Cok iyi dusunmussun canim askerin gelmeden biraz daha gider kilolar:)Toparlanmam lazım canım, disiplinsiz olmuyor..
Daha dikkatli olucam..
Canim sen lohusasin benimde ilk dogumumda en buyuk hatam misafirleri agirlayacagim, mutlu edecegim diye kendi istirahatimi, bebegimi ihmal ediyordum ister istemez.Birakamiyorum ki gülüm bulaşık Vs her dk çıkıyor.yarın KV Cümbür Cemaat geliyor bide onlara hizmet.sen nasılsın neler kadar var doğum a
Canim Gonca Abla hic ters ya da sert yazmamis sana..Silin gruptan madem bana göre sorun yok. Çocukluyum bakanildigim yere bakıp yazıyorum. Eslestirmedeki arkadaşlar yada etiketleyen olmayınca yazma gereği hissetmedim. Sizlere kolay gelsin. Geri dönmemek üzere hoşçakalın. Bu kadar ters sert olmaya lüzum yoktu
pratik kadinin hali baska oluyor şak şak bittiCok iyi dusunmussun canim askerin gelmeden biraz daha gider kilolar:)
Canim sen lohusasin benimde ilk dogumumda en buyuk hatam misafirleri agirlayacagim, mutlu edecegim diye kendi istirahatimi, bebegimi ihmal ediyordum ister istemez.
Esine rica et uygun fiyatli bir pastaneden 1cesit tatli, 1 cesit tuzlu alsin sende bir salata yap cay demle.bu kadari yeter gulum.
4 basi mahmur sofrada hazirlasan nasilsa yaranamayacaksin.Yorma, yorma, yorma kendini..
Ben iyiyim gulum 39 hafta olmak uzere bebis ne zaman gelirse bekliyoruz.
Benimde yaptigim seyler illaki artiyor canim posetleyip atiyorum buzluga firinda isitinca taptaze oluyor:)pratik kadinin hali baska oluyor şak şak bittiben buzlug koyuyom kurabiye cikariom tazecek borekte ayni sekil :)
Kesinlikle ayni fikirdeyim seninle...asya_01 valla asyacim hic mecbur degilsin hatta herkesin sana hizmet etmesi lazim . cocugundan degerli hic kimse yok sakin ole seylere dalip cocugu birakma kimseye canm bosver
yok kaptanim ya uyumadim ama uyucam sabah 8de artik yuruyuse cikiorum esim sabah evde . degerlendiriorum .:) yuruyusu zaten cok seviyorum ama cocukla olmuyorduBenimde yaptigim seyler illaki artiyor canim posetleyip atiyorum buzluga firinda isitinca taptaze oluyor:)
Uyumadin mi kiz hala??
Bu haftada guzel kilo vermissin Edam azmin daim olsun hedefe emin adimlarla ilerliyorsun:)yok kaptanim ya uyumadim ama uyucam sabah 8de artik yuruyuse cikiorum esim sabah evde . degerlendiriorum .:) yuruyusu zaten cok seviyorum ama cocukla olmuyordu
Ozaman pizzaya kadar durmak yok canim:)saol kaptanim kararliyim cok. kalori diyetini onceden kesfetseydimmm ahhhh 3 kg verdim bile cok sukur bi kac gune 70leri gorurum. esime dedim 75 olursan bana en incesinden bi pizza :) aman sen zayflada ben alirim dediYawrukush
Günaydın canım :)))Gunaydin canlar mutlu hafta sonlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?