Sağol gülüm Allah razi olsun. nasıl oldun bugünNe demek canım benim ya, sen bu halinle uğraşıyorsun bizimle, benim yaptığım ne kii..
Midemi, karnımı üşütmüşüm galiba, ikisi bir birine karıştı resmen 2 gündür, doğru düzgün birşey de yiyemiyorum..
Susuyorum ancak, evde suyu, çayı bitirdim :))
Çok şükürr :) Bitiriyoruz Allahın izni ile inşaAllah..
Aleyküm selam canım..
Çok sevindim hayırlı olsunn :)
En sonunda dün konuşabildim de öğrendim bunları canım yoksa ben direk olarak ortak kararları sanıyordum çünkğ bana öyle aksettirildi. Bakalım bugün bir gideceğim neler olacak.. Bilmiyorum valla neden yapıyorlar madem yapacaklar neden en başta arıyorlar?canim sende yetkili kisiye ulasip , bir tane mudur boyle boyle soylemis diye haberdar etsen.
insanlar neden boyle seyler yapar ki, anlamiyorum
Hoşgeldin cerencimZaten bir suredir sağlıksız, yiyeceklerimi sagliklilarla degistirdim coksukur baya düzeldi tukettigim gidalar ama goz acligi vardır ya evde meyve varsa veya kuruyemiş ( ki ikisini de sevmem) abur cubur yoksa o kuruyemiş avuclarca yiyorum. Sağlıklı gıdaları da çok tukettigim için kilo veremiyorum son bir iki aydır. Özellikle belirttim çünkü abur cubur ve tatlıları son iki aydır azalttim. Neyse canım ben hatalarım nerde biliyorum dediğin gibi tarcinli süt tatlı ihtiyacimi keser ona abanayim biraz, Yeşilçay tuketiyorum zaten. Birde yedikleri mi yavaş yavas tadını ala ala yersem bizimbiraz daha doğar herhalde
haydi insallah kuzum acil sifalar..
askerden haber var mi gulum?
Sağol gülüm Allah razi olsun. nasıl oldun bugün
aklinda daha etkili bi teklif var sole kiz :)Sabah sabah güldürdün kız :) inşallah alır da masaj kurtarır mı bilmem
Daha tam gelmiş sayılmam ama hosbuldummm canimmHoşgeldin cerencim
Hosbuldummm canim sanırım hatirladim nickimi chrkssnghndi nickim.. bu arada seni de hatirliyorum, gogoyu da hatirliyorum... İşte paketli gıdalardan uzaklastim ama bu ara kayinvalidem hastanede yatıyor yemek çıkmıyor ona acilde çünkü paketli uruner almak zorundayız kendimiz için en masum gong diye aklimda kalmış.. hayatım bi duzene girse su ara kendimi sağlıklı beslenmeye adapte edebilecemcanim cok bir sey yiyemiyorum, bebek iyice kaburgalarim dayandi, bir kase corba icsem rahatsiz ediyor:)
canim elbette katilabilirsin aramiza..
7-8 ay once ben yine takimdaydim kuzum, ama nickin degismis muhtemelen cikaramadim bu nickinden..
tamam bir tanem sporlarin tam, yemeklerden muaf:)
tekrar hosgeldin Cerencim, seni aramizda gormek cok guzel.
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis dogmak uzere:)
beden egitimi ogretmeniyim, azmedersen butun fazlaliklarindan kurtulacagina suphem yok canim :)
canim mumkun oldugunca paketli urun tuketme sagligin icin.
ara ogunlerde 1 meyve, salatalik-havuc, 1 kase yogurt, 1 bardak sut, 1 avuc olmak kaydiyla kuruyemis tuketebilirsin.
ancak bu eti gongda bir ara ogun takviyesi olabilir kalorisi oldukca dusuk.
1 elmayla es deger diyebiliriz.
yani baska birsey yemeye firsatin olmadiginda yiyebilirsin canim :)
canim ben dunyanin bir ucunda yasiyorum.
abd cok kapitalist bir ulke esim ise gidip, faturalar, sigortalar vs ile ugrasmaktan baska yardimda bulunamiyor bana.
Oglum kolikli bir bebekti, gecede defalarca (10-12 sefer)uyandigimi bilirim, koltuklarda uyudugumu.)
demem o ki her cocuk farkli , baskalariyla kiyaslama, oyle yada boyle buyuyorlar ve bu gunler bir daha gelmiyor.
uzme kendini canim benim...
1 salatalik ye yat canim, ya da 1 bardak sut ic yat:)
tunaydin canim buralarda kimse yok :) iki lafin belini kiramiotuz surda herkes dagilmis :)Kizlar hepinize günaydın
Burası yağmur lu ve soğuk .böyle havalarda içim sıkılıyor . şimdiden karanlık oldu
Bilmem ki güzel bir sofra kur belki aklını çelersin alıraklinda daha etkili bi teklif var sole kiz :)
hic sanmiorum 500 tlye 1 yemek :) yazik adamin aprasi yok kizzzz saka yapiom .. ev alicaz arioruz ..Bilmem ki güzel bir sofra kur belki aklını çelersin alır
Ev mi alacaksın kuzum yoksa kiralık mı öyle valla ekonomik sıkıntılar bitmiyorhic sanmiorum 500 tlye 1 yemek :) yazik adamin aprasi yok kizzzz saka yapiom .. ev alicaz arioruz ..
Canım nasılsın sınavlar nasıl gidiyorYa cok uzak kaldim bennnn kusura bakmayiiin sinavlar malum
ev alicaz ama paramiz az bi tek esim calisior asgari ucretten biraz fazla aliyor . tek can calisior kolaymiEv mi alacaksın kuzum yoksa kiralık mı öyle valla ekonomik sıkıntılar bitmiyor
. öğle vakti herkesin işi var demek ki. akşam toplanır herkes . Bende kızın karnını doyuruyorum .tunaydin canim buralarda kimse yok :) iki lafin belini kiramiotuz surda herkes dagilmis :)
dogru :) benim minnosta uyuyor .. öğle vakti herkesin işi var demek ki. akşam toplanır herkes . Bende kızın karnını doyuruyorum .
Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmazev alicaz ama paramiz az bi tek esim calisior asgari ucretten biraz fazla aliyor . tek can calisior kolaymicebimize gore bakioz bakalim . az kredi cekip bende yardim edicem zannedersem ama bi vasifim yok maleseff evde oturarak sigortada odenmiyor seneler geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?