Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun toki evleri genelde uygun oluyor diyorlar hiç baktınız mı bilmem. ayrıca hiçte vasıfsız görme kendini şükür çok tatlı bir annesin iş güçte olurev alicaz ama paramiz az bi tek esim calisior asgari ucretten biraz fazla aliyor . tek can calisior kolaymicebimize gore bakioz bakalim . az kredi cekip bende yardim edicem zannedersem ama bi vasifim yok maleseff evde oturarak sigortada odenmiyor seneler geciyor
Benimkide gece uyumadı doğru düzgün . Sabah 9 ;30 kadar uyudu . kafam ağrıyor uykusuzluktan . büyük leri kaldır okula hazırla beslenme hazırla derken sabah bir kalkınca sonra uyumuyorumdogru :) benim minnosta uyuyor .
Hayırlı olsun eviniz canım borcu olmayan yok kiHiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz
Sağol canım . Evet doğru söylüyorsun
Hayırlı olsun eviniz canım borcu olmayan yok ki
benimkide 3 olsun ole calisicam . kendini bilsin . siz ne kadarina kredi cektiniz canim .? biz ole 10 sene vade falan istemioz . 3 sene falan en fazla 4 sene . cunku ben surekli calisamam kardeste istioruz .Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz
cok saol canim o senin tatliligin . ama hem cocuklu olmak hem tesetturlu olmak hemde hale lise okuyor olmak bazi is verenlere vasifsiz oluyorsun . bende ole heryerde calisamam . dinime goruslerime ibadetime uygun biryer olmali.Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun toki evleri genelde uygun oluyor diyorlar hiç baktınız mı bilmem. ayrıca hiçte vasıfsız görme kendini şükür çok tatlı bir annesin iş güçte olur
csnim herkesin borcu vat ama borc dedigin atiyorum 3 bin gelirin olur 2 binlik borcu ödeyesin . ama 1bucuk gelirin olupta 2binlik borcu odeyemessin gibi gibi . bizim durumda o . 1700 tl lik maasa 1000 tl lik ev kredisi odeyemessinki imkansiz . onu diorum . ben calismassam imkansiz ev alamayiz :/
Hayırlı olsun eviniz canım borcu olmayan yok ki
Haklısın gülüm bende tesettürlüyüm anlıyorum seni.ama iyi yönden bak gülüm ya okumamsaydın bak ne güzel okuyorsun elbet biter işte bulursun inşallahcok saol canim o senin tatliligin . ama hem cocuklu olmak hem tesetturlu olmak hemde hale lise okuyor olmak bazi is verenlere vasifsiz oluyorsun . bende ole heryerde calisamam . dinime goruslerime ibadetime uygun biryer olmali.
Evet haklısın gülüm kesinlikle. hele bankalardan 10000 çekiyorsun iki katı ödüyorsun çok zor hayat. ama mecbur herşey kuzumcsnim herkesin borcu vat ama borc dedigin atiyorum 3 bin gelirin olur 2 binlik borcu ödeyesin . ama 1bucuk gelirin olupta 2binlik borcu odeyemessin gibi gibi . bizim durumda o . 1700 tl lik maasa 1000 tl lik ev kredisi odeyemessinki imkansiz . onu diorum . ben calismassam imkansiz ev alamayiz :/
insallah canim ya biter kisa surede . tek medet umdugumuz yaradanimizHaklısın gülüm bende tesettürlüyüm anlıyorum seni.ama iyi yönden bak gülüm ya okumamsaydın bak ne güzel okuyorsun elbet biter işte bulursun inşallah
cok saol tatlim allah herkesin gonlundekini versin insallah :)Nihayet eve geldim azcık ortalığı toplayıp oturdum bi nescafe içtim. Yoruldum yine neyse yarın akşamüstü nöbete gitcem sonra iki gün evdeyim. Dünden yemeğim var biraz dinleneyim bulaşık makinesini boşaltıp yeni bulaşıkları yerlestircem bi makina çamaşır attım yıkanıyor. Yarın dinlenirim gündüz şimdi yapabildiğim kadar yapayım işleri.
eda-sofi edacim Allah gönlüne göre versin insallah
Cok yogun ya onceden cok umursamiyordum ama zormuş insan zamanla abliyor taabii. İki sinavim var yarinnCanım nasılsın sınavlar nasıl gidiyor
yinede isin aslini ogrenmissin hic degilse Ebrucum.En sonunda dün konuşabildim de öğrendim bunları canım yoksa ben direk olarak ortak kararları sanıyordum çünkğ bana öyle aksettirildi. Bakalım bugün bir gideceğim neler olacak.. Bilmiyorum valla neden yapıyorlar madem yapacaklar neden en başta arıyorlar?
Haydi gozunaydin Fatimem, 40li gunler kaldi ha , masallah:)İnşaAllah canım..
Var, pazar günü babası yanınadayken aramıştı :)
İyiyim galiba :)
son 2 güne göre biraz toparlandım..
anladim canim , hatirladim nickinide simdi:)Daha tam gelmiş sayılmam ama hosbuldummm canimm
Hosbuldummm canim sanırım hatirladim nickimi chrkssnghndi nickim.. bu arada seni de hatirliyorum, gogoyu da hatirliyorum... İşte paketli gıdalardan uzaklastim ama bu ara kayinvalidem hastanede yatıyor yemek çıkmıyor ona acilde çünkü paketli uruner almak zorundayız kendimiz için en masum gong diye aklimda kalmış.. hayatım bi duzene girse su ara kendimi sağlıklı beslenmeye adapte edebilecem
insallah gonlunuze, butcenize gore bir ev bulursunuz Edacim..hic sanmiorum 500 tlye 1 yemek :) yazik adamin aprasi yok kizzzz saka yapiom .. ev alicaz arioruz ..
sigortayi Turkiye'den mi yaptiracaksin canim?Hiç sorma.hep aynı dert.allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda alırsınız . bebiş biraz büyüsün bende düşünüyorum çalışmayı. bizde kredi çektik ev aldık borç harç . sigorta başlangıcı olsun istiyorum ilerde ne olur ne olmaz
kalori sayabilirsin canim dilersen, 1200-1300 kalori ideal gulum, gunluk kosturmacan, egzersizin var, oglandan durmuyor senin :)kaptanim kalori diyeti yapabilirmiyimYawrukush
bugun isin cokmus ablacim, yarinda kahve keyfi yapar, kitap okur dinlenirsin :)Nihayet eve geldim azcık ortalığı toplayıp oturdum bi nescafe içtim. Yoruldum yine neyse yarın akşamüstü nöbete gitcem sonra iki gün evdeyim. Dünden yemeğim var biraz dinleneyim bulaşık makinesini boşaltıp yeni bulaşıkları yerlestircem bi makina çamaşır attım yıkanıyor. Yarın dinlenirim gündüz şimdi yapabildiğim kadar yapayım işleri.
eda-sofi edacim Allah gönlüne göre versin insallah
canim sen sinavlarina oncelik ver, derslerin zaten agir, biz hep buradayiz Burcakcim:)Cok yogun ya onceden cok umursamiyordum ama zormuş insan zamanla abliyor taabii. İki sinavim var yarinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?