Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben takimda olmak istemesem zaten bastan girmezdim dusunecegim bisey yok yani kalip kalmamak adina.. neden yazamadigimi da acikladim bana gore gecerli bi sebep tüm gun hastanede olmam ve dalgin olmam..cikmam gerekiyosa kurallara gore cikarabilirsiniz degilse de devam ediyorum zaten sorun yok :)

Sagol canim tesekkur ederim..

Sagol canim iyiyim :)♡

fikriye kim kiz fatime olmasin o canim unlu adimsayar s heart mi ne :)

Eşimde öyle dedi pastane den hazır Alıp getirdi bugün pestilim çıktı resim en.o kadar kalabalık gelmişti ki çocuklar la 16 kişiler di.KV min densizligi toparlayıp gelmiş hepsini.çocuk emmiyor ne yapım canım gidiyor ama emmiyor küvez de biberon a alışmış onu dili ne doladilar bir ara cirigimdan çıktım lafını yediler sütunlar. Allah için benden daha fazla kim isteyebilir emmesi ni ama naptiysam tutmuyor sutum kesiliyor suan.seninde Az kalmış gülüm Rabbim sagsaglim bağışlasın evladını sana inşallah

asya_01 valla asyacim hic mecbur degilsin hatta herkesin sana hizmet etmesi lazim . cocugundan degerli hic kimse yok sakin ole seylere dalip cocugu birakma kimseye canm bosver
Vallahi gülüm gözüm un önünden ayirmadim uzaktan baktir dim.küvez de kaldı zaten yavrum günler ce enfeksiyon dan koruyor um.elimden geldiğince.yorulmaya yoruldum hısım çıktı çok kalabalık ti lar.

canim bende ayni seyi yasadim sezeryan oldum ilk mama yedi sonra memeye alistrdim . memeye alisti tam . yogun bakima yatirdik. tekrar biberonla sutumu verdik . sonra tekrardan memeye alistrdim . surumden sariligi yukseldi. 10 gun memeyi kestik . mama yedi. bu sefer gene memeye alistrdim . dusun ne kadar zorluk cektim. ama cocuk cırlayana kadar zorla soktum agzina mecbur yapcak bisi yok ole yada bole onu emecek . ugrasicaksin canm yorulmak nedir bilmicen . isi birak artik cocugumu nasil emziririm telasina kapil . bulasiklar küflensin birak . etraf toz toprak olsun birak. allah askina canim cocugu gerekirse aglata aglata yap . mutlaka alisir sen pes ediosun buyuk ihtimal memeyi almayinca . milleti doyurcam die ugrastigin kadar butun gun cocugun agzina tiksaydin memeyi inan olki alisir di. alismayan bebek yok tatlim salla milleti artik

Vallahi gülüm gözüm un önünden ayirmadim uzaktan baktir dim.küvez de kaldı zaten yavrum günler ce enfeksiyon dan koruyor um.elimden geldiğince.yorulmaya yoruldum hısım çıktı çok kalabalık ti lar.
ben senin yerinde olcam firtina estirirmdim hatta benzer seyler yasadim estirdimde herkesi kovdum evden .ne sikintilar cekiom o an zaten . drdim herkes evine gitsen ben cocuhuma bakarim kendim yikarim . herkes evine dedim . cocugumdan muhim kimse yok kimse k.bakmasin . valla gittiler daha rahat ettim ya

Millet umurumda değil gülüm ya catliyor ama emmiyor

ay süper sin ya.yok gulum eşimin hatrına sabrettim mecbur

Hayırlı akşamlar kızlar menüm
Sabah 1 kase nesfit
Ara
1elma
Akşam
Kurufasulye-pilav 1 bardak ayran
2litte su yarım saat yuruyus
Az yemişsin canım.
Bugunkü menüm
Sabah
1 tost
Çay
Domates

Öğlen
Taze fasulye 2yk
3yk yoğurt
Akşam
1parća haşlanmış et
1 mandalina
Su:1.5 litre
Spor:yok((
Dahlia_
Seninde az olmuş.
Ne buldum ki yemeğe

Kolay gelsin ablacım :)

Teşekkür ederim canım benim :)
Sağol canım.
Sağolasın canım.
Listede olduğun için cuma günleri kilo bildirmeye özen göstermelisin canım. Eğer cuma bildiremezseniz perşembe de bildirebilirsiniz herkes için geçerli bu.
Menü ve spor güzel.
fikriye kim kiz fatime olmasin o canim unlu adimsayar s heart mi ne :)
Fikriye alya008 in ismi.

Hayırlı geceler kızlar..
Delirtti bu site beni, giremiyorum arkadaş, kaç dakikadır bekliyorum yarım saati geçmiştir belki de..
Denemediğim tarayıcı kalmadı bilgisayarda..
Site tamamen açıldıktan sonra sorun yok da açılmıyor ki bitürlü..
Bütün hevesimi kaçırdı resmen..
Güya erkenden adım yarışmasını duyuracaktım, giremedim ki..

Sağol canım iyiyim :)
Ama böyle yazman biraz yorucu olur okumak için :)
Bizi de düşün biraz, ben mesela sonuna geldiğimde arada ne yediğini unuttum bile :)

*** YARIŞMA ***

Canlar yarın adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin, bol ter atmalar
huhuuuuu hodri meydan
fikriyemi adini bak sen bende alya diom ses etmio

Evet canım menemeni sade yiyemedim evde de eşim için fanta vardı bir de meyve suyu daha masum olan o olduğu için onu seçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…