Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En az iki hafta canım Fatime yazmış zaten. Çok özletme kendini olurmu.

Nasıl istersen canım..
2 haftan dolduktan sonra istediğin zaman dönebilirsin, uzun sürmez inşaAllah

Gecmis olsun guzelim. Birden sogudu hava. Senin oralar daha da soguktur eminim. Dikkat et kendine. Ulasimin da sikintili benim gibi sanirim. 1 saat mi suruyor yol, toplu tasima mi kullaniyorsun?
Sağ ol ablacımm Aynen abla yaa çok soğudu evet 1 saat sürüyor okuldaki arkadaşlarla servis ayarladık tek bizi getirip götürüyor.
Sporun çok güzel canım:)

En az iki hafta canım Fatime yazmış zaten. Çok özletme kendini olurmu.
İnşALLAH ablacım ben şimdilik dönüş tarihi olarak 23 aralık'ı düşündüm o zamana kadar ALLAH'a emanet ol bol eksiler gör inşALLAH
Nasıl istersen canım..
2 haftan dolduktan sonra istediğin zaman dönebilirsin, uzun sürmez inşaAllah
inşALLAH canım o zamana dek ALLAH'a emanet ol sen de

Yawrukush ben 23 aralığa kadar yokum izne ayrılıyorum çok yoğunum neye odaklanacağımı şaşırdım biraz sorumluluk azaltayım dedm bi süre :) o zamana dek ALLAH'a emanet ol :)

Kızlar herkesin adını etiketleyemedim şimdilik ALLAH'a emanet olun 4. Takım'ın güzelleri bol eksiler nasip eylesin Cenab-ı Hakk ben izne ayrılıyorum en erken 23 Aralık'ta buralarda olacağım sevgileeerrrr

Grip bagisiklik sistemi zayifladiginda ortaya cikan viral bir rahatsizlik gulum. Soguk ta etkenler arasinda. Sen yuruyusune devam et ama. Bol sogan sarmisagin halledemeyecegi bir durum yok.

Kuzuyla ne aktiviteler yaptiniz canim?
oyuncaklariyla oynadik ne yapcaz canim baska .. sonrada temzlik yaptim buyuk cogunlugunu o uyuyunca yaptim

Sen de Allaha emanet ol canım..
En kısa sürede dönersin inşaAllah.
Kendine dikkat et..
Ama cuma günü bildirim yapacaksın dimi canım ?

Hayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.

Menu: sabah: sekersiz cay
Peynir zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
Yumurta
Oglen: anali kizli corba( sanirim corba her gun tuketiyorum cok seviyorum)
Salata
Ara: sade turk kahvesi
1 mandalina
5-6 adet findik
Aksam: bulgur pilavi 4yk
Yogurt
Biraz patlican

Sağ ol ablacımm Aynen abla yaa çok soğudu evet 1 saat sürüyor okuldaki arkadaşlarla servis ayarladık tek bizi getirip götürüyor.

Sporun çok güzel canım:)

Neyse ki servis var canisi. Olmasa daha zor olurdu. Is ortamina alistin mi, iliskiler&ogrenciler nasil?

oyuncaklariyla oynadik ne yapcaz canim baska .. sonrada temzlik yaptim buyuk cogunlugunu o uyuyunca yaptim

Konusmaya tesvik etme adina dedim gulum. Konustuk ta evvelsi gun neler yapilabilecegini. Kendini ifade edemeyisi de ofkeye sebep olabilir. Konustukca o durum da duzelir insallah.

Amin canimin ici Rabbim sanada guzel kapilar acsin, islerini kolaylastirsin...

Canim Allah kolaylik versin ama arayi cok acma, ozleriz seni...Allaha emanet ol Pinarcim..

Burcakcim malesef akrabalarimizi secemiyoruz guzelim..
Mumkun oldugunca saygi cercevesinde iliskileri surdurmek en guzeli hic sIkma canini..

Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.
Gece gunduz uykuya hasrettim, ilac vsde fayda etmezdi, bende bilmez miyim..
Ama o ne zaman uyusa , kac de olursa olsun bende yatiyordum.
Kres icinde hayirlisi olsun gulum insallah iyi gelir pasaya:)

Merhabalar canım Ebru ben de memnun oldum.. Dün spordan sonra direk pazara gittim baya bi yorulmuştum o yüzden en masum meyve geldiği için paçayı kurtarmaya çalıştım haklısın canım
Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?

Sağol kuzum ilköğretim matematik okuyor canım ayy geçsin vallaha zor onsuz burada olmak
Sağolasın kuzum darısı senin paşalara:)
Allah kavustursun Mervem..
Amin canim insallah:)

Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?

oyyy kurban olurum verene sevip okşuyorum konuşuyorum ama işe yaramıyor süt konusunda gülüm.24 günlük şu an kimyonu kaynatıp 1 yada 2 kaşık versem olur mu acaba çay kaşığıyla
Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.
Emzirmeyede calis vazgecme..
Pompaylada sag gulum...

sükür canim iyi ayni kosturmaca ama sporuma devam kapütanim bebegin hayirla saglikla gelir insallah canim ..
Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))

Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?
Masa teniside ne guzel olmus:)

Bugün çok soğuk yedim başım çatlıyor abla direk uyumuş kalmışım yeni uyandım :)
Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...

D3S1R3 gunaydin canim nasilsin?

Iyiyim hamdolsun gulum. Asil sen nasilsin, kuzularin keyfi yerindedir insallah.

Yemek hazirlayamiyorum gulum. Eskiden aksam cok yerdim, onu azalttim sukur. Tatliyi da cumaya sakladim. Doyuyorum bir sikintim yok.

Konusmaya tesvik etme adina dedim gulum. Konustuk ta evvelsi gun neler yapilabilecegini. Kendini ifade edemeyisi de ofkeye sebep olabilir. Konustukca o durum da duzelir insallah.
haklisin canim ugrasiyorum . masal okutmuyor kitabi yirtti :) alfabeyi ogrettim ona ilk 4 harfini kalemle c d dio yazarken 1 4 dio destek icinde artik krese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…