Ay ne kötü kötü komşu o öyle benimkiler çok yavaş tiklatir veya arar ne kadar düşüncesizUf çocuğum yorgun diye ilk defa bu kadar uzun yattı . Yan komşum zirr diye zile basıyor ya. Çocuğun olduğunu zor uyuduğunu ve bu saatlerde uyuttugumuda biliyor. Çok sinir oluyorum. Kapıya not aşmak istiyorum eşim ayıp olur diye yokediyor ama bunaldm
Ay ne güzel tay tüyü leke tutmadığını bilmiyordum benim koltuklar leke içinde ya ne kadar silsem çıkmıyor çocuk sürekli bişey döküyorbence koltuklar ktuk sampuanlariyla silinmeli canm ben olsam ole yapardim ... benim koltukta silinmio kitmizi okdar temz duruoki sasarsinbidaha almimmi tay tuyu alicam yazin yakmiyor kisin sivak tutuo leke tutmuo . peceteyle bile leke cikio . cocugu olana birebir . gene köse kasali alicam . cok kullanisli .
ay ne ufagi . ufalsin dahadabizim gibi 19 da evlenseydi 2yasinda bebegi vardi
gelen gidenin cok yoksa bence zili cikatmalisin zaten disardan gelenide bilirsin arar seni . zili iptal et . benim komsular hep kapi tıklatir yada cagri atar . basta soluorum kiziorum cunku o gun o cocugun butun gun duzeni bozuluyor benimde islerimin duzeni bozuluyor kimse k.bakmasin
Canım ben kendi adıma bebek yüzünden gelemiyorum gündüzleri hiç durmuyor gece de uyumuyor harap oldum vallacanlar nie kimse yok butun gun... bole nasil motive olucaz . cok yavas bi takimiz ..ve gelenlerde gelmemeye basladi
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayimbademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo
Menün çok güzel canım ama su çok az bencesabah
peynir
zeytin
tb ekmegi 1 dilim
cay sekersiz
recel 1 catal
yumurtaa saganda 2 tane
oglen
1 tane biber dolmasi
ara
muz
aksam
1 adet patlican dolma
1 adet karnibahar kizarmasi
1 kase sarimsakli yogurt
ara
portakal
armut
su 1 litre
spor 15 dakka dans
iyi aksamlar herkese .
Suyu artirsan iyi olur canımSpor yapamadim su da bir litre
30 dk yürüyüş,leslie yada 300 zıplama cezan canım seç biriniKızlar ancak menümü paylaşabiliyorum =(
menüm
sabah
yarımdan biraz fazla peynirli gözleme
2 dilim tiramisu
yeşil çay
öğlen
bir kuru kayısı
2 çiğ badem
2 avuç kurutulmuş dut
akşam
2 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim ev yapımı trabzon ekmeği
ara
5 tatlı kaşığı torku çikolata
1 muz
su 1 lt, spor yok
o son ara olmasaydı yine az çok affedilirdi ama o sonuncu sıvadı ayıptır söylemesi
Gözün aydın kuzumGunaydin 4. Takimin citir hatunlari :)
Annem sag salim geldi cok sukur hala tek parcayim:)
Hepinize mutlu haftalar...
5 içli köfteyi nasıl yedin yaa ödül olarak kabul edeyim onuCUMARTESİ MENÜM
Sabah aç karnına 1bardak su içine limon sıktım baya
3-4 küçük top peynir
2dilim beyaz peynir
3zeytin
az tereyagında 2yumurta pişirdim
maydonoz dereotu
1kupa cay
1dilim tam tahıllı ekmek
AKŞAM
1kase corba
3yemek kaşıgı pırasa
1kase salata
5 içli köfte (halam döktürmüştü resmen)
2kücük dilim tahinli tatlı
2mandalina
3lt su(1lt su tarcınlı)
8520 adım
PAZAR MENÜM
Sabah
omlet
3-4dilim beyaz dilim peynir
2-3 top peynir
4zeytin
domates,maydonoz,dereotu
1tatlı kaşıgı çilek receli
1tatlı kaşıgı şeftali receli
1nescafe az şekerli
1 türk kahvesi
Akşam
1kase corba
2kaşık musakka
2kaşık pilav
bir kase salata
1kase kestane
2lt su
Eline sağlık fatimemTAKIM ICI ESLESTIRME
Kizlar 28 Kasim pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.
Doğum gününü kutlarım feyzam sağlıklı mutlu ol inşallah
Patlicanin yeşil kısmını kaynatıp yapılan bişey vardı netten bi bak istersenCanm geçmek bilmeyen basurum var. Ameliyat dedi dr ama şimdi olamam. Bitkisel birsyeler deniyorum bakalım .sifa Allahtan
Düşüncesiz insanlar hep var. Kapıya asılan yazılar var bebek uyuyor diye onlardan as canımUf çocuğum yorgun diye ilk defa bu kadar uzun yattı . Yan komşum zirr diye zile basıyor ya. Çocuğun olduğunu zor uyuduğunu ve bu saatlerde uyuttugumuda biliyor. Çok sinir oluyorum. Kapıya not aşmak istiyorum eşim ayıp olur diye yokediyor ama bunaldm
Evet patlican kurunu duydum da bu kullandigimi çok tavsiye etmiş aktar . İnsallah sifa olurda onlara gerek kalmaz ..Suyu artirsan iyi olur canım
30 dk yürüyüş,leslie yada 300 zıplama cezan canım seç birini
Gözün aydın kuzum
5 içli köfteyi nasıl yedin yaa ödül olarak kabul edeyim onu
Eline sağlık fatimem
Doğum gününü kutlarım feyzam sağlıklı mutlu ol inşallah
Patlicanin yeşil kısmını kaynatıp yapılan bişey vardı netten bi bak istersen
Düşüncesiz insanlar hep var. Kapıya asılan yazılar var bebek uyuyor diye onlardan as canım
Geçmiş olsun yaa. Bende yeniden grip oluyorum puf ...kardeşinin düğünü hayırlı olsun insallah. Sınavda başarılar. Neden uyuyamiyorsun acabaSlm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayimbademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo
Uf çocuğum yorgun diye ilk defa bu kadar uzun yattı . Yan komşum zirr diye zile basıyor ya. Çocuğun olduğunu zor uyuduğunu ve bu saatlerde uyuttugumuda biliyor. Çok sinir oluyorum. Kapıya not aşmak istiyorum eşim ayıp olur diye yokediyor ama bunaldm
hissetigi hastadır insan zaten
Hakkında hayirlisi olsun cnn. Mutlu huzurlu yuvan olsun insallah.
ya kizlar 150 gr kac dolma eder
Slm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayimbademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo
Menum
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 er tatlı kasigi bal tereyağı
Yeşillik
İki dilim ekmek
Ara 1 elma iki mandalina
Öğlen bir kase sütlü tatlı
Bir fındık lahmacun
Ara 1 ceviz
Akşam 1 kase tarhana bir dilim ekmekle
İki kare çikolata ( regl yaklaşıyor)
İki buçuk lt su.
4500 adım
Koltuk sildim tüm gün ayaktaydin bittimmm @eda-sofi @belindammDahlia_
Tamam canm birazdan spor yapocam
Pek iyi bir menü olmamış canım, öğlen hiç olmamış..
Hazır regl zamanıyken sporu aksatma ki güzel sonuçlar alırsın..
300 ip atlama cezanı fırsat bulunca yap
sabah
peynir
zeytin
tb ekmegi 1 dilim
cay sekersiz
recel 1 catal
yumurtaa saganda 2 tane
oglen
1 tane biber dolmasi
ara
muz
aksam
1 adet patlican dolma
1 adet karnibahar kizarmasi
1 kase sarimsakli yogurt
ara
portakal
armut
su 1 litre
spor 15 dakka dans
iyi aksamlar herkese .
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakim:))
Evet canım öğleye kadar telde sorun vardı sonrasında temizlik ćocuk derken fırsatım olmadı :))Aleyküm selam, hoşgeldin canım..
Çok şükür iyiyim, sen nasılsın ? Yoktun bugün :)
Hehe bütün gün kızın arkasını topluyorum kış temizliğini bile parça parça yapıyorum hâlâ bitiremedim çocuk olunca çok zor oluyor yaBen varimm:) çocuk ve temizlik mi. Aynısı bende de vardı bugün . Temizle temizle her yer aynı o ne olvak bunldim. Çok ters gunundeyim bugün ya. Heyheylerim üstümde
Ayy tiksindim resmen komsundanPapillon_ daha anlatsam canm yaptığı kabaliklari iyi dayaniyorsun dersin. ...sırf hak diye laf etmiyorumm. Bir gün bana geliceklrt ne hazırladın diyor saf gonulle bende su bu diye söylüyorum. Dolma da olsaydı diyor. Çocuk var görüyor aa ne çok yapmışsın ben sunu yap cam getircem diyeceğine ne diyor.bi güzel gelip agrlattilar kendilerini . Düşündükçe sinir oldum.
Ben de temizlik yaptım bugün spordan sayılır mıMenum
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 er tatlı kasigi bal tereyağı
Yeşillik
İki dilim ekmek
Ara 1 elma iki mandalina
Öğlen bir kase sütlü tatlı
Bir fındık lahmacun
Ara 1 ceviz
Akşam 1 kase tarhana bir dilim ekmekle
İki kare çikolata ( regl yaklaşıyor)
İki buçuk lt su.
4500 adım
Koltuk sildim tüm gün ayaktaydin bittimmm @eda-sofi @belindammDahlia_
Reglin yaklaşıyor canım ondandır ben de kime catacagimi şaşırırım regl zamanıBen varimm:) çocuk ve temizlik mi. Aynısı bende de vardı bugün . Temizle temizle her yer aynı o ne olvak bunldim. Çok ters gunundeyim bugün ya. Heyheylerim üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?