Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)

Menu

Sabah
Salata, haslanmis yumurta ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
1.5 lahmacun ve ayran

Aksam
Tarhana corbasi, et kofte ve salata

Su: 2+ litre
Egzersiz: -

asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.

Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.

fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.

hosgeldin canm gorende cok artin var zannedicek :)

Menu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektim hemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar
canim dert etme icli kofte ole cok kalorisi yok

Kızlar bu hafta kardeş takımımız olan 1. Takımla kendi aramızda yarışalım diye düşündük hep birlikte diyetimize sporumuza sarılalım. Kardeş takımda dostane ziyaretler yapalım olurmu.
Oooo yaris mi en sevdigim :))

Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))
Surayada mutlu, pozitif bir Feyzos cizelim:))

Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)

Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))

valla kaçtım kız arkama bakmadım o an beynime dank etmesi için leoparlı kilot gerekiyomuş
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))

Ben biraz dinleneyim, başım çok kötü, geçer diye umuyorum ama hiç geçecek gibi değil
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...

Ya kızlar kaç gundur dikkat ediyorum ama her sabah artı çıkıyorum kafayı yicem ya niye gitmiyor bu kilolar
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.
Masadan ac kalkma.
Bu hafta karbonhidratida biraz arttirip vucudunu sasirt canim...

Regl oldum direk parmakladima kadar sisiyorum resmen ya
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)

Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?
Annemin de cok selami var eksik olma canim:)

Canım menü guzelde yulafi nasıl yiyorsunuz ya bn aldim bi kere yiyemedim hiç
Menu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektim hemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar

Evet haklisin canım vücudumu sasirtmam gerekiyor sanırım yeniden zayıflamaya kafaya taktim ama inşallah başarılı olurum

Hoşgeldin canım kardeş kardeş yarisiriz

Yaşasın bennnnn

İnşallah gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…