Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ne kötü kötü komşu o öyle benimkiler çok yavaş tiklatir veya arar ne kadar düşüncesiz
Ay ne güzel tay tüyü leke tutmadığını bilmiyordum benim koltuklar leke içinde ya ne kadar silsem çıkmıyor çocuk sürekli bişey döküyor zil önerin çok mantıklı
canlar nie kimse yok butun gun... bole nasil motive olucaz . cok yavas bi takimiz .. ve gelenlerde gelmemeye basladi
Canım ben kendi adıma bebek yüzünden gelemiyorum gündüzleri hiç durmuyor gece de uyumuyor harap oldum valla ama her akşam geliyorum :)
Çok geçmiş olsun canım
Menün çok güzel canım ama su çok az bence

Spor yapamadim su da bir litre
Suyu artirsan iyi olur canım
30 dk yürüyüş,leslie yada 300 zıplama cezan canım seç birini
Gunaydin 4. Takimin citir hatunlari :)
Annem sag salim geldi cok sukur hala tek parcayim:)
Hepinize mutlu haftalar...
Gözün aydın kuzum
5 içli köfteyi nasıl yedin yaa ödül olarak kabul edeyim onu
Eline sağlık fatimem
fyzanur Nice mutlu, güzel senelerin olsun bitanemmmm

Eki Görüntüle 1914635
Doğum gününü kutlarım feyzam sağlıklı mutlu ol inşallah
Canm geçmek bilmeyen basurum var. Ameliyat dedi dr ama şimdi olamam. Bitkisel birsyeler deniyorum bakalım .sifa Allahtan
Patlicanin yeşil kısmını kaynatıp yapılan bişey vardı netten bi bak istersen
Düşüncesiz insanlar hep var. Kapıya asılan yazılar var bebek uyuyor diye onlardan as canım

Evet patlican kurunu duydum da bu kullandigimi çok tavsiye etmiş aktar . İnsallah sifa olurda onlara gerek kalmaz ..
Valla hemde ne dusunce sizler. Hadi ayıp olmasın dedik ama bu kaçıncı ayıbı. Burama kadar geldi. Samimi biri yapsa bu kadar dokunmaz da ya zili sokucem yada asicam ayipsa ayıp ki ben çocuğu olmayanlara dahi basarken mahcup olurken insanların bu kadar kaba olması çok sinir bozucu

Papillon_ daha anlatsam canm yaptığı kabaliklari iyi dayaniyorsun dersin. ...sırf hak diye laf etmiyorumm. Bir gün bana geliceklrt ne hazırladın diyor saf gonulle bende su bu diye söylüyorum. Dolma da olsaydı diyor. Çocuk var görüyor aa ne çok yapmışsın ben sunu yap cam getircem diyeceğine ne diyor.bi güzel gelip agrlattilar kendilerini . Düşündükçe sinir oldum.

Geçmiş olsun yaa. Bende yeniden grip oluyorum puf ...kardeşinin düğünü hayırlı olsun insallah. Sınavda başarılar. Neden uyuyamiyorsun acaba

Menum
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 er tatlı kasigi bal tereyağı
Yeşillik
İki dilim ekmek

Ara 1 elma iki mandalina

Öğlen bir kase sütlü tatlı
Bir fındık lahmacun

Ara 1 ceviz

Akşam 1 kase tarhana bir dilim ekmekle

İki kare çikolata ( regl yaklaşıyor)

İki buçuk lt su.
4500 adım
Koltuk sildim tüm gün ayaktaydin bittimmm @eda-sofi @belindamm Dahlia_

Ben olsam bu kadar düşüncesiz komşulara ayıp demez asardım, ben bile sinir oldum..

hissetigi hastadır insan zaten
Hakkında hayirlisi olsun cnn. Mutlu huzurlu yuvan olsun insallah.

Çok sağol canım benim, inşaAllah

ya kizlar 150 gr kac dolma eder

Sana mutfak tartısı şart oldu canım

Aleyküm selam canım..
Çok geçmiş olsun.. En kısa zamanda toparlanırsın inşaAllah..

Pek iyi bir menü olmamış canım, öğlen hiç olmamış..
Hazır regl zamanıyken sporu aksatma ki güzel sonuçlar alırsın..
300 ip atlama cezanı fırsat bulunca yap

Meyve fazla olmuş canım, hele akşam yemen doğru değil..
150 ip atlarsın

Ben varimm:) çocuk ve temizlik mi. Aynısı bende de vardı bugün . Temizle temizle her yer aynı o ne olvak bunldim. Çok ters gunundeyim bugün ya. Heyheylerim üstümde
Hehe bütün gün kızın arkasını topluyorum kış temizliğini bile parça parça yapıyorum hâlâ bitiremedim çocuk olunca çok zor oluyor ya

Ayy tiksindim resmen komsundan
Ben de temizlik yaptım bugün spordan sayılır mı
Ben varimm:) çocuk ve temizlik mi. Aynısı bende de vardı bugün . Temizle temizle her yer aynı o ne olvak bunldim. Çok ters gunundeyim bugün ya. Heyheylerim üstümde
Reglin yaklaşıyor canım ondandır ben de kime catacagimi şaşırırım regl zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…