Ah canım yaa bazen akrabalarımız saçma sapan hareket ediyorlar onlara sadece he he deyip geçecnHayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Menün çok güzel canım su ve sporun nasıldı acaba:)Menu: sabah: sekersiz cay
Peynir zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
Yumurta
Oglen: anali kizli corba( sanirim corba her gun tuketiyorum cok seviyorum)
Salata
Ara: sade turk kahvesi
1 mandalina
5-6 adet findik
Aksam: bulgur pilavi 4yk
Yogurt
Biraz patlican
Aynen çok şükür abla bazı okullar baya sıkıntı yaşıyorlar bizimki hemen otrdu çok çok şükürler olsun:) ortamda güzel abla zaten 37 öğrencim var hepsi çok şeker biraz seviyeleri düşük ama çocuklar öğretmen görmemiş ilkokulda 10dan fazla öğretmen değiştirmişler işte birlikte güzel zaman geçirmeye çalışıyoruz matematikten nefret etmesinler diye hoplaya zıplaya ders işliyoruz :)Neyse ki servis var canisi. Olmasa daha zor olurdu. Is ortamina alistin mi, iliskiler&ogrenciler nasil?
kaptanvigim 1 kiloya yakin verdim vallahi yarin tarti gunu birazdanda yuruyuse cikicam@D3S1R3 gunaydin canim nasilsin?
Sağol kuzum inşallah :) eve gidince direk yattım Zaten:) sen nasılsın kuzum son hallerin ne durumda:)Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.
Gece gunduz uykuya hasrettim, ilac vsde fayda etmezdi, bende bilmez miyim..
Ama o ne zaman uyusa , kac de olursa olsun bende yatiyordum.
Kres icinde hayirlisi olsun gulum insallah iyi gelir pasaya:)
Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?
Allah kavustursun Mervem..
Amin canim insallah:)
Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?
Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.
Emzirmeyede calis vazgecme..
Pompaylada sag gulum...
Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))
Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?
Masa teniside ne guzel olmus:)
Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...
Süpersin eda:))kaptanvigim 1 kiloya yakin verdim vallahi yarin tarti gunu birazdanda yuruyuse cikicam
cok saol tatlim :)Süpersin eda:))
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür, bu aralar psikolojik olarak zorlandığım zamanlardayım evde de bazı problemlerimiz var bakalım halletmeye çalışıyoruz... Sen nasılsın asıl var mı gelişme, gelmeye karar veriyor mu? Bu arada yazdın mı hatırlamıyorum bebişin adı ne olacak karar verdiniz mi?Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.
Gece gunduz uykuya hasrettim, ilac vsde fayda etmezdi, bende bilmez miyim..
Ama o ne zaman uyusa , kac de olursa olsun bende yatiyordum.
Kres icinde hayirlisi olsun gulum insallah iyi gelir pasaya:)
Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?
Allah kavustursun Mervem..
Amin canim insallah:)
Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?
Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.
Emzirmeyede calis vazgecme..
Pompaylada sag gulum...
Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))
Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?
Masa teniside ne guzel olmus:)
Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...
ruhum 70 işi bitmiş benimmillet uyumayin kalkin artik bu saatte uyunurmu yaw
hareket spor nerdee
bide genc olucaksiniz haydiyin
olmaz yarisma var bu hafta 70lerdr ayaklansin artikruhum 70 işi bitmiş benim
Maalesef akrabalarla böyle sorunlar olabiliyor kendi hatalarını gormemekte ısrarcı oluyorlar ne desen boş.Hayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Tabiki paylasicaz canım birbirimizin hayatından küçük kesintileri yaşamış oluyoruzBen simdi yazdim yazdim yazdim kusuruma bajmayin doldum sizinle paylastim ya
Ekmek patates tost maşallah götürmüştüm feyzosum hemde yarış var bu hafta.dünki menüm (yine uyuyakaldım bida geç saate bırakmıycam menü yazmayı (
sabah : patates püresi
100grm ekmek
üçgen peynir 1 tane
1kk tereyağı
4 zeytin
öğlen : sınav vardı yemekhane binasına gidemedim 5dk da yiyip sınava girmem gerekiyodu
kaşarlı tost
meyve suyu
akşam : menemen
çok az cips
1 çikolata
napıyım yalanm ı söyleyim yedim valla . bugün gayet güzel başladım dimdik ayaktayım kararlıyım gidecek bu yağlar
su : 1 litre
spor : yarım saat tempolu yürüyüş
Dahlia_ gogo2405
günaydınmı kaldı kızGünaydın canlar :)
Uyandım da uyanmış gibi değilim, gözlerimi zor açık tutuyorum
eda-sofi bir de kalkın spora diyorr, Edammm benim yerime de yürüsen birazcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?