En az iki hafta canım Fatime yazmış zaten. Çok özletme kendini olurmu.2 ayı geçti bile ya 16 eylül ya da 23 eylülde girmiştim listeye. En fazla. Ne kadar izin alabiliyoruz en az 2 hafta onu biliyorum ama bu arada nasılsın ablacım nasıl gidiyor
Yawrukush iyi olmana sevindim canım benim RABB'im iyiliğini daim etsin :) RABB'im her türlü işte kolaylıklar nasip eylesin inşALLAH :)
3 hafta diyelim şimdilik her şey üst üste şu an neye odaklanacağımı şaşırdım çünkü... O zaman 23 aralık cuma günü izinden dönüş günüm olur değil mi? ALLAH'tan bişey çıkmazsa
Sağ ol ablacımm Aynen abla yaa çok soğuduGecmis olsun guzelim. Birden sogudu hava. Senin oralar daha da soguktur eminim. Dikkat et kendine. Ulasimin da sikintili benim gibi sanirim. 1 saat mi suruyor yol, toplu tasima mi kullaniyorsun?
Sporun çok güzel canım:)Bugunki menum
Sabah
1bardak su icine limon sıkıp içtim
1dilik tam tahilli ekmek
2dilim beyaz peynir
1,kucuk.dilim cecil.peynir
2ceri domates
1,nescafe
2tam ceviz
Ögle
1kade corba
Biraz kiymali musakka
Az pilav
Bir kase yogurt
1neecafe
1avuc beyaz leblebi
1sade soda
Akşam
Bir tabak azyagli kabak yemegi
Bir kase yogurt
1hurma
Yarim elma.ustune tarcin serptim
Yarim bardak spor sonrasi sut
40dkka kosu bandi- 9060adim
30*2 dambilla arka kol calişma
10*2 dambilla kollari yana acma
20*2 +10 sqaut
4lt su
İnşALLAH ablacım ben şimdilik dönüş tarihi olarak 23 aralık'ı düşündüm o zamana kadar ALLAH'a emanet ol bol eksiler gör inşALLAHEn az iki hafta canım Fatime yazmış zaten. Çok özletme kendini olurmu.
inşALLAH canım o zamana dek ALLAH'a emanet ol sen deNasıl istersen canım..
2 haftan dolduktan sonra istediğin zaman dönebilirsin, uzun sürmez inşaAllah
oyuncaklariyla oynadik ne yapcaz canim baska .. sonrada temzlik yaptim buyuk cogunlugunu o uyuyunca yaptimGrip bagisiklik sistemi zayifladiginda ortaya cikan viral bir rahatsizlik gulum. Soguk ta etkenler arasinda. Sen yuruyusune devam et ama. Bol sogan sarmisagin halledemeyecegi bir durum yok.
Kuzuyla ne aktiviteler yaptiniz canim?
İnşALLAH ablacım ben şimdilik dönüş tarihi olarak 23 aralık'ı düşündüm o zamana kadar ALLAH'a emanet ol bol eksiler gör inşALLAH
inşALLAH canım o zamana dek ALLAH'a emanet ol sen de
Yawrukush ben 23 aralığa kadar yokum izne ayrılıyorum çok yoğunum neye odaklanacağımı şaşırdım biraz sorumluluk azaltayım dedm bi süre :) o zamana dek ALLAH'a emanet ol :)
Kızlar herkesin adını etiketleyemedim şimdilik ALLAH'a emanet olun 4. Takım'ın güzelleri bol eksiler nasip eylesin Cenab-ı Hakkben izne ayrılıyorum en erken 23 Aralık'ta buralarda olacağım sevgileeerrrr
Sağ ol ablacımm Aynen abla yaa çok soğuduevet 1 saat sürüyor okuldaki arkadaşlarla servis ayarladık tek bizi getirip götürüyor.
Sporun çok güzel canım:)
oyuncaklariyla oynadik ne yapcaz canim baska .. sonrada temzlik yaptim buyuk cogunlugunu o uyuyunca yaptim
Amin canimin ici Rabbim sanada guzel kapilar acsin, islerini kolaylastirsin...2 ayı geçti bile ya 16 eylül ya da 23 eylülde girmiştim listeye. En fazla. Ne kadar izin alabiliyoruz en az 2 hafta onu biliyorum ama bu arada nasılsın ablacım nasıl gidiyor
Yawrukush iyi olmana sevindim canım benim RABB'im iyiliğini daim etsin :) RABB'im her türlü işte kolaylıklar nasip eylesin inşALLAH :)
Canim Allah kolaylik versin ama arayi cok acma, ozleriz seni...Allaha emanet ol Pinarcim..İnşALLAH ablacım ben şimdilik dönüş tarihi olarak 23 aralık'ı düşündüm o zamana kadar ALLAH'a emanet ol bol eksiler gör inşALLAH
inşALLAH canım o zamana dek ALLAH'a emanet ol sen de
Yawrukush ben 23 aralığa kadar yokum izne ayrılıyorum çok yoğunum neye odaklanacağımı şaşırdım biraz sorumluluk azaltayım dedm bi süre :) o zamana dek ALLAH'a emanet ol :)
Kızlar herkesin adını etiketleyemedim şimdilik ALLAH'a emanet olun 4. Takım'ın güzelleri bol eksiler nasip eylesin Cenab-ı Hakkben izne ayrılıyorum en erken 23 Aralık'ta buralarda olacağım sevgileeerrrr
Burcakcim malesef akrabalarimizi secemiyoruz guzelim..Hayırlı geceleriniz olsun insallah. Aslinda cok fazla dert anlatmayi sevmiyorum ama bazi b insanlar gercekten garip. Halam normalde aylarca aramaz sormazdi ki bu ben 19 yasina kadar boyleydi. Son 1 yildir kocasindan bosandi simdi surekli ariyor. Ama bu yastan sonra icime hala sevgisi sokamiyorum elimde degil kimse kusura bakmasin. Beni bunaltiyor. Eve gelmişim 3-4 günlüğüne ona ayri vakit ayirmamisim bana mesaj atiyor yarinda gelmezsen gorusmek istemedigini dusunuxem ariyorum acmiyorsun diye. Bende ne alakasi var hala deyip arama kaydini yolladim son bir haftanin yemin ederim bir kere bile aramadi ya. Bunaliyorum artik. Gercekten.
Edacim Akinda 6aya kadar kolikti.canim bazi cocuklar hic uyumuyor 10 dkka belki uyuyor . asyaya demissin onu diyorum . vallahi yasayan bilir bende yasadim cok iyi anliyorum . 10dkka dalardi sonra ciglik cigliga uyanirdi . gazdan . kolik tir buyuk ihtimal. yani ole uyuyim falan fie bi zamn yok afedersin tuvalete bile gidemiosun degil yemek yemek camasir yikamak tezmlik yapmak .
bana gelince ben gittim krese cok begendim . benim oglan kres cocugu cok hiperaktf . o konusmayi ogrenene kadar kafasini yaracak . sinirli ofke kontrolu yok . kafasini betonlara vuruyor istedigi olmayinca . kafasinin 2tarafi şişik suan . kontrol altina alinmasi icin gitmesi daha iyi olacak.sakin bi cocuk degil . hep disari cikmak istiyor . 1 , 2 ay falan yollucam bakicam gidisata canim .
Nasilsin Ebrucum, her sey yolunda mi canim?Merhabalar canım Ebru ben de memnun oldum.. Dün spordan sonra direk pazara gittim baya bi yorulmuştum o yüzden en masum meyve geldiği için paçayı kurtarmaya çalıştımhaklısın canım
Allah kavustursun Mervem..Sağol kuzum ilköğretim matematik okuyor canım ayy geçsin vallaha zor onsuz burada olmak
Sağolasın kuzum darısı senin paşalara:)
Kis uykusuna yatmissin Feyzosum, naber canim?Allahım Allahım dün okuldan gelince biraz uyuyum dedim ,kalkınca sınava çalışcaktım bugün ki ...sen bi yat ertesi güne anca uyan ...ne sınava çalışabildim ne buraya menü yazabildim ölü uykusu mübarek ...gece bi ara bi uyandım sanki watsabın sesiyle geri uyumuşum...sınavlar bitti çok şükür ayın 6 sında param olacak sporada yazılcam ayyy ...kış uykusuna yatıyom mübarek
Bebise vermene gerek yok gulum, sen her yemegine koy kimyonu.oyyy kurban olurum verene sevip okşuyorum konuşuyorum ama işe yaramıyor süt konusunda gülüm.24 günlük şu an kimyonu kaynatıp 1 yada 2 kaşık versem olur mu acaba çay kaşığıyla
Harikasin canim yarin guzel bir eksi gelir Haticem senden:))sükür canim iyi ayni kosturmaca ama sporuma devam kapütanimbebegin hayirla saglikla gelir insallah canim ..
Az yiyorsun Demetim doyuyorsun degil mi?Iyi aksamlarSogudu havalar burada, tum gun yagmur yas. Kar da gelir insallah:)
Menu
Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, peynir, zeytin domates ve marul) ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Muz
Aksam
Balik, salata ve salgam
Su:2litre+
Egzersiz:30 dk masa tenisi
Insallah hasta olmazsin Mervem, dikkat et kuzum...Bugün çok soğuk yedim başım çatlıyor abla direk uyumuş kalmışım yeni uyandım :)
D3S1R3 gunaydin canim nasilsin?
haklisin canim ugrasiyorum . masal okutmuyor kitabi yirtti :) alfabeyi ogrettim ona ilk 4 harfini kalemle c d dio yazarken 1 4 dioKonusmaya tesvik etme adina dedim gulum. Konustuk ta evvelsi gun neler yapilabilecegini. Kendini ifade edemeyisi de ofkeye sebep olabilir. Konustukca o durum da duzelir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?