guzel olmus canim:)
bugun menun dune nazaran daha iyi kuzum..Bugünki menüm
Sabah
1 bardak sogan kürü
2 kuru incir
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Yarım yumurta
2-3 dilim patates (fırında)
1dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Ögle yok
Ara
1 bardak soğan kürü
Aksam
Kıymalı makarna (abartmadan)
Az yogurt
Ara
Sekersiz cay
3-4 minnak çakıl cukalata
Su
2.5 litre
Spor
3000 adım
Yawrukush
Dahlia_
ahh ahh yine harika bir manzara:)Eki Görüntüle 1911971 yağmurlu bir günde yürüyüş çok zevkliydi
canim ikramliklar kacmis biraz, cumaya az kaldi, bozma menulerini...İyi aksamlar kizlar yine pek yazamadm bugün. Bir yere davetliydm. Çocukla kosturmca derken saat bu saat olmuş.
Sabah 4 ve öğlen 13 arası yediklerim
bir avuç dut
5-6 badem
Bir yumurta
Peynir 5-6 zeytin
Bir ince dilim börek
Bir kaşık patates salatasi
İki şekersiz çay.
1 bardak portakal suyu
1 er tatlı kaşigi bal kaymak
Ara iki dilim elma bir dilim ayva
Zencefilli balli su
Akşam bir kepce taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık patates salata
İki lt su 2.5 olur.
5000 adim
hayirli , bereketli, kazancli is hayatin olsun kuzum, darisi esine..Güzel canım evlilikte zorlu ama güzel :)
Ay inşallah kuzum:) ay işler çok yoğun okulda tel çekmiyo köy okulundayım :) malesef atanamadı canıminşallah şubata
kurabiyeyi yap ama yeme Mervisim :)Canlarım bitanelerim nasılsınuzeltimle birlikte şimdi kurabiye yapacağız yarın misafiri gelcekmişte size yazmadan edemedim :)
Ozge varken gelme, sonra ozlersin beni :)Selam canlar..
Uğrayamadım yine bugün, bu ay sonuna kadar biraz böyle olucak gibi, Özge gidince daha sık gelmeye çalışırım..
Hoşgeldin canım aramıza :)
Kaptanın evetguzel olmus canim:)
bugun menun dune nazaran daha iyi kuzum..
ahh ahh yine harika bir manzara:)
canim ikramliklar kacmis biraz, cumaya az kaldi, bozma menulerini...
hayirli , bereketli, kazancli is hayatin olsun kuzum, darisi esine..
kurabiyeyi yap ama yeme Mervisim :)
Yemedim :)) amin sağol kuzum inşallah :)guzel olmus canim:)
canim cok isterim almak ama bugun firsat bulup okuyamam, ne zamana kadar?kizlar yasin almak isteyen varmiiiiii ?
tekrar hosgeldin Sevgicim.Kullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum
insallah canim, Allah gonlune gore versin..Yok canım burda sigortalı çalışmak istiyorum . bebiş anaokulu na başlasin.basliycam iş aramaya
evet Sevgicim.Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz dimi
bende iyiyim kuzum karnimi doyurdum, sizlere baktim azicik, simdi biraz ev isi zamani :)Iyidir canım sen nasılsın
orasi kesin canim ama insallah Allah kolaylastirir Edam, ondan baska kimseye guvenmiyorum, ancak o kolaylastirirsa kolaylasir her sey...cok kolay olmucagi kesin ozgecim :)
canim gunleri haftalik odul ogunun haline getir, haftada 1 kez odul hakkimiz var sonucta.Verirsin insallah azıcık moral motivasyonla olur insallah. Bende 1.5 yıldır bu kilodayim . 64-65 gidiyorum. Bakalım bu kez kararlıyım.. nefsine yenik düşmemek çok önemli .. su sıra günler oturma lar çok olcak Allahimm irademle nefsim arasindayim. Günler falan mahvediyor insanı ya. Birde 5 cesitten aşağı olmuyormuş. İlk kez güne gircem .ucundan kiuiisndan ala ala azıcık yersem iyidir
insallah guzel guzel uyur prenses, iyi istirahatler..Benim yat saati geldi kızlar gece mesaisi başlayacak. İnsallah kizim çok uyanmaz çok oksuruyorum kalktığında geri ytirmasi zor olacak . Evladım hasta olmasın ona bulasmasin da ben razıyım yine napayım...
Kızımın büyüyüp benimle muhabbet edeceğini hayal ede ede yataym ben. Ben kız çocuklarıyla oyun oynamaya muhabbet etmeye bayılıyorum .
tamam canim cumaya kadar dikkat et..Kaptanın evetyarın telafi edeceğim insallah..
harikasin Mervem :)Yemedim :)) amin sağol kuzum inşallah :)
canim isim yok niyet et sadce . 2gun icinde okunmali .canim cok isterim almak ama bugun firsat bulup okuyamam, ne zamana kadar?
tekrar hosgeldin Sevgicim.
azimle kilolari verecegini dusunuyorum ben, esinlede hic sorun etme bu durumu.
artik diledigin kiloya geleceksin insallah:)
insallah canim, Allah gonlune gore versin..
evet Sevgicim.
Hergun aksam menulerimizi, ictigimiz su miktarlarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
cuma gunleride ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse kiyafetsiz olarak tartilik, kilomuzu bildiriyoruz,
en gec saat 17ye kadar..
bende iyiyim kuzum karnimi doyurdum, sizlere baktim azicik, simdi biraz ev isi zamani :)
orasi kesin canim ama insallah Allah kolaylastirir Edam, ondan baska kimseye guvenmiyorum, ancak o kolaylastirirsa kolaylasir her sey...
Bugun degilde yarin okurum gulum, 1 tane alayim.canim isim yok niyet et sadce . 2gun icinde okunmali .
Ozge varken gelme, sonra ozlersin beni :)
seni gezgin hatun seni, olsun Fatimem, hergun yuruyus yapiyorsun ya cok seviniyorum :)Valla Özlicemmm
Öğlene kadar geliyorum o zaman sen olmuyorsun, sen gelince de ben evde olmuyorum :)
Bu saatlerde anca geliyorum işte
guzel olmus canim:)
seni gezgin hatun seni, olsun Fatimem, hergun yuruyus yapiyorsun ya cok seviniyorum :)
onlarada degisiklik oluyordur canim, havalar elverdigi surece toplanin bencede:)Yürüyorum çok şükür :)
Akşam kızlarla toplanıyoruz, sohbet, muhabbet kafam dağılıyor ama o da bu ay sonuna kadar..
Aralık ayını tek başıma atlatmak zorunda kalacağım :)
Havalar da iyice soğudu artık öyle sık sık görüşemeyeceğiz..
Bana kalırsa sene sonuna kadar böyle hergün toplanalım derim de hepsi evli, bazıları hamile, çocuklu.. Benim için hava hoş tabi :))
onlarada degisiklik oluyordur canim, havalar elverdigi surece toplanin bencede:)
hem tezkerede cabucak gelir bu sayede gulum..
Kızlar merhaba hepinize, beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama 7/8 ay önce falan bu takimdaydım. Ebrulime yazdim ama sanırım foruma girmedi hiç. Ya sakıncası yoksa ben tekrar dönmek istiyorum burayaAma su var takımdan ayrilmamin sebebi son zamanlarda yediklerime dikkat edemiyordum, depresiftim ve günlük yediklerimi yazmadığım oluyordu (nadiren).. bu durumlar degismedi ama sizler insani destekliyorsunuz ve yarış havası ise yarıyor az buçuk. Bu aralar rejim yapmak istiyorum ama motive olamiyorum yine, ayrildigimdan beridir bişey degismedi yanı.. neyse destan yazdım beni tekrar araniza alırsanız, coookkk sevinirim almazsanizda başka takıma artık
Hoşgeldin aramıza ceren. Ben Gonca 167 cm 67 kiloyum.Hanımlar ben kendimi tanitayim şimdiden siz yarın okumuş olursunuz,ilerde takıma girersem de şimdiden tanışmış olalım..
Kullanıcı Adı :valentinusnf
İsim (İsteğe Bağlı ): ceren
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten mütevellit baliketli halim su yaşıma kadar devam etmekte, metabolizmamin yavaşlığı da cabasi..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? küçük beden olabilmek, küçük beden kiyafetlere girebilmek, gobegimi icime çekmeden rahat yasayabilmek, fit olmak... Vs.
Zamanı varmı kuzum 2/3 güne refik biterkizlar yasin almak isteyen varmiiiiii ?
Hoşgeldin Sevgi ben Gonca 167 boy 67 kiloyum beraberce vericez kiloları üzme kendini.Kullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?