Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Koltuk sildim dışarı çıktım yemek ayarladimm yo-rul-dum .... kızlar koltukları neyle siliyorsunuz. Nasıl daha temiz olur

Bizimki koyu renkli bir de garip kumaşı var hiç silinmiyor, yani kir, leke belli olmuyor her zaman temiz O yüzden bilmiyorum :)

Canm geçmek bilmeyen basurum var. Ameliyat dedi dr ama şimdi olamam. Bitkisel birsyeler deniyorum bakalım .sifa Allahtan

Geçmiş olsun canım..
Dediğin gibi şifa Allahtan, ne olacağı hiç belli olmaz..

Fatimeee cnn sen 22 yaşında misin aman çok kucuksunnn canm.

Evet canım 22 yaşındayım :)

Aaa çok küçüksun cnn.hey gidi günlerde zam ne çabuk geçiyor. Ben hala 25 yaşındayım diyorum bazen amaaa yokken 27 oldum Düğün ne zaman. Belki konusulmustur da göremedim.

Aaa çok küçüksun cnn.hey gidi günlerde zam ne çabuk geçiyor. Ben hala 25 yaşındayım diyorum bazen amaaa yokken 27 oldum Düğün ne zaman. Belki konusulmustur da göremedim.

Valla ben de 18-19-da kalmış gibi hissediyorum :))
20-yi hiç kabullenemedim

Daha belli değil canım.. En erken 1.5 ay sonra belli olur :))

Koltuk sildim dışarı çıktım yemek ayarladimm yo-rul-dum .... kızlar koltukları neyle siliyorsunuz. Nasıl daha temiz olur
bence koltuklar ktuk sampuanlariyla silinmeli canm ben olsam ole yapardim ... benim koltukta silinmio kitmizi okdar temz duruoki sasarsin bidaha almimmi tay tuyu alicam yazin yakmiyor kisin sivak tutuo leke tutmuo . peceteyle bile leke cikio . cocugu olana birebir . gene köse kasali alicam . cok kullanisli .

Fatimeee cnn sen 22 yaşında misin aman çok kucuksunnn canm.
ay ne ufagi . ufalsin dahada bizim gibi 19 da evlenseydi 2yasinda bebegi vardi
gelen gidenin cok yoksa bence zili cikatmalisin zaten disardan gelenide bilirsin arar seni . zili iptal et . benim komsular hep kapi tıklatir yada cagri atar . basta soluorum kiziorum cunku o gun o cocugun butun gun duzeni bozuluyor benimde islerimin duzeni bozuluyor kimse k.bakmasin

Komşular iste bir tek bu böyle sinir oluyorum var ya. Birde insan gibi iki sn konuşmuyor. Öylesine basıyor

Edoşumm vallaha çok seviyorum öğrencilerimi hatta benden beklenmeyecek şekilde davranıyorum onlar benim canım yaa:) Rabbim isteyen herkese bu şekilde duygular tattırsn:)

sabah
peynir
zeytin
tb ekmegi 1 dilim
cay sekersiz
recel 1 catal
yumurtaa saganda 2 tane
oglen
1 tane biber dolmasi
ara
muz
aksam
1 adet patlican dolma
1 adet karnibahar kizarmasi
1 kase sarimsakli yogurt
ara
portakal
armut
su 1 litre
spor 15 dakka dans
iyi aksamlar herkese .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…