Iyi geceler canim. Rüyanda zipla bari:))Canlar benim uykum geldi hepinize iyigeceler tatlı rüyalar tatlışlar
tabi tabi sen evde tıkılı kal kapinin esiginden cikmada gorim skılmayi :) spor salonu bana ruya :)67 yim canım bekliyorum ama sen gelmedin hala
Spor salonundakilerde hepsi var tv radyo müzik Vs ama sıkıcı yinede koşu bandı
Şok diyet yapma canım biraz dinlen çocuk iyileşsin normal devam et.
Ben 64 le kaldım 78 le doğuma girdim
Ben ziplayamadim nöbet can sıkıcı ve deli edici geçiyor
valla bi kadinin istemeyipte yapamayacagi hic bisi yok eger cocuk yapmadiysan 58 de olursun cpcuk yaptiysan eger 60 61 e kadar inersin yeterki iste :) 77 imis iste 13 14 kg verdinmi tamamdr tadindan yiyemez artik esin ahahahahKorunmayı ekimde bıraktık bakalım hayırlısı olsun. İnşallah tez vakitte hepimiz zayiflariz kuzucum
77 çıktım
Aynen canım bana kalsa keşke 58le hamile kalsam ama en son lisede 58dim
Çok haklisin hep senin gibi örnekler var canım genelde hemen olmuyor demek ki nedense
İnşallah canım o kadar versem eşim sevinçten kalpten gider herhalde cocuk.. kiyamam yaa nasıl vermemi istiyorvalla bi kadinin istemeyipte yapamayacagi hic bisi yok eger cocuk yapmadiysan 58 de olursun cpcuk yaptiysan eger 60 61 e kadar inersin yeterki iste :) 77 imis iste 13 14 kg verdinmi tamamdr tadindan yiyemez artik esin ahahahahsaka yapiom he sende alinma die diom
canim biz problemliydikte ondan :) sebepler vardi :)Ya öyle tabiki ama Hemen de ćocuk olmayabiliyor biz ilk biryıl düşünmedik mesela sonrasında kendi olmadı kaçtane arkadaşımda öyle oldu sonrasında stres oluyo
kilomu vermeni istiyor esin canmİnşallah canım o kadar versem eşim sevinçten kalpten gider herhalde cocuk.. kiyamam yaa nasıl vermemi istiyor
aminnn senindeAyy çok güldüm allah iyiliğini versin eda
neden yorgunsun canim tas mi tasidin :) gece besikmi salladinbuyuklerimiz ole derler :)
Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Kizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım
Menüm
Sabah
Omlet
Şekersiz çay
1 çk reçel
1 çk bal
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık tavuk mantar sote
1 dilim ekmek
Akşam
6 tane köfte
Yarım pide
2 közlenmiş biber
Su
2 lt
6000 adım
Selam kizlar nasilsiniz?
Hepiniz uyudunuz tahminim.
Biz bugun alisveris, yemek islerine kosturduk.
Yarin aksam kismetse annem geliyor.
Hala tek parcayim cok sukur, hepinize iyi geceler:)
Selam kizlar nasilsiniz?
Hepiniz uyudunuz tahminim.
Biz bugun alisveris, yemek islerine kosturduk.
Yarin aksam kismetse annem geliyor.
Hala tek parcayim cok sukur, hepinize iyi geceler:)
insallah Fatimem sag salim varir anacugum:)Aleyküm selamm canımmm :)
Seni görünce gözlerim açıldı resmen
Gözün aydın, annen sağsalim gelsin inşaAllah..
Birşey olursa haber ver mutlaka
insallah canim, yarinida atlattik mi sonra istedigi vakit gelebilir bebis:))Ben daha ayaktayim :)
Hayırlı olsun canım annenle çok güzel vakitler gecirirsin umarım tek parça olmana sevindim :) nenesini beklesin bebis biraz daha sabır
insallah Fatimem sag salim varir anacugum:)
1 gunde ozledim sizleri ama bugun yemek, alisveris isleri derken giremedim hic..
aksamada kiz arkadaslarimla kiz kiza bulusacagiz.
dogum oncesi son bir kiz kiza cocuksuz bulusmasi:))
sen nasilsin gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?