hosgeldin canm gorende cok artin var zannedicek :)Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)
Menu
Sabah
Salata, haslanmis yumurta ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
1.5 lahmacun ve ayran
Aksam
Tarhana corbasi, et kofte ve salata
Su: 2+ litre
Egzersiz: -
asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.
Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.
fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.
canim dert etme icli kofte ole cok kalorisi yokMenu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektimhemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar
Ay icim rahatladi herkes kizcak diye korktum ya :)))canim dert etme icli kofte ole cok kalorisi yok
Kahvaltimizi ettik, Akinla babasi parka gitti bizde annemle dinleniyoruz:)
Sizde ne var ne yok kizlar??
Oooo yaris mi en sevdigim :))Kızlar bu hafta kardeş takımımız olan 1. Takımla kendi aramızda yarışalım diye düşündük hep birlikte diyetimize sporumuza sarılalım. Kardeş takımda dostane ziyaretler yapalım olurmu.
Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))aaa görmedim bitanem kusura bakma lütfen ,telefondan giriyordum hep , tam beceremiyorum telefondan girmeyi ...arada kaynadı demekki :)
kızlar destekleriniz için çok sağ olun ...canıma tak etti bu ben artık pozitif bir ben olacamincecikte olacam :) 1.sınıf çocuğu gibi şikayet ediyorum gibi olduda dertleşmek istedim yazdım valla. 27 yaşında bunlarıda yaşadım
Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)selam beybilerben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama
Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))Hayırlı akşamlar canlarım
Feyzanın pozitifliği bana da bulaştı sanırım, migrenim tuttu ama yıkılmadım ayaktayım
oooo ne güzel haber buuu, daha küçük beden giysiler giymen dileği ile canım benim
Merhaba canımmmm :)
Yine güldürdünn
Bak merak etmeye başladım ben de
Annesine çekerse yandın canım
Kaç Feyzam kaççç, nasıl insanlar bunlarr
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))valla kaçtım kız arkama bakmadım o anbeynime dank etmesi için leoparlı kilot gerekiyomuş
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...Ben biraz dinleneyim, başım çok kötü, geçer diye umuyorum ama hiç geçecek gibi değil
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.Ya kızlar kaç gundur dikkat ediyorum ama her sabah artı çıkıyorum kafayı yicem ya niye gitmiyor bu kilolar
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)Regl oldum direk parmakladima kadar sisiyorum resmen ya
Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah. Pc basi sedanter yasam 3 haftada +6.1kg olarak dondu:)
Menu
Sabah
Salata, haslanmis yumurta ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
1.5 lahmacun ve ayran
Aksam
Tarhana corbasi, et kofte ve salata
Su: 2+ litre
Egzersiz: -
asya_01 gulum bebegi yeniden emmeye alistirmak icin farkli yontemler var, netten check edebilirsin (emzirme kampi idi sanirim adi). Olabilirligine inanman lazim ama once. Sutunun azalmamasi icin senin de kendi istirahatine dikkat etmen gerekiyor canisi. Vakit buldukca uzan. Opuyorum pasamizi.
Yawrukush annene selamlarimi ilet. Gelebildigi ve bu yogun donemde sana destek olabilecegi icin cok seviniyorum.
fyzanur enerjinin uyacagi insanlar da elbet karsina cikacaktir gulum. Illa ayni sinifta/departmanda olmasina gerek yok. Sosyal aktiviteler sirasinda karsina dostum olabilir diyecegin kisilerin de cikacagindan eminim.
Menu: sabah:
Yulaf ezmesi
Oglen: uc tane içli kofte
Salata (kizmayin annem yapti zorla yedirdi normalde 7-8 tane yiyordum birde. yemicektimhemm hemm yurda gitcem az kaldi)
Aksam: salata
Ara: sade turk kahvesi
Yarim nar
39dayim kuzum:)Canım ya valla senin bebis baya yerini sevdikaçıncı haftadasin tam olarak
Yarisma candir, tatli tatli rekabet ziyaretleri de bal:))Bizde 1.takimi bi ziyaret etsek ya kimse gittimi ziyarete ay yarışma dediler bn bi daha motive oldum
Oooo yaris mi en sevdigim :))
Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))
Surayada mutlu, pozitif bir Feyzos cizelim:))
Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)
Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.
Masadan ac kalkma.
Bu hafta karbonhidratida biraz arttirip vucudunu sasirt canim...
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)
Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?
Annemin de cok selami var eksik olma canim:)
Hoşgeldin canım kardeş kardeş yarisirizselam beybilerben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama
En fazla 36hafta değil mi süre39dayim kuzum:)
Yaşasın bennnnnOooo yaris mi en sevdigim :))
Feyza buraya eller havaya, feyza buraya eller havaya:))
Surayada mutlu, pozitif bir Feyzos cizelim:))
Iyi olan kazansin cok sevgili kardes takimimiz :)
Annesine cekmesin sakin, sessiz, halis selim insanlara ceksin:))
Su leoparli kulot ne cekti anacimmm:))
Gecmis olsun Fatimem dinlen gulum...
Canim ogun atlama, yemek miktarini arttir.
Masadan ac kalkma.
Bu hafta karbonhidratida biraz arttirip vucudunu sasirt canim...
Gozunaydin canim regli bitince sislik mislik kalmaz:)
Kimler gelmis Demetim hosgeldin, nasilsin, Kerem nasil?
Annemin de cok selami var eksik olma canim:)
valla soz konusu cocugum dumu esimin hatrida pek muhim degil cok istiosa o gitsin ailesine
İnşallah gülümCanim et salata bol bol yeseydin:)
Kebap yenmez mi kuzum:)
Nasil gecti Hazalim sinav?
Yarinda mi var sinavin?
Dugununuz ne zamana kuzum?
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?
Cok yorulmussun ablam yarinda nobetinde kolayliklar diliyorum...
Bu tempoda insallah hasta olmazsin...
Evet canim gelen giden bebis yok:))
Sen nasilsin Fatimem?
Canim atak mi gecirdin, simdi iyi misin?
Sinavlarin nasil gecti Pinarcim her sey yolunda mi? @gulpinargul
Canim dogum sonrasi boyle dusuncesiz insanlar hep oluyor
Sen her firsatta enzirmeye calis kuzunu.
Bunun haricinde de bol bol sag sutunu ki sagdikca da artsin.
Bulgur, bugday, bol su, et-tavuk urunleri sutu arttiriyor Asyam
Ama psikolojin de cok onemli hic stres yapma..
Sutun insallah artacak kendiliginden...
Heralde oyle olacak canim siz kovana kadar gelirim:))
Hayirli olsun canim Allah mesut etsin gencleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?