Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel olmuş kuzum

fikriye kim kiz fatime olmasin o canim unlu adimsayar s heart mi ne :)
Kıskanan Fatime miydi ben alya sandım

Bende girince baya bekliyorum kuzum hatta bazen uzun yazınca donuyor falan

Su az olmuş gülüm karbonhidrat çok

Kalori güzeli bence güzel olmuş menün

Sağol kuzum sorduğun için ♥iyiydi sınavlar şükür sen nasilsin. düğünümüz gelecek haftasonu inşallah bu hafta full koşturmaca olacak anlayacağın elbisem de daha dikilmedi umarım yetişir

Oh bee sonundaaa
Canımsın ya, kimse senden değerli değil bunu unutma, kimsenin seni üzmesine, kırmasına izin verme.. Aynı şekilde sen de yapma tabi...
Spora gitmek eminim çok iyi gelecek..
Hem kafan dağılır, hem yeni insanlarla tanışırsın..
Çok güzel arkadaşlıkların olur belki, spor yapan insanlar bana çok şeker geliyor nedense
Bir de canım sen de kalori diyeti yapsana..
Bak Eda yapıyor bence çok güzel gidiyor

Sus Hazalım, dünkü menüm rezillikti
Evett Edayı kıskanan da bendimm

Sus Hazalım, dünkü menüm rezillikti
Evett Edayı kıskanan da bendimm
Ortayı tutamıyoruz kuzum ya çok yiyoruz ya aç kalıp vücudu açlığa mahkum ediyoruz aman öyle böyle gidecek kilolar gülüm askerin nasıl az kaldı

Spora yazılmak iyi gelecek eminim.
Boşver başka insanları canım. Kimse senden daha değerli değil.

Ya agzim acik okuyorum bu yazdiklarini. Bunlari yapan 10 yasinda cocuk olsa dicem ki cocuktur hani ama en kucugu 19-20 yasibda olan insanlar nasil boyle davranabilir aklım almıyor açıkçası üzgünüm ama bu değişik tiplerin arasında kalmisssin ve sinaniyorsun gercekten.takma degmez çünkü kendini yiprattiginla kalirsin

cok hakilisin canim fyzanur takil bana hayatini yasa sekerim ben kalori diyeti yapiorum 2 haftadir takil bana sekerim . hizli gider kg bolece daha motive olursun :)

Merhaba canlar nasilsiniz, haftanin son gunu nasil geciyor?
Ben yeni uyandim, kahvalti hazirligina yardima gececegim.
Akin erkenden uyaniyor annemi kaldiriyor :)
Bu aksam ustu arkadaslarimiza davetliyiz hala geziyorum:))
Evleri hastaneye yurume mesafesi bir sey olursa hooop hastanedeyiz:))
Cok merak ediyorum sancilar nerede, nasil baslayacaklar:)
Hamilelik boyunca saniye durmadim, acaba bebis yerinde duramayan biri mi olacak?:)
Sosyal deney yapiyorum :))
Yarin yeni haftaya enerji dolu baslarsiniz umarim...

canim ogrenci var evde kiraci .ona emlakci ulasamiyor randevu almak icin beklioz bakalim nasip canim nasip bziimse aliriz :)
Evet canim hayirlisi olsun bu isler nasip kismet isi...

Spor salonu sana cok iyi gelir feyzos:))

Gorusme artik su kizlarla, kendinede onlarin yuzunden zarar verme kuzum..

Sağol kuzum sorduğun için ♥iyiydi sınavlar şükür sen nasilsin. düğünümüz gelecek haftasonu inşallah bu hafta full koşturmaca olacak anlayacağın elbisem de daha dikilmedi umarım yetişir
Cok sevindim canim hayirli olsun:)
Kiyafette yetisir, dugunde hayirlisiyla hallolur hic uzme canini...

oohhh yuruyusumudr yaptim duyanlara duymak istrmeyenlere; oohhh
Sefan olsun, yurumeyenler catlasin:))

sabah
peynir
zeytin
sahanda yumurta
ekmek
cay

oglen
mandalina
muz

aksam
hamsi tava
ardina misir :)
pazara gittim gorunce dayanamadim valla
sogan
su 1litre olur anca
10000 adim
1300 kcal

Feyzam nasılsın kaç defa yazdım görmedin sanırım. çok sevindim spora yazılacak olmana çok iyi gelir eminim
aaa görmedim bitanem kusura bakma lütfen ,telefondan giriyordum hep , tam beceremiyorum telefondan girmeyi ...arada kaynadı demekki :)

Spora yazılmak iyi gelecek eminim.

Boşver başka insanları canım. Kimse senden daha değerli değil.

kızlar destekleriniz için çok sağ olun ...canıma tak etti bu ben artık pozitif bir ben olacam incecikte olacam :) 1.sınıf çocuğu gibi şikayet ediyorum gibi olduda dertleşmek istedim yazdım valla. 27 yaşında bunlarıda yaşadım

ayyy yani hiç görmediğim tipte insanlar , ne değişik insanlar varmış...cuma günü dank dedi beynime yeter feyza dedim ne çekiyon bunları 40 yaşında kadın 20 yaşında kızlara benim özel bi işim var kızlar siz gelin feyza sen gelme dedi ya leoparlı kilot alacam diyede espri yaptı kendi zeka seviyesinde ne gelecem gidiom ben dedim çektim gittim sınıfa .yeminle yalnızlık gibisi yokmuş ...

selam beybilerben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptıyani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…