Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eti gong :) Ama hiç hatırlamıyorum bahsi geçmedi sanırım..
Onu bir kaptana soralım canım, ama bana masum gibi görünmüyor nedense :)
Yani onun yerine eti formlardan ye eğer illa ki birşey istiyorsa canın..

Eti gong :) Ama hiç hatırlamıyorum bahsi geçmedi sanırım..
Onu bir kaptana soralım canım, ama bana masum gibi görünmüyor nedense :)
Yani onun yerine eti formlardan ye eğer illa ki birşey istiyorsa canın..
Paketli urun olduğu için içine sinmiyordur benim oyle cunku bilmiyorum o daha tok tutuyor sanki bi araştırmak lazım.. neyse canım ben yatayim hayırlı geceler sana..

Canm uyku mu denirrrr.. bak bu saatte uyutmaya çalışıyorum. Hemde tam bir saattir.. iki üç saat kesintisiz uyuyorum anca

Aynen çok zorlanıyorum benden baştan beri tek bakiyorum kimsem yok. Allah yardımcımız olsun valla. Kucukken çok kalkması hariç daha kolaymid. Ve bizim de 7 aylik tan sonra bozuldu dişler geliyor diye. İnanır misin daha 3 4 aylıkken 8-9 saat kesintisiz yatardii.. şimdi nerdeee..gündüz bile kesik yatıyor. Beterin beteri var deyip şükredelim. Sizinki distendir diyeyim ... sunu da ekleyeyim bahaneler bitmezz. Disi gazi hastalığı atak dönemi diye gecistirelim biz .arkadaşımın bebeği var maşallah diyeyim hiç mi Disi çıkmaz hiç mi sancilanmaz masallah ya. Bizdeki bahane anacim uyuyan uyuyor..

Hiç birşey yememissin yaaa

bende iyiyim canim benim..
agrim sancim normal olcude var artik son zamanlar normal:)
bende ayni durumdayim 2. cocuk geliyor 3 cocugum olacak toplam :))

iyiyim canim hayat kosturmacasi aynen devam:)
Kuzularda iyiler sagol sordugun icin:)
senin miniginin de disleri agrisiz, sizisiz cikar insallah canim..

iyiyim canim benim seni sormali:)
sende ne var ne yok, okul , sagligin nasil?
egzersiz neden yapmadin bugun:)

menulerin guzel canim:)
gecmis olsun bagirsaklarin insallah bugune duzelir...

Sağol canım, geçiyor sanırım yavaş yavaş..
haydi insallah kuzum acil sifalar..
askerden haber var mi gulum?

canim benim cok az yemissin, iyilesemedin mi kuzum?

ye ye bizim icin de ye :) hamile olasim var
canim cok bir sey yiyemiyorum, bebek iyice kaburgalarim dayandi, bir kase corba icsem rahatsiz ediyor:)

canim elbette katilabilirsin aramiza..
7-8 ay once ben yine takimdaydim kuzum, ama nickin degismis muhtemelen cikaramadim bu nickinden..

tamam bir tanem sporlarin tam, yemeklerden muaf:)

tekrar hosgeldin Cerencim, seni aramizda gormek cok guzel.
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis dogmak uzere:)
beden egitimi ogretmeniyim, azmedersen butun fazlaliklarindan kurtulacagina suphem yok canim :)

canim mumkun oldugunca paketli urun tuketme sagligin icin.
ara ogunlerde 1 meyve, salatalik-havuc, 1 kase yogurt, 1 bardak sut, 1 avuc olmak kaydiyla kuruyemis tuketebilirsin.
ancak bu eti gongda bir ara ogun takviyesi olabilir kalorisi oldukca dusuk.
1 elmayla es deger diyebiliriz.
yani baska birsey yemeye firsatin olmadiginda yiyebilirsin canim :)

canim ben dunyanin bir ucunda yasiyorum.
abd cok kapitalist bir ulke esim ise gidip, faturalar, sigortalar vs ile ugrasmaktan baska yardimda bulunamiyor bana.
Oglum kolikli bir bebekti, gecede defalarca (10-12 sefer)uyandigimi bilirim, koltuklarda uyudugumu.)
demem o ki her cocuk farkli , baskalariyla kiyaslama, oyle yada boyle buyuyorlar ve bu gunler bir daha gelmiyor.
uzme kendini canim benim...

Bu saatte kalkinca midem deliniyor sanki ya
1 salatalik ye yat canim, ya da 1 bardak sut ic yat:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen -ODUL ---
haeshin-------
gogo2405ODUL ------
tiffany20- -----
Burcak41 ODUL - 100IA---
AKovser ODUL MUAF MUAF ---
KarKralicesiODUL 10 DK Y ----
belindamm 10DK Y-250IA ----
Alya008ODUL 10DK Y ---
edsoff- ---
pembe hayaller200IA - ----
marlin18ODUL 10DK Y15DK Y 100IA ---
Saadetim33100IA ---
Ebush_354 ---
zeynepRKODUL 100IA MUAF100IA ---
fyzanurODUL 100M ---
Papillon_ ODUL ---
gulpinargul--- 10DK Y---

[/td][/td][/td][/td]

Guzel takimim hepinize gunaydin, bol enerjili, bol keyifli, bol eksili, kacamaksiz bir gun diliyorum.
Hastalarimiza acil sifalar, sinavlari olanlara basarilar, dis cikaran kuzulara agrisiz sancisiz inciler, yogun calisan citirlarada kolayliklar diliyorum, gununuz cooook guzel gecsin insallah.

Kaptanm ne uykusu nobetciyim ben hergün 4-5 ten Sonra.. iyice kesik yatıyor cunku
Hay Allah uyumuyor mu kuzucuk
olsun yinede internete falan girme canim, o uyursa hemen sende uyu...

Bir yandan çok fena gribim. Her yanım dökülüyor. Fosur fosur burnumda akıyor
evet birde hastasin, insallah uyur kuzucuk, oglen uykusunda da hemen uyu bugun canim..

Benim tekliften sonra haber vermem gerekiyordu ki ben dönüş yaptım ama en yetkiliye ulaşamadım.. Ve bana sekreter aracılığıyla biz işimizi hallettik diye haber göndermişti. Ben de tabi çok sinirlendim sanki gırtlaklarına ben yapıştım iş diye.. Meğersem müdürlerden birisi haber vermedi biz de başımızın çaresine baktık diye yalan söylemiş

canim sende yetkili kisiye ulasip , bir tane mudur boyle boyle soylemis diye haberdar etsen.
insanlar neden boyle seyler yapar ki, anlamiyorum

ahhh benimde esimin kulaklari çınlasin yansin ahhh. dedim ona sen bana kosu bandi al ben senin ayagini 1 hafta masaj yapayim ne teklif etcem sasrdim
Sabah sabah güldürdün kız :) inşallah alır da masaj kurtarır mı bilmem

Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…