Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sinavlara girdin diye anlamisim canim..
Insallah iyi gecer.
Ben iyiyim Haticecim, annem geldi , bebisi bekliyoruz..
Senin isler gucler nasil canim?
sükür canim iyi ayni kosturmaca ama sporuma devam kapütanim bebegin hayirla saglikla gelir insallah canim ..

Anladım canım Rabbim kolaylık versin

Iyi aksamlar Sogudu havalar burada, tum gun yagmur yas. Kar da gelir insallah:)

Menu
Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, peynir, zeytin domates ve marul) ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi
Muz

Aksam
Balik, salata ve salgam

Su:2litre+
Egzersiz:30 dk masa tenisi

sabah
peynir
sahanda salamli yumurta
zeytin
domates salatalik
cay
tb ekmegi 2 dilim
oglen temiizlige daldim malum oglan uyurken buyuk kismini yapmak zorundayim.
aksam
karalahana yemegi(karadenz yoresine gore)
2 dilim ekmek tbe
yogurt
aci biber tursu
toplam kalori 1000
spor temizlik
su yarim litre (unuttum )
grip gibiyim ilac ictim hemen
yarin sabah yuruyusten sonra ilac yazdircam..
git gide eksilerim artiyor daha fazla su icsem daha cok eksi cikacam ama unutuorum malesef

tatlim sen bole yemekle 6 kiloyu 2 haftada verirsin listeye girmeye kalmadan :) eda dedi dersin

Iyi hayirlisi olsun canim. Gecmis olsun, soguk alginligim var demissin. Ilerlemeden gecer insallah.

Kuzuyla neler yaptiniz bugun?
evet canim insallah ilerlemez yatin yuruyus yapmam insalalh tetiklemez . ama grip bi vurus hastaligi die biliorum sogukla bi alakasi yok olarak biliorum
oglan sinirli disari cikamadigindan dolayi isyanlarda hava artik cok soguk malum . abur cuburdan sanirim kaynakli alerji oldu. gecti smdilik. obur cubur yok ama ole aman amanda yemiodu vermiodum . gunluk 1hakki oluodu . aslinda bana kalsa vermezdim hic ama esim ozenip aliodu onada ders oldu .

Grip bagisiklik sistemi zayifladiginda ortaya cikan viral bir rahatsizlik gulum. Soguk ta etkenler arasinda. Sen yuruyusune devam et ama. Bol sogan sarmisagin halledemeyecegi bir durum yok.

Kuzuyla ne aktiviteler yaptiniz canim?

Bugün çok soğuk yedim başım çatlıyor abla direk uyumuş kalmışım yeni uyandım :)

Gecmis olsun guzelim. Birden sogudu hava. Senin oralar daha da soguktur eminim. Dikkat et kendine. Ulasimin da sikintili benim gibi sanirim. 1 saat mi suruyor yol, toplu tasima mi kullaniyorsun?

Bugunki menum
Sabah
1bardak su icine limon sıkıp içtim
1dilik tam tahilli ekmek
2dilim beyaz peynir
1,kucuk.dilim cecil.peynir
2ceri domates

1,nescafe
2tam ceviz

Ögle
1kade corba
Biraz kiymali musakka
Az pilav
Bir kase yogurt

1neecafe
1avuc beyaz leblebi

1sade soda

Akşam
Bir tabak azyagli kabak yemegi
Bir kase yogurt

1hurma
Yarim elma.ustune tarcin serptim

Yarim bardak spor sonrasi sut

40dkka kosu bandi- 9060adim
30*2 dambilla arka kol calişma
10*2 dambilla kollari yana acma
20*2 +10 sqaut

4lt su

Sen listeye gireli çok olmadı canım ilk iki ay izin alamıyorsun.
2 ayı geçti bile ya 16 eylül ya da 23 eylülde girmiştim listeye. En fazla. Ne kadar izin alabiliyoruz en az 2 hafta onu biliyorum ama bu arada nasılsın ablacım nasıl gidiyor

Yawrukush iyi olmana sevindim canım benim RABB'im iyiliğini daim etsin :) RABB'im her türlü işte kolaylıklar nasip eylesin inşALLAH :)

Biliyoruz canım, 2 ayını doldurdun hala istiyorsan bu hafta izne ayıralım seni..
Aynen canım en az 2 hafta ayrılabiliyorsun, fazlası sana kalmış :)

Biliyoruz canım, 2 ayını doldurdun hala istiyorsan bu hafta izne ayıralım seni..
Aynen canım en az 2 hafta ayrılabiliyorsun, fazlası sana kalmış :)
3 hafta diyelim şimdilik her şey üst üste şu an neye odaklanacağımı şaşırdım çünkü... O zaman 23 aralık cuma günü izinden dönüş günüm olur değil mi? ALLAH'tan bişey çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…