- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 36
Koltuk sildim dışarı çıktım yemek ayarladimm yo-rul-dum .... kızlar koltukları neyle siliyorsunuz. Nasıl daha temiz olur
Canm geçmek bilmeyen basurum var. Ameliyat dedi dr ama şimdi olamam. Bitkisel birsyeler deniyorum bakalım .sifa Allahtan
Fatimeee cnn sen 22 yaşında misin aman çok kucuksunnn canm.
Aaa çok küçüksun cnn.hey gidi günlerde zam ne çabuk geçiyor. Ben hala 25 yaşındayım diyorum bazen amaaa yokken 27 oldum Düğün ne zaman. Belki konusulmustur da göremedim.Bizimki koyu renkli bir de garip kumaşı var hiç silinmiyor, yani kir, leke belli olmuyor her zaman temizO yüzden bilmiyorum :)
Geçmiş olsun canım..
Dediğin gibi şifa Allahtan, ne olacağı hiç belli olmaz..
Evet canım 22 yaşındayım :)
Aaa çok küçüksun cnn.hey gidi günlerde zam ne çabuk geçiyor. Ben hala 25 yaşındayım diyorum bazen amaaa yokken 27 oldum Düğün ne zaman. Belki konusulmustur da göremedim.
hissetigi hastadır insan zatenValla ben de 18-19-da kalmış gibi hissediyorum :))
20-yi hiç kabullenemedim
Daha belli değil canım.. En erken 1.5 ay sonra belli olur :))
benimdegrup
Kardisim gözüm ustundeee
yaaaSende mi 28 kasimmmm bende bendee
hahah tam tersi :) cikilataliyi hic sevememmmm :) muzlu ve frambuazli immmmmmmm :)Ben meyveli dışında her pastayı yerimAma tabi favorim çikolatalı
Tabi kiii, pastasız olmaz zatenn
bence koltuklar ktuk sampuanlariyla silinmeli canm ben olsam ole yapardim ... benim koltukta silinmio kitmizi okdar temz duruoki sasarsinKoltuk sildim dışarı çıktım yemek ayarladimm yo-rul-dum .... kızlar koltukları neyle siliyorsunuz. Nasıl daha temiz olur
ay ne ufagi . ufalsin dahadaFatimeee cnn sen 22 yaşında misin aman çok kucuksunnn canm.
gelen gidenin cok yoksa bence zili cikatmalisin zaten disardan gelenide bilirsin arar seni . zili iptal et . benim komsular hep kapi tıklatir yada cagri atar . basta soluorum kiziorum cunku o gun o cocugun butun gun duzeni bozuluyor benimde islerimin duzeni bozuluyor kimse k.bakmasinUf çocuğum yorgun diye ilk defa bu kadar uzun yattı . Yan komşum zirr diye zile basıyor ya. Çocuğun olduğunu zor uyuduğunu ve bu saatlerde uyuttugumuda biliyor. Çok sinir oluyorum. Kapıya not aşmak istiyorum eşim ayıp olur diye yokediyor ama bunaldm
Komşular iste bir tek bu böyle sinir oluyorum var ya. Birde insan gibi iki sn konuşmuyor. Öylesine basıyorbence koltuklar ktuk sampuanlariyla silinmeli canm ben olsam ole yapardim ... benim koltukta silinmio kitmizi okdar temz duruoki sasarsinbidaha almimmi tay tuyu alicam yazin yakmiyor kisin sivak tutuo leke tutmuo . peceteyle bile leke cikio . cocugu olana birebir . gene köse kasali alicam . cok kullanisli .
ay ne ufagi . ufalsin dahadabizim gibi 19 da evlenseydi 2yasinda bebegi vardi
gelen gidenin cok yoksa bence zili cikatmalisin zaten disardan gelenide bilirsin arar seni . zili iptal et . benim komsular hep kapi tıklatir yada cagri atar . basta soluorum kiziorum cunku o gun o cocugun butun gun duzeni bozuluyor benimde islerimin duzeni bozuluyor kimse k.bakmasin
Gözün aydın kuzum:) bende iyi diyelim iyi olayım :)Iyiyim canimin ici anacugum geldi artik doguma haziriz:)
Sen nasilsin Mervem?
Edoşumm vallaha çok seviyorum öğrencilerimi hatta benden beklenmeyecek şekilde davranıyorumgunaydin kizlar :) benim minnos hala uyuyor :) @fyzanur cqnim dogum gunun kutlu olsun :) aramizda 7gun var :)
@Yawrukush canim sejinki 41 hafta olicak galiba arkadasiminda ole olmustu .. ama nedense o sezeryan oldu ..@Pembis Hayaller canim kitabi arastirdin mi siparis verdin mi sinava az kaldi hadi :)Dahlia_ tatlom sesin cikmiyor needesin :) @Alya008 kiz nerdesin :) Mavibocuk canim bence koyde ogreenligin sevabi baska dir 2 kat daha fazla . sukretmen ayri bi guzel :) bende cok olmak istedim olmadi koye bile giderdim :/ en guzel varlik cocuklar yaa . gelecegimiz onlar
@KarKralicesi canim sen nasilsin toparladinmi kendini adapte oldun mu :)
Katılıyorum valla. Çocuk olduğu halde zar zor her fırsatta geliyorum.canlar nie kimse yok butun gun... bole nasil motive olucaz . cok yavas bi takimiz ..ve gelenlerde gelmemeye basladi
ben listedeki herkesten bahsediyorum canim kisisel algilamaKatılıyorum valla. Çocuk olduğu halde zar zor her fırsatta geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?