• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin canlar, keyifli pazarlar:) Sinava girecek olanlara basarilar.

asya_01 asya_01 Allah guc kuvvet versin guzelim. Cok titizlenme, oldugu kadar. Kuzun uyuyunca sen de uzan dinlen. Pasamiz nasil oldu?

@belindamm Allah rahmet eylesin, rabbim merhametiyle muamele etsin insallah.

@Yawrukush gozun aydin tatlim. Annen yetisti sukur. Allah kolaylik versin, kuzunu saglikla kucagina al insallah.:KK200:
erken doğduğu için emme yutma tam olarak beceremiyor abla yaa boğuluyordu geçen elimde mosmor oldu ölüyorum sandım çok kötüydü:KK61:abla bide küvezde kaldığı süredee biberonla mama vermişler ee bende yoğun bakımdaydım kaç gün çocuk biberona alışmış beni emmiyor bende pompayla sağıyorum yediği kadar ama çok üzülüyorum emmiyor beni

yaaa tuhh yawrum kiyamam :KK43: bende dogumdan sonra 40gun cocugu disari cikarmicam dedim inanki 40 gun eve girmedik . 6ay hastane kapilarindaydik. insan evladini o halde gorunce cok kotu oluyor. ama soylede bir gercek var benden daha kotuleri ve cikar yolu olmayan hastane banklarinda yatip cocugunu hastane bahcesinde bekleyen anneler vardi . o yuzden cok sukrettm halime . dmek iatedigim hersey duzelecek inan. unucaksin bile . bi evlatlarimiz icin variz , ne olursa olsun saglam durmaliyiz. bol su ic canim sutun olsun . sut en buyuk ilac ..allah yardimcin olsun
doğru diyorsun gülüm Rabbim onları bize bağışlasın ölüme gittim onun için iyi olsun yeter ki.Rabbim herkesin evladını annesine babasına bağışlasın inşallah

Ya hazır görmüşken sorayım, mantarın tadı nasıl ? 1 kere yedim çocukken o da turşusunu :))
Cesaret edip yiyemiyorum :KK48: Neye benziyor tadı merak ediyorum:kk77:
Canım ben de küçükken yemezdim ama sonradan bir alıştım hep yiyorum. Turşuyla tadı pek benzemiyor hani böyle baskın bir tadı yok.. Bence denemelisin :kk77::super:

Slm kızlar. Haftasonu koturmacasi çok yoruluyor insan. Kızımı uyuttumno:anne: o kalkmadan işleri yapayım dedim is bitmiyor şöyle bir uzanamadm..
bende simdi uyuttum kosa kosa camasir asacam namaz kilacam .. sonra uyandimi onu gezdiricem gelcem onu yikicam sonrada yemek yedircem sonrada ben perttt :) koatur allah kostur

benimde ocakta sinavim ama hala 1 sayfa acip test cozemiorum ya vakit yok . oglan uyurken is mi yapayim testmi cozeyim bilmiom. uyanikken kitabi alio elimden zaten kalem kitap hastasi :mad:

bende simdi uyuttum kosa kosa camasir asacam namaz kilacam .. sonra uyandimi onu gezdiricem gelcem onu yikicam sonrada yemek yedircem sonrada ben perttt :) koatur allah kostur
Aynnenn ya bende bittim. Daha çamaşır koy cammutfak toparlanick. Çamaşır as utule. Yine yemek sonra banyo derkennn ben bitmiş olcm.

benimde ocakta sinavim ama hala 1 sayfa acip test cozemiorum ya vakit yok . oglan uyurken is mi yapayim testmi cozeyim bilmiom. uyanikken kitabi alio elimden zaten kalem kitap hastasi :mad:
Ne okuyorsun cnn. Çocukla çok zor amca uyurken haln kalırsa yaparsın. O da zor olur ama bence başla az kalmis

Menü
Sabah
1 dilim ekmek
Şekersiz iki bardak çay
1 dilim peynir
4 zeytin
1 er kaşık tereyağı bal
4-5 dilim patates kızartma

Ara bir elma

Öğlen. Bir tabak sebze yemeği 3 kaşık yoğurt
Yarım kase tarhana
Salata