Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol gülüm Allah razi olsun. nasıl oldun bugün

canim sende yetkili kisiye ulasip , bir tane mudur boyle boyle soylemis diye haberdar etsen.
insanlar neden boyle seyler yapar ki, anlamiyorum
En sonunda dün konuşabildim de öğrendim bunları canım yoksa ben direk olarak ortak kararları sanıyordum çünkğ bana öyle aksettirildi. Bakalım bugün bir gideceğim neler olacak.. Bilmiyorum valla neden yapıyorlar madem yapacaklar neden en başta arıyorlar?

Hoşgeldin cerencim

Hoşgeldin cerencim
Daha tam gelmiş sayılmam ama hosbuldummm canimm
Hosbuldummm canim sanırım hatirladim nickimi chrkssnghndi nickim.. bu arada seni de hatirliyorum, gogoyu da hatirliyorum... İşte paketli gıdalardan uzaklastim ama bu ara kayinvalidem hastanede yatıyor yemek çıkmıyor ona acilde çünkü paketli uruner almak zorundayız kendimiz için en masum gong diye aklimda kalmış.. hayatım bi duzene girse su ara kendimi sağlıklı beslenmeye adapte edebilecem

Ev mi alacaksın kuzum yoksa kiralık mı öyle valla ekonomik sıkıntılar bitmiyor
ev alicaz ama paramiz az bi tek esim calisior asgari ucretten biraz fazla aliyor . tek can calisior kolaymi cebimize gore bakioz bakalim . az kredi cekip bende yardim edicem zannedersem ama bi vasifim yok maleseff evde oturarak sigortada odenmiyor seneler geciyor

Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…