Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım boyun iyiymiş yinede verebildiğin kadar ver birde hamilelik istiyosa nda yinede korunma derim çünkü bebiş istediğinde hemen gelmeyebiliyo bağzende aynı ayda gebe kalabiliyosun tabiki takdiri ilahi
ama o kiloylada hamile kalirsa daha cok sorun canim kendi icin psikolojisi icin

Canım boyun iyiymiş yinede verebildiğin kadar ver birde hamilelik istiyosa nda yinede korunma derim çünkü bebiş istediğinde hemen gelmeyebiliyo bağzende aynı ayda gebe kalabiliyosun tabiki takdiri ilahi
Korunmayı ekimde bıraktık bakalım hayırlısı olsun. İnşallah tez vakitte hepimiz zayiflariz kuzucum
hadi bekliyoruz tartilda gel ?
77 çıktım
ama o kiloylada hamile kalirsa daha cok sorun canim kendi icin psikolojisi icin
Aynen canım bana kalsa keşke 58le hamile kalsam ama en son lisede 58dim
Ya öyle tabiki ama Hemen de ćocuk olmayabiliyor biz ilk biryıl düşünmedik mesela sonrasında kendi olmadı kaçtane arkadaşımda öyle oldu sonrasında stres oluyo
Çok haklisin hep senin gibi örnekler var canım genelde hemen olmuyor demek ki nedense

Goncam sen kaşla göz arasında 66.9 mu oldun hani beni beklicek tin olmadı bu küstüm sana
67 yim canım bekliyorum ama sen gelmedin hala
tv lide var kiz kucuk ekranli önunde :) neler yapmislar yaaa :) bana radyo olsa yeter :)
Spor salonundakilerde hepsi var tv radyo müzik Vs ama sıkıcı yinede koşu bandı
Kizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım
Şok diyet yapma canım biraz dinlen çocuk iyileşsin normal devam et.
Ben 64 le kaldım 78 le doğuma girdim
Sen 1.sin galiba belindamm başkasının zıpladığını görmedim bugün teksin yani:)))
Ben ziplayamadim nöbet can sıkıcı ve deli edici geçiyor

Helal olsun canim benim saglikla evladini al kucagina da gel yine yanimiza . Allah yardimcin olsun.
Ayy hayırlısı da azcık bekleyelim inşallah :))

Hoşbuldumm sibelim iyim sen nasılsın :)
Iim canim sukur. Sen nasilsin batman dasin degil mi ? Nasil gidiyor evlilik her sey yolundadir umarim ?
Ben nöbetteyim kızlar sizlerde fazla ugramamissiniz zaten.
Kolay gelsin ablacım.
Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Asyam Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Gecmis ler olsun bebise. Adini ne koydunuz pasanin ?

Sağol canım.

Bekle goncam birgün mutlaka gelicem ama benden zaman isteme belki yarın belki yarındanda yakın

Menum

Sabah
Omlet (1/3)
İki tane Yeşilçay
Biraz cecil peyniri

Öğlen
Yarım armut

Aksam
Yarım kase kıymalı patates yemeği
Bir dilim ekmek

Spor yok ama büyük ev temizliği yaptım, su 1,5 lt

Yemek az oldu biliyorum ama esimle tartıştık moralim bozuldu yemek dusunmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…