Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım, geçiyor sanırım yavaş yavaş..

Canim menün kek disinda süper :) ♡

Benim ki de anneci canım emzirerek uyutabiliyorum ancak eh öyle olunca da kimseden fayda yok kızım 8 aylık 6 aya kadar uykusu çok duzenliydi ne olduysa 6 aydan sonra kabusa döndü gece olunca bana da afakanlar basıyor artık aynen kendime vakit ayırmak nasıl bir şeydi unuttum yapışık ikiz gibiyiz varsa yoksa minnoş benim de sinirlerim bozuluyor artık durduk yere ağlamaya başlıyorum annelik zor zanaat valla
Kimsecikler yok hep ben uyuduktan sonra muhabbeoluyor ya. Benim kız etkenci olduğu için bende erken uyuyorum gerci
Ne güzel uyuyabiliyorsun en azından canım :)
Çok güzel geçmiş bugünün tebrikler:)
Teşekkürler canım
canim 4 yasina kendini iyice bilene kadar bole napalim benimkide 27 aylik hemide erkek tavanlara tirmanmaya calisiyor dusun keske sadce nazi niyazi olsa sadce disi olsa o gunler daha kolaymis :)
Oyy oyy
Menün süper
Amanin daha neler gelecek başıma napalim dünyalar feda bu minnoslara

ne dmek tatlim sizde bana dua edin insallah kardeslerin duasi daha cabuk olur. kendine ettigin duadansa baskasinin sana ettigi dua daha cabuk kabul oluyor allah katinda :)

aynen ole iyi yapmisim bende o konuda hata yaptim 1 sene hayr dedim cocuga ama inatla yapti . sonra internette arastrdim birakin vursun diodu . vurdu vurdu bide bize bakio biz ona bakmiomus gibi yaptik vazgecti. biz hayr dedikce o daha cok sinirleniyor cunku hayr kelimesini sevmiyor bencede cok keskin ve dogru olmayan bi kelime . etrafmdakiler bide dioki hayr i ogret. cocuk daha beter oluyor . bende dedim sizinki hayiri ogretin benim bildigim yol yetiyor diorum .

daha dur canim sen basindasin daha smdiden tirnaklarinj yersen yandin :)

ye ye bizim icin de ye :) hamile olasim var

Kızlar merhaba hepinize, beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama 7/8 ay önce falan bu takimdaydım. Ebrulime yazdim ama sanırım foruma girmedi hiç. Ya sakıncası yoksa ben tekrar dönmek istiyorum buraya Ama su var takımdan ayrilmamin sebebi son zamanlarda yediklerime dikkat edemiyordum, depresiftim ve günlük yediklerimi yazmadığım oluyordu (nadiren).. bu durumlar degismedi ama sizler insani destekliyorsunuz ve yarış havası ise yarıyor az buçuk. Bu aralar rejim yapmak istiyorum ama motive olamiyorum yine, ayrildigimdan beridir bişey degismedi yanı.. neyse destan yazdım beni tekrar araniza alırsanız, coookkk sevinirim almazsanizda başka takıma artık

Hoşgeldin :)
Niye almayalım canım, bir birimize destek için varız burda..
Ama sen de bizden önce kendine söz ver, başaracağına inan..
Takımın kuralları belli canım, hergün menü yazmak şart..
Yediklerine dikkat edemeyeceksen biz de sana yardımcı olamayız maalesef..
Kararlıysan aramıza hoşgeldin tekrar :)
İlk sayfada kurallar var onları oku, sonra yine ilk sayfadaki forumu doldur seni daha iyi tanıyalım :)

Yawrukush canım ben 2 gündür pek birşey yiyemiyorum, yazacak menü yok o yüzden..
Dün yarım saatten fazla yürüyüş yaptım..
Bugün akşam 1 köfte yedim ekmekle, bol su ve çay içtim..
Yürüyüş de yarım saat anca olmuştur..

Seni hatirliyorum canım zayıflamak konusunda kararliyim ama sorunum evde tatlı veya aburcubur olduğunda yememem gerekirken sanki 45 kiloymusum gibi hunharca yiyorum.. sanki biri kukla oynatır gibi oynuyor benimle ve iradem yokmuş gibi geliyor. Tabi bunlar saçma bahanelerle yemezsen yemezsin bitti. Eve abur cubur girmeyecek bende tatlı yapmicam o kadar.

Hanımlar ben kendimi tanitayim şimdiden siz yarın okumuş olursunuz,ilerde takıma girersem de şimdiden tanışmış olalım..

Kullanıcı Adı :valentinusnf
İsim (İsteğe Bağlı ): ceren
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten mütevellit baliketli halim su yaşıma kadar devam etmekte, metabolizmamin yavaşlığı da cabasi..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? küçük beden olabilmek, küçük beden kiyafetlere girebilmek, gobegimi icime çekmeden rahat yasayabilmek, fit olmak... Vs.

Sen tatlı, hamur işi yapma..
Daha sağlıklı yemekler yap..
Sonra evde abur cubur yerine hurma, kuru kayısı, kuruyemiş bulundur..
Canın tatlı çektiği zaman içebiliyorsan tarçınlı süt iç, yok eğer miden almıyorsa 1 en fazla 3 hurma ye.. Hergün değil tabi..
Ve de yeşilçay mutlaka hergün tüket.. Hatta belli saatlerin olsun yeşilçay için, çok iyi oluyor..
Bunlar sadece yapabileceklerinin bir kısmı ama çok faydası olur sana..
Kendini iradesiz görme, başaracağım de o kadar..

Ben de Fatime, memnun oldum Ceren :)

Sen nick değiştirdin mi canım ? Bir yandan çok tanıdık geliyorsun bir yandan çıkaramadım :)

Zaten bir suredir sağlıksız, yiyeceklerimi sagliklilarla degistirdim coksukur baya düzeldi tukettigim gidalar ama goz acligi vardır ya evde meyve varsa veya kuruyemiş ( ki ikisini de sevmem) abur cubur yoksa o kuruyemiş avuclarca yiyorum. Sağlıklı gıdaları da çok tukettigim için kilo veremiyorum son bir iki aydır. Özellikle belirttim çünkü abur cubur ve tatlıları son iki aydır azalttim. Neyse canım ben hatalarım nerde biliyorum dediğin gibi tarcinli süt tatlı ihtiyacimi keser ona abanayim biraz, Yeşilçay tuketiyorum zaten. Birde yedikleri mi yavaş yavas tadını ala ala yersem bizimbiraz daha doğar herhalde

Ben de Fatime, memnun oldum Ceren :)

Sen nick değiştirdin mi canım ? Bir yandan çok tanıdık geliyorsun bir yandan çıkaramadım :)
Degistirdim ama önceki neydi hatırlamıyorum seni isminden değil ama nickin ve profil resminden tanıdım birşey soracagim canim ulkerin mi etinin mi gong diye bir mısır veya pirinç patlağı var. Onu biliyor musun bilmiyorum ama içeriği bana masum geldi acaba bahsi geçti mi burda hic ara öğün alternatifi olarak?

Dediğin gibi hatalarının farkındasın zaten, yavaş yavaş düzeltirsin..
Kendine güven sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…