antibiyotik..
Ama bu sogan kürü pko ya gerilemesine yardimci kuzum ondan cabaliyoruz Ebush_354 la ben en azindan bu yuzden

Tatlım bende pko luyum günlük düzenli 1 tane soğan özellikle kahvaltıda hem regl düzenliyor hemde oda hamile kalmayı kolaylaştırıyo saraçoğlu söylemişti hatta o bide üzerine sumak döküp yiyin demişti

kil maskesi markası önerirmisin canım bende alayım :)

kil maskesi markası önerirmisin canım bende alayım :)
Canım marka yok aktara gidip kil alıyosun 3 liralık alsan birsürü veriyorlar ve uzun zaman gidiyo maskelere para verme zaten aynı şey ve kilin içine istediğin malzemeyi karıştırabilirsin bal süt limon yoğurt yumarta vs hemde doğal:)))

o aktardaki kimyasal olmasın ,başka bişey için kullanılandan felan verirse ayy yüzüm mahvolur

nemlendiricim yokta o yüzde sordum bitanem ,yağlı cildim var yağlandırıyor mu o ? bugün kili alıyım gidiyimde
Aynen canım kili mutlaka dene şiddetle tavsiye ediyorum domatesle yap haftada ikidefa mutlaka yap farkı görüceksin hem cildin beyazliyacak hemde yüzün tertemiz olucak:)))

Gunaydiiin hanimlarrr.... sukur kabizligim duzeldi. Gecerli olur my bilmiyorum amaBen yinede bildireyim

Baslangic kilo 64.7
Guncel kg 64.2
Fark -500
Cok sevindim bugun tam bir hafta oldu. Motive oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…