Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar kizlar yine pek yazamadm bugün. Bir yere davetliydm. Çocukla kosturmca derken saat bu saat olmuş.

Sabah 4 ve öğlen 13 arası yediklerim
bir avuç dut
5-6 badem
Bir yumurta
Peynir 5-6 zeytin
Bir ince dilim börek
Bir kaşık patates salatasi
İki şekersiz çay.
1 bardak portakal suyu
1 er tatlı kaşigi bal kaymak

Ara iki dilim elma bir dilim ayva
Zencefilli balli su

Akşam bir kepce taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık patates salata

İki lt su 2.5 olur.
5000 adim

Iyiyim yeni gelin şükür nasıl güzel mi batman kuzum evliliği sonraki sorumda sorayım
Güzel canım evlilikte zorlu ama güzel :)
amin canim ilk yillar gecsin sonra daha kolay, daha guzel oluyor her sey:)
is guc nasil canim, eniste atanabildin mi?
Ay inşallah kuzum:) ay işler çok yoğun okulda tel çekmiyo köy okulundayım :) malesef atanamadı canım inşallah şubata

tamam kaptancigimm :)

Canim hosgeldin aramiza, ilk sayfada kurallarimiz ve katilim formumuz var.
Kurallarimizi okuyup eger kabul ediyorsan, katilim formumuzu doldurabilir misin, boylece seni yakindan tanimis oluruz tum takim :)
Kullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum

Hoşgeldin sevgi

Hosgeldiiin. İnsallah çabucak verirsin bu eşler niye takımda kiloyaa o kısma sinir oldum ama öncelikle kendi sağlığımız için vermemiz sart

Yok canım burda sigortalı çalışmak istiyorum . bebiş anaokulu na başlasin.basliycam iş aramaya

Ben yurt dışında yaşıyorum canim . burda şartlar daha farklı . ev alalı 6 sene olacak . daha paranın 5te biri bile ödenmedi.bizim kredi ömür boyu sürecek yani.
Sigorta başlangıcım yok.bebiş büyüsün insaAllah iş bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…