Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Önce kendimden başlayayım

***4. Takım 493. Etap ***

gogo2405 (67/68/+1/%-1.49)
tiffany20 (51.8/52/+0.2/%-0.38)
KarKralicesi (68.6///%) Sabit

Alya008 (68.8///%) Sabit
gulpinargul (81.3/81.2/0.1/%0.12)
Pembis hayaller (60.2//%) Sabit Pembe hayaller olan kullanıcı adı Pembis hayaller olarak değişti
Burçak41(51.5/50.9/0.6/%1.16)
umutLatahzen (78.6/ //%) bildirim yapmadı
Ebush_354 (82.2/81.9/0.3/%0.36)
Papillon (89.8/88.6/1.2/%1.34) 405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70

4. Takim Ortalaması: % 0.111

***UGUR BOCUKLERI***

belindamm (66.7///%) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (/70.4// /%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (/57.5///%)
fyzanur (/76.2///%)
eda sofi(81.6/ / /%)
466.etapta 74 kg ile izne ayrıldı edsofi olan kullanıcı adı eda-sofi olarak değişti
naneli_sekerim (75///%) 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (/63.8/ / /%) yeni uye, Baslangic kilosu:64,7 Baslangic tarihi:5 Kasim.
ValentinusNF (78///%) yeni uye, Baslangic kilosu:78, Baslangic tarihi:17 Kasim, Hedef:58
elifimsuyum (/86.7/ / /% ) yeni uye, Baslangic kilosu:88, Baslangic tarihi:15 Kasim, Hedef:65
Hsevda (70.2/70.6 /+0.4 /%-0.57 ) 438. Etapta 65.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Ortalama: %

Ooo baya kötüymüş
Slm kızlar internetim az pek giremedim. Bu hafta hem hastahemdekarisik gundeydim .kalori diyetine başladım.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 62.9
Fark -900
Dahlia_
Geçmiş olsun canım çok güzel vermişsin

Ooo baya kötüymüş

Geçmiş olsun canım çok güzel vermişsin
Hem hastalik hemde kalori diyetinin etkisi cnn. Kendimi kısıtlanmış hissetmediğim için daha iyi motive de oluyorum. Bugun gün olup herşeyden az az yememe rağmen 1200 kal yaptım mesela. Böyle daha mutluyum. Aç kalkmiyorum artık şükür. En son 5 te yedim açlık yok mesela

Insallah hayirli haberlerini aliriz Ebrucum..
Bende iyiyim canim bir sorunum yok sukur, bebek ne zaman gelirse bekliyoruz.

Saolasın canım zaten diyorum ki bu sefer de olmazsa demek ki hayırlı değil işin ucunu bırakacağım... Kanama da bekleyeceğim canım devamı gelmedi gelirse gideceğim doktora
Oyle dusunme karamsarliga kapilma canim...
Hayirlisi olsun hakkinda...

Tebrikler canim listende hayirli olsun:)

Hay Allah epey uzun surdu dislerin gelmesi gelsede rahatlasa kuzucuk:)

Bu hafta beslenme ve sporunda degisiklik yapip vucudunu sasirtabilirsin canim..

Geçen hafta 82.2
Bu hafta 81.9
Fark -300 gr

Yaw arkadaş ben bu işi anlamıyorum milim milim gidiyorrrr
Az da olsa gidiyor ya kuzum dogru yoldasin:)

Gunaydin gunaydin gunaydiin cok sukurrr bugun evdeyim kalktim pogaca yaptim mis gibi kokuttum evi hehhah siz de ne var ne yook:)
Odul yapacaksin desene kuzum:)

Hepinizeee gunaydiiin. Kalktim sicacik pogaca yaptim evdeyim bugun babamda evdeydi beraber kahvaltı yaptik simdi sacma programlari izliyorum cok guzel
Kilo bildirimim:
Gecen hafta51,5
Bu hafta 50.9
Giden:-600
Tebrikler canim:)

gecen hafta 81.6
bu hafta 80.9
verilen 0.7
hedef 66
gelecek hafta hedef 79
Tebrikler Edam:)

Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.3
Oooo Fatimem sendende bildirim gelmis yine tebrikler canim:)

Selam arkadaşlar nasılsınız bakim:)))
Ben malesef sabitim ne vermişim ne almışım neyseki artı ćıkmadım obeni teselli ediyor:))
Neyse canim sen daha regli olamadin..

Kilo bildirimi
Gh: 81.3
Bh: 81.2
Fark:0.1
Yüzde:0.123
Haftaya hedef:80.9

Dahlia_ gogo2405
Pinarcim nasil gidiyor diyet??

Geçen hafta:51.8
Bu hafta:52
Fark:+0.2
Reglim var
Regli artisi haftaya gider gulum..

Aleyküm selam canım..
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım :)
Sen nasılsınn ?
Iyiyim canim ayni bildigin gibi:)

Slm kızlar internetim az pek giremedim. Bu hafta hem hastahemdekarisik gundeydim .kalori diyetine başladım.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 62.9
Fark -900
Dahlia_
Gecmis olsun canim cok guzel gitmis kilolar tebrikler..

Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 62.9
Fark -900
Dahlia_
Kilo bildirim saati 20:00 den önce bitiyor canım seni ve umutLatahzen i bekleyip 19:30 dan sonra paylaşıma taşıdım listeyi.
Kalori diyeti yapıyorsunuz ayrı bir topikte daha yazisiyorsunuz Tamam ama takıma karşı sorumluluk hissetmiyorsaniz haberimiz olsun canım. Diğer topige sabah ve öğlen girmişsin burayada kilo bildirimi yapabilirdin değil mi tatlım.

Toparlanmam lazım canım, disiplinsiz olmuyor..
Daha dikkatli olucam..

Birakamiyorum ki gülüm bulaşık Vs her dk çıkıyor.yarın KV Cümbür Cemaat geliyor bide onlara hizmet.sen nasılsın neler kadar var doğum a

Silin gruptan madem bana göre sorun yok. Çocukluyum bakanildigim yere bakıp yazıyorum. Eslestirmedeki arkadaşlar yada etiketleyen olmayınca yazma gereği hissetmedim. Sizlere kolay gelsin. Geri dönmemek üzere hoşçakalın. Bu kadar ters sert olmaya lüzum yoktu

Kimseye zorla gel burda kaç saatini geçir, işini gücünü bırak demiyoruz..
Hepimizin işi var, her zaman fırsat bulamayabiliyoruz elbette..
Ama senin yapman gereken sadece gelip kilo bildirmekti..
Bunun için kiminse etiketlemesi, çağırması mı gerek ?
Bugünün cuma olduğunu biliyorsun, kilo bildirmek için belli bir süre olduğunu da bilmen lazım..
Zamanında kilo bildirsen bugün esas listedeydin..

Sert olduğunu düşünmüyorum canım yazdıklarımın yalnızca kural hatirlatmasiydi kilo bildirimi cuma günü bunu kimsenin kimseye etiketleyip bildirmesi gerekmiyor.
Sağlıklı kilo vermeni dilerim.

Malum bugün en çok altıda olan bendim. Neden bilemiyorum aslında kaçamak yapmadım sporda yapmaya çalışıyorum yinede artı çıktım. Ama moralimi bozmuyorum.
Artı çıktığım için cezam hergün 300 jamping jack yapmak.
Bu hafta kendimden başka kimseye ceza yazmak istemiyorum herkes kendine isterse severek yaptığı bir sporu ceza seçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…