ay bugun bana olmayan vekrti giydim ve OLDUdaha guzel olmasi icin daha cok gitmesi lazim kg
Merhaba canlar nasilsiniz, haftanin son gunu nasil geciyor?
Ben yeni uyandim, kahvalti hazirligina yardima gececegim.
Akin erkenden uyaniyor annemi kaldiriyor :)
Bu aksam ustu arkadaslarimiza davetliyiz hala geziyorum:))
Evleri hastaneye yurume mesafesi bir sey olursa hooop hastanedeyiz:))
Cok merak ediyorum sancilar nerede, nasil baslayacaklar:)
Hamilelik boyunca saniye durmadim, acaba bebis yerinde duramayan biri mi olacak?:)
Sosyal deney yapiyorum :))
Yarin yeni haftaya enerji dolu baslarsiniz umarim...
ayyy yani hiç görmediğim tipte insanlar , ne değişik insanlar varmış...cuma günü dank dedi beynime yeter feyza dedim ne çekiyon bunları40 yaşında kadın 20 yaşında kızlara benim özel bi işim var kızlar siz gelin feyza sen gelme dedi ya leoparlı kilot alacam diyede espri yaptı kendi zeka seviyesinde ne gelecem gidiom ben dedim çektim gittim sınıfa .yeminle yalnızlık gibisi yokmuş ...
selam beybilerben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama
valla kaçtım kız arkama bakmadım o anHayırlı akşamlar canlarım
Feyzanın pozitifliği bana da bulaştı sanırım, migrenim tuttu ama yıkılmadım ayaktayım
oooo ne güzel haber buuu, daha küçük beden giysiler giymen dileği ile canım benim
Merhaba canımmmm :)
Yine güldürdünn
Bak merak etmeye başladım ben de
Annesine çekerse yandın canım
Kaç Feyzam kaççç, nasıl insanlar bunlarr
valla kaçtım kız arkama bakmadım o anbeynime dank etmesi için leoparlı kilot gerekiyomuş
kizlar 1.takim kardeslere meydan okudum geldim hahahahsizde gelin gobeklerimizle saldiralim sey yani sevelim canimz kardeslerimizi
evet malesef gobegim her daim benle sagolsunGöbeğini de alıp misafirliğe mi gittin canımm ??
evet malesef gobegim her daim benle sagolsun
sayin kardesselam beybilerben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama
canim sende bi psikolojikten cikion bas agrisina gecionCidden ne zaman göbeksiz oldum hatırlamıyorum
Ufacık da olsa vardı son 10 senede
sayin kardes
iyi dileklerin icin tesekkurler :)
takim sayiniz 1ci olabilir bundan bi cesaret almis olabilirsinz . haklisniz .
ama ama size bi kotu haberim var
4cu takima catmicaktinizyaglarimiza guveniyoruz dostum
Ben biraz dinleneyim, başım çok kötü, geçer diye umuyorum ama hiç geçecek gibi değil
biz hic birseyi unutmayiz unuttururuz anca kardesvaay demek öyleyalnız unuttugunuz daha doğrusu bilmediğiniz bir şey var bizim göbeğimiz sizin göbeğinizi döver.yani öyle böyle değil bütün takımda bir göbek var görseniz ooo yarışmaya bile girmezsiniz hatta kk ya bile tövbe edersiniz o derece yani e ne olacak bu kadar göbek , ne faydası var derseniz onları eritene kadar durmayacaz,her hafta birinciliğe oynayacaz. bilmem anlatabildim mi?
kalori hesabi yap canim ozmanYa kızlar kaç gundur dikkat ediyorum ama her sabah artı çıkıyorum kafayı yicem ya niye gitmiyor bu kilolar
canim nacizane fikrimi ve teşhisimi ortaya koyuyorum .Selamin aleykum hayırlı akşamlar menum
Sabah
(Malum pazar kahvaltısı )
3 çatal sucuklu yumurta
1 üçgen peynir
3dilim ekmek
2bardak çay
Akşam
2 ızgara tavuk
Maydanoz soğan piyazi
1 bardak ayran
1.5litre su yarım saat yuruyus
canim nacizane fikrimi ve teşhisimi ortaya koyuyorum .
1cisi ogün atliyorsun
2cisi az yiyorsun
3cusu vucudun ihtiyaci olan kaloriden az yersen arti cikarsin tatlim .kilo alirsin yani
aynen canim az yemek aslinda cok yanlis . aslinda 6 ogun yrmemiz lazim cunku ancak metebolizmamiz ozman calisiomusYa kaç haftadır sabit çıkmaktan biktim bilerek az yiyorumki eksi cikayim ama olmuyo hakliisn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?