- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Güzel canım evlilikte zorlu ama güzel :)Iyiyim yeni gelin şükür nasıl güzel mi batman kuzum evliliği sonraki sorumda sorayım
Ay inşallah kuzum:) ay işler çok yoğun okulda tel çekmiyo köy okulundayım :) malesef atanamadı canımamin canim ilk yillar gecsin sonra daha kolay, daha guzel oluyor her sey:)
is guc nasil canim, eniste atanabildin mi?
Aynen yaa hep savaş hep mücadele ne bu halimiz yaaa ben mola istiyorumahhhh zordur zor :) ama biz savasci mucadeleci kadinlariz huhuuuuu
Hoşbulduk ablacımm :) ayy söylemeyim :))Hoşgeldin Mervem nasılsın iyimisin söyle kaç kilo aldın fazla değildir inşaallah
tamam kaptancigimm :)kalori sayabilirsin canim dilersen, 1200-1300 kalori ideal gulum, gunluk kosturmacan, egzersizin var, oglandan durmuyor senin :)
bugun isin cokmus ablacim, yarinda kahve keyfi yapar, kitap okur dinlenirsin :)
orguyude unutmayalim:)
canim sen sinavlarina oncelik ver, derslerin zaten agir, biz hep buradayiz Burcakcim:)
Yarin ki sinavlarinda da simdiden basarilar kuzum:)
eltimi amannn allahimmm :)Canlarım bitanelerim nasılsınuzeltimle birlikte şimdi kurabiye yapacağız yarın misafiri gelcekmişte size yazmadan edemedim :)
Evet edoş:)eltimi amannn allahimmm :)
Kullanıcı Adı :elifimsuyumCanim hosgeldin aramiza, ilk sayfada kurallarimiz ve katilim formumuz var.
Kurallarimizi okuyup eger kabul ediyorsan, katilim formumuzu doldurabilir misin, boylece seni yakindan tanimis oluruz tum takim :)
Hoşgeldin sevgiKullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum
Ne için cnn okunacak ben okurum insallah. İki tane alirimkizlar yasin almak isteyen varmiiiiii ?
Teşekkürler hosbuldummaviboncukHoşgeldin sevgi
Yaptıktan sonra bir resim birde tarif alabilir miyimm. Şu ara çok misafirim olckCanlarım bitanelerim nasılsınuzeltimle birlikte şimdi kurabiye yapacağız yarın misafiri gelcekmişte size yazmadan edemedim :)
Tmm canım:) ama sana kendi yaptığım bi tarifi verebilirim:)Y
Yaptıktan sonra bir resim birde tarif alabilir miyimm. Şu ara çok misafirim olck
Hosgeldiiin. İnsallah çabucak verirsinKullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum
Yok canım burda sigortalı çalışmak istiyorum . bebiş anaokulu na başlasin.basliycam iş aramayayinede isin aslini ogrenmissin hic degilse Ebrucum.
Bugun gidebildin mi bir haber var mi canim?
Haydi gozunaydin Fatimem, 40li gunler kaldi ha , masallah:)
anladim canim , hatirladim nickinide simdi:)
nesi var kayinvalidenin?
insallah gonlunuze, butcenize gore bir ev bulursunuz Edacim..
sigortayi Turkiye'den mi yaptiracaksin canim?
evin borcunuda Allah odeme kolayligi versin..
Insallh canim aslında 2 yil once 70 kiloya kadar düştüm ama iki yılda geri aldım 18 kiloHosgeldiiin. İnsallah çabucak verirsinbu eşler niye takımda kiloyaa o kısma sinir oldum ama öncelikle kendi sağlığımız için vermemiz sart
Insallh canim aslında 2 yil once 70 kiloya kadar düştüm ama iki yılda geri aldım 18 kiloHosgeldiiin. İnsallah çabucak verirsinbu eşler niye takımda kiloyaa o kısma sinir oldum ama öncelikle kendi sağlığımız için vermemiz sart
Ben yurt dışında yaşıyorum canim . burda şartlar daha farklı . ev alalı 6 sene olacak . daha paranın 5te biri bile ödenmedi.bizim kredi ömür boyu sürecek yani.benimkide 3 olsun ole calisicam . kendini bilsin . siz ne kadarina kredi cektiniz canim .? biz ole 10 sene vade falan istemioz . 3 sene falan en fazla 4 sene . cunku ben surekli calisamam kardeste istioruz .
sigorta baslangicin yokmu daha o kotu olmus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?